Recomandarea mea de azi

224

PUB

Am scris ieri despre relația mea cu TIFF și Vodafone. Și despre faptul că voi face câteva (trei) recomandări de locuri în care poți mânca dacă ești în Cluj, pentru TIFF ori pentru altceva. Recomandarea mea de azi e pentru micul dejun (am mâncat ieri papara pe care o veți vedea aici).

bulgakov

Bulgakov, pe Inocenție Micu Klein, în capătul străzii. Pub cu curte mare și cu o bucătărie ungurească grozav de bună. Grea, așa cum îi stă bine, dar teribil de gustoasă. Am mâncat acolo de mai multe ori, la fel de bine de fiecare dată. Dacă vă surâde ideea unui mic dejun generos, bun pentru un cosaș ce are trei hectare de otavă înainte, încercați papara cu ardei ceapă, slană și ciuperci.

papară la bulgakovO felie de pită unsă discret cu Eros Pista (pastă de ardei iute) poate condimenta dimineața. De fapt, e posibil ca și prânzul să fie ușor condimentat de la aceași felie.

eros pistaBuun. Acum, că am mâncat, să trecem la momentul sponsorului: Vodafone organizeaza o tombola cu premii constand in abonamente RED 29, Cartela Vodafone si telefoane Nokia Lumia 720. Toti cei care se vor inscrie la tombola, la cort sau la promoterii din Piata Unirii, vor primi un voucher pentru a printa gratuit o fotografie, oferita impreuna cu o rama, in oricare dintre magazinele Vodafone din Cluj. Tragerea la sorti va avea loc in data de 9 iunie, la cortul Vodafone.

No, ce ziceți de asta? Baftă și să fiți sănătoși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close