Am apărut în Good Food

170

Când m-a întrebat Cristina Mazilu (mulțumesc, Mazilique) dacă vreau, am țopăit în sinea mea (eu sunt ardelean, timid și reținut) de bucurie. Și am acceptat fără să stau pe gânduri. Pentru că, orice ar spune oricine, dacă te ocupi cu ce mă ocup eu și ajungi în paginile Good Food, e semn bun. Și dacă am ajuns azi aici, le datorez mulțumiri celor care m-au susținut și m-au arătat altora în ultimii doi-trei ani și, firește, VOUĂ, celor care îmi citiți blogul și ocazional îmi mâncați mâncarea. Puteți citi interviul pe care mi l-a luat Cristina în cel mai recent număr al revistei (a apărut deja la chioșcuri) și pe blogul Good Food. Să fiți sănătoși.

Join the Conversation

  1. Felicitari ! Meriti din plin.

    Imi pare rau ca nu am ajuns la Soup Nights sa ne cunoastem :(

  2. Felicitari Adi pentru aparitie !! :)

  3. Şi la mai multe apariţii pe ici pe colo!

  4. Salutare, am citit cu plăcere interviul tău.
    Spor la treabă în continuare şi sper să am ocazia să îţi fiu client in acel restaurant mic şi cochet pe care îl ai în plan :)

  5. Aşa-ţi trebuie ! Dacă eşti dintre cei mai buni, era inevitabil. Felicitări şi multe alte apariţii !

  6. adihadean Author says:

    Mulțumesc frumos:-)

  7. vendela says:

    Felicitari din toata inima! Tu chiar meritai sa ajungi in paginile Good Food! Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung la o portie de supa pregatita de manutele tale si astfel sa-mi pot exprima ”pe viu” admiratia pentru munca ta, atunci cand ai fost in Bucuresti… Dar nu-i nimic , sanatosi sa fim ca ocazii vor mai veni. Multa inspiratie si putere de munca in continuare si sa-ti ajute Dumnezeu sa-ti deschizi restaurantul pe care-l visezi. Sper sa ne astepti acolo si cu o ratusca sau un peste :-) Chiar stiu cum e sa trudesti pentru implinirea unui vis si m-as bucura sa aud ca ai reusit. M-as bucura sa aud si ca niste Hadeni mici au aparut in viata ta, dornici sa-ti incurce si descurce rostul in bucatarie. Nu-i alta bucurie mai mare pe lumea asta, o sa vezi :-)

  8. Colectionam acum vreun an „Good food” doar din dorinta de a incerca ceva nou, delicios, sofisticat. Acum e musai sa cumpar revista in care a aparut… „my friend from Facebook”… Am facut-o si pentru alt prieten care isi promoveaza munca si pasiunea… Goog luck! & Good Food!

  9. anadana says:

    Ai toata admiratia mea pentru ceea ce faci, pentru talentul tau, pentru cuvantul tau scris si, mai ales, pentru omul de dincolo de blog…Felicitari!

  10. adihadean Author says:

    :)

  11. innuenda says:

    Curat Ratatouille, Adi asta al nostru! Felicitari, Ratatouille!:)

  12. adihadean Author says:

    multumesc, innu :-)

  13. bravooooooooooooooooooooo!

  14. Felicitari. Mult succes in continuare si la cat mai multe aparitii in media. :)

  15. Felicitari, zau ca sunt mandra ca esti adrelean si zau ca ma mandresc cu tine!

  16. Felicitari si mult mult succes!!!

  17. Alina SB says:

    Felicitari! Iti citesc blogul zilnic, am incercat multe dintre minunatele tale retete si m-am bucurat sa te vad in paginile Good Food. Bravo, iti admir foarte mult munca si sper ca o sa continui sa ne incanti si sa ne inspiri.
    Alina

  18. Felicitari Adi ! Acesta este doar inceputul. Sunt convinsa ca vor mai fii si alte aparitii . Chiar meriti!

  19. Bravo Adi !
    Sa ne traiesti !
    Morosanca e mandra de tine.

  20. NICOLETA says:

    Felicitari , eu astept o ” batalie” cu Oliver !

  21. adihadean Author says:

    Vă mulțumesc pentru vorbele bune:-).

  22. Felicitari pentru aparitie, a fost o surpriza placuta cand am descoperit in paginile revistei interviul cu tine !

  23. Mihaela says:

    Ma bucur ca te-am gasit si in GoodFood si astept sa-ti implinesti unul din vise – cel cu restaurantul. Sper sa il faci in Cluj sau undeva pe langa. Cred ca in Cluj se simte nevoia unei „asezari” in care sa te simti bine si sa mananci mancare facuta cu suflet. Nu-i treaba usoara, stii tu foarte bine asta, dar iti tin pumnii sa-ti reuseasca. Bafta multa, Adi!

    1. adihadean Author says:

      Mihaela, îți mulțumesc și ție. Sper să vină ziua aceea:-).

  24. codruta says:

    ERA SI CAZUL SA APRECIEZE CINEVA AVIZAT ACTIVITATEA TA….:) FELICITARI SI SPOR IN TOATE!

  25. Buna! E prima data cand intru pe pagina ta web si am facut-o pentru ca am citit interviul din Good Food . Frumoasa surpriza, chiar la finalul revistei, cand de obicei imi vine sa urlu! Nu am apucat sa studiez foarte bine ce faci tu in bucatarie dar cred ca am s-o fac in urmatoarele zile. De ce? De curiozitate, pentru ca… citindu-ti interviul, mai bine zis raspunsurile la unele dintre intrebari, am avut o senzatie ciudata… parca erau raspunsurile mele! In aceste conditii, am fost curioasa sa vad cine gandeste la fel ca mine. E o senzatie atat de ciudata… repet… In fine… ce am vazut pana acum mi-a placut.

    1. adihadean Author says:

      Miru, sper să-ți placă lucrurile pe care le vei descoperi aici:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close