Social media summer camp

274

Update cu concluzii:

Am ajuns acasă de la #bizsmscamp . Am mâncat o ciorbă de cartofi cu afumătură de la vecina Ioana (care gătește măiastru) și niște pulpe cu mujdei. Acum, parcă văd viața mai clar. Aș vrea să scriu mult despre Biz Social Media Summer Camp dar nu o să o fac, am cumva sentimentul că nu pot fi atât de coerent cum e Ciubotaru (de exemplu). O să mă mulțumesc cu a vă trimite la Manafu, care a făcut o listă cu articolele scrise de participanți, sunt convinsă că o să vă ajute să vă faceți o idee clară asupra a ce s-a întâmplat acolo. O să expun totuși concluziile mele, pe scurt:

Parcă s-a mai răcit ușor lava din blogosferă și se încheagă cumva o pojghiță subțire, o crustă de industrie. Mă încântă asta. Mă încântă și faptul că participând la evenimente ca acesta ajungem să ne cunoaștem, lăsăm ghearele în teci și începem să vorbim, dobândim un vocabular comun, noi, agențiile și companiile care vor să comunice prin intermediul nostru. Mulțumesc Marta Ușurelu și revista Biz pentru că faceți eforturi serioase în direcția asta. Mulțumesc mult pentru ocazie și mulțumesc pentru lecțiile pe care le-am primit de la participanți (una dintre cele mai importante e că și bloggerii sunt oameni). Și pentru că vorbeam de participanți, la Costin găsiți lista lor și mai mult decât atât.

Poze

Sponsori: Bancpost, Nokia, Pepsico, Staropramen, Danone

Sunt la Pârâu Rece (fără l, așa scrie pe tăbliță) la Social media summer camp, eveniment organizat de revista Biz. Am ajuns ieri, am mâncat și am intrat „în pită”, adică prima conferință, cea în care ne-am cunoscut (noi între noi ne cam cunoaștem dar de data asta au fost invitați și reprezentanții unor agenții, respectiv companii care doresc să afle mai multe despre social media). Seara s-a lăsat cu miros de batal la proțap, friptane felurite și sunet de un fel de muzică (adică am avut concurs de karaoke, am cântat noi, de asta am spus „un fel de”). Azi, alte conferințe, alte lecții învățate ori măcar auzite și luate-n evidență, eventual puse pe lista „de învățat”. Schimburi de idei foarte faine, probleme puse bine (așa mi se pare mie) și experiențe expuse pe înțeles. În clipa asta-s în pauză de masă, mă pregătesc psihic pentru cuvântarea pe care trebuie să o țin cândva după ora 15.3o. Mai jos, poze. Mai multe poze găsiți și pe pagina mea de Facebook și la Zoso, de la care am luat o poză fără să o cer:). Postarea cu linkuri multe vine Luni sau mâine seară, după ce ajung acasă. Mulțumesc pentru ocazie.

Poza de la Zoso.

Join the Conversation

 1. Tare poza cu batalul la protap!

 2. iti tin pumnii sa fie o cuvantare delicioasa:)

 3. Frumoasă activitate şi frumoase fotografii. Îmi place mai ales aceea cu focul aprins pentru grătar.

 4. e fara l dintr-un motiv evident : asa a fost dintotdeauna . o spun cartile de geografie .

 5. Mă bucur că v-aţi simţit bine şi poate cine ştie data viitoare ne şi vedem.

 6. Lui Groparu, i-aţi pus flori în faţa lui ? :D .Păi de ce?

  1. adihadean Author says:

   să se obișnuiască cu gândul…:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close