Cook’nRolla 11, supă cremă de cartofi dulci cu ghimbir

181

UPDATE:

Episodul 11 e aici. Aduce o rețetă exotică, o supă-cremă de cartofi dulci cu ghimbir. Dacă veți îndrăzni să o faceți, veți avea o surpriză plăcută. Să nu uit: avem un concurs pentru bloggeri. Cei care vor să participe trebuie să pună show-ul pe blogul lor, cu codul de embed. Cel care ne trimite cei mai mulți vizitatori în cursul unei săptămâni câștigă o dedicație în show, adică o să își audă numele și adresa blogului în show-ul din săptămâna în care a câștigat. Săptămâna asta a câștigat Denisuca.


Vezi mai multe video din Divertisment

Asta-i dimineața în care apare noul episod din Cook’NRolla. O să-l vedeți aici, puțin mai târziu. Deocamdată ne încălzim cu câteva poze de la filmări.

Join the Conversation

 1. mare inventie cartofii astia dulci, pacat ca (asemeni multor delicatese) nu sunt mai populari pe la noi. un zece mare si pentru ghimbir, poate o pui de un academy despre cum se gateste cu radacina asta parfumata

 2. adihadean Author says:

  fatduck, sunt alții, mult mai pircepuți decât mine la cum se face treaba cu ghimbirul. vezi radu popovici :-)

 3. cartofii dulci nu i-am incercat niciodata

 4. Din cite stiu eu cartoful pasat cu mixerul da pasta de lipit.
  Pentru a nu se intimpla asta, cartofii trebuie zdrobiti cu o unealta care se aseamana cu cea pentru usturoi, doar ca e mult mai mare.

  1. adihadean Author says:

   Emi, cartoful fiert da, dacă nu ai suficient lichid în jurul lui:-). Piure de cartofi nu faci cu mixerul că dai de bai, supă-cremă da, merge, am făcut deja de mai multe ori, cu rezultate excelente:-)

 5. Am executat. A iesit excelent. In loc de smantana lichida am folosit lapte. Merge f bine si asa. Un pic cam mult lichid cnf cantitatilor spuse de tine in filmulet, dar overall a iesit f bine.

  1. adihadean Author says:

   Corina, smântâna dulce are altă consistență și dacă pui lapte la aceeași cantitate e într-adevăr un pic prea subțire supa:-).

 6. Buna ziua, de ceva timp incerc supele dvs crema dle. Hadean si am vazut ca acest post e din 2010 dar as vrea sa fac reteta de supa crema cu cartofi dulci si nu o pot vedea, info nu mai sunt disponibile. Mai aveti reteta?
  Sanatate si un an bun!

 7. am gasit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close