O vară specială

180

PUB

Dragilor, așa cum vă promiteam ieri, sătămâna asta vorbim despre băuturi de vară. Azi am pentru voi ceva mai mult:).

Vara mea specială a început deja. Sunt pe drumuri 6 zile din 7, jonglez cu clienții pe care trebuie să-i las mulțumiți înainte de vacanță (a lor, vacanța mea din vara asta va veni cândva târziu în toamnă, poate pe o insulă grecească încă încălzită de soare și de grătarele pe care se vor frige peștii cei buni), lucrez la un proiect mare și mă pregătesc să încep lucrul la un proiect și mai mare. Pe scurt, am ajuns să prețuiesc orice moment de relaxare. Azi am avut parte de unul dintre acele momente, când am intrat în spatele unui bar și m-am jucat, fără să mă gândesc unde trebuie să fiu mâine, fără să aștept altă răsplată în afara bucuriei jocului. Și a fost bine, și a ieșit gustos și cu miros de vacanță de vară, cu aromă de fruct prea copt la soare, cu răcoare și cu promisiunea unui vertij plăcut, așa cum doar în vacanțe întâlnesc.

metaxa

Hai să vă spun care-i prilejul, ce m-a trimis după bar și unde puteți ajunge voi citind rândurile mele până la capăt. Ei bine, am ajuns să-mi fac de cap cu barmanii grație unei sticle de Metaxa ***** care a venit însoțită de câteva rețete de cocktail, simple, atât de simple încât le-ar putea face aproape oricine acasă. Am experimentat rețetele primite, ba am mai pus și de la mine (o să vă și dau două dintre ele azi, e posibil să vă schimbe vara în bine). Înainte de rețete vă spun două vorbe despre planul pe care-l are Metaxa pentru voi în vara asta: mă tem că s-ar putea să ajungeți în Grecia, la vila Metaxa, unde vă așteaptă lucruri bune, așa ca de o vacanță într-o vară specială. Sigur, pentru asta va trebui să munciți puțin, adică să cumpărați unul dintre produsele Metaxa care participă la această operațiune (Metaxa 5*, Metaxa 7* și Metaxa 12*), să trimiteți numărul bonului de casă și numele mgazinului din care ați cumpărat produsul la 1893 (prin SMS, desigur) și să așteptați ca zeii Greciei Antice să vă surâdă prietenoși. Puteți să vă înscrieți la concurs și pe pagina de Facebook Metaxa România, loc în care găsiți și regulamentul complet al concursului. Premiile (un sejur VIP la vila Metaxa din Grecia, cocktailuri Metaxa și scaune de plajă) vă așteaptă, dar nu mai târziu de 31 Iulie, ultima zi a concursului.

O vara speciala cu Metaxa 1

Acum, că am organizat plecarea voastră în vacanță, hai să vorbim puțin despre ce bem odată ajunși acolo:

 metaxa

Metaxa Mykonos Mojito

 Interpretarea grecească a cocktailului clasic, Myconos Mojito e o mare de arome: o prezență vie de menta proaspătă, una plăcut acrișoară de suc de lămâie si aromă fină METAXA, pentru ca împreună să formeze un cocktail original, cu un caracter fin si gust delicios.

metaxa

 Ingrediente:

  • 10 frunze de menta proaspata
  • 2 lingurite de zahar brun
  • Sucul de la ½ lime proaspat stors
  • 40 ml Metaxa 5 stele
  • 90 ml apa carbogazoasa
  • Gheata – cuburi sau zdrobita
  • 4 felii de lime pt decor
  • metaxaPreparare: Pune zahărul brun într-un pahar înalt. Stoarce suc de lime cât să acoperi zahărul, adaugă frunzele de mentă întregi și feliile de lime. Cu ajutorul unui pistil, zdrobește ușor frunzele și bucățile de lime împreună cu zahărul. Amestecă bine pentru a elibera aroma mentei. Adaugă Metaxa, continuând să amesteci usor. Urmează gheața cuburi sau zdrobită și apa minerală rece. Decorează cu câteva frunze de mentă. Să fii sănătos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close