Pentru rețeta asta n-aveți nevoie de multe. Se face repede, e potrivită pentru vară, dar e și gustoasă și cred că asta e cel mai important Nu mă lungesc cu povești că nu e cazul. Mai bine vă zic ce am făcut aici.
Pentru început am avut nevoie de cele câteva ingrediente:
- Coaste de porc MEATic by Adi Hădean
- Porumb crud
- Un pic de unt
- Sare
- Ierburi proaspete
Cum am pregătit aceste coaste și porumbul
Coastele MEAtic trebuie doar încălzite, ele sunt deja coapte și afumate. La cuptor, la 180 de grade, doar cât să vedeți că prind un pic de culoare. Cam asta e treaba cu coastele.
Porumbul l-am pus pe grill și l-am tot întors pe toate părțile să fie copt uniform. Oleacă de unt peste el, niște sare și câteva verdeturi de gust. Puteți pune și un pesto de busuioc, pentru o altă aroma.
Și cam asta a fost treaba cu această cină. Simplu.