Pancakes pufoase…cat ai zice 1,2,3 (ingrediente)

851

pancakes pufoase 

Fiind atât de cald, sunt convinsa că nimeni nu vrea să petreacă mult timp în bucătărie.  De asta sunt aici, să vin în ajutorul vostru cu rețete care poate sună complicat, însă vă asigur că sunt ușor de pregătit. Cu siguranță vă veți impresiona familia :). Vă propun pentru astăzi cea mai simplă, rapidă și delicioasă rețetă de pancakes. Ies atât de pufoase, iar servite cu dulceață ..sunt un deliciu.

Sunt perfecte pentru mic dejun, pentru pachețel sau pentru o simplă gustare. Le puteți servi și cu ciocolată topită, iaurt, fructe ..sau le puteți da un twist și să le serviți cu prosciutto și ou posat :)

Mai ales că se pregătesc din doar 3 ingrediente :). De data asta am folosit ricotta, însă puteți folosi iaurt grecesc și sunt la fel de gustoase.

Așadar, pentru aceste pancakes pufoase avem nevoie de:

  • 250 grame ricotta ( sau iaurt grecesc)
  • 2 ouă
  • 100 grame de făină

ingrediente pancakes

Mod de preparare pancakes pufoase

Punem într-un vas cele 2 ouă și le amestecăm împreună cu ricotta până obținem un amestec omogen.

compoziție pancakes

Peste ouă și ricotta adaugăm și cele 100 grame de făină, iar cu ajutorul unei tel încorporăm bine pentru a nu avea cocoloașe.

ouă, ricotta și faină

Încingem o tigaie în care punem puțin ulei sau unt și adaugăm câte 2 linguri de compoziție și formăm pancakes-urile. Le prăjim câte 3-4 minute pe fiecare parte la foc mediu.

formare pancakes

Din această compoziție am obținut 8 pancakes-uri, însă dacă aveți invitați puteți dubla cantitățile. Au ieșit super pufoase, vă las mai jos și dovada :)

pancakes pufoase

Eu le-am servit cu dulceață de căpșuni, făcută de mama zilele trecute, cu capsunici din gradina proprie :). Una din variantele mele preferate de pancakes sărate, sunt cele cu roșii uscate, efectiv au gust de pizza :)

savoury pancakes

Vă aștept și pe Instagram cu rețete și idei în fiecare zi .

Zile cu soare,

Ramona

Alte idei de pancakes, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close