Carte poștală din Kuala Lumpur

167

Expediția Muosn a ajuns în Kuala Lumpur și noi odată cu ea. Iadul oricărui inspector sanitar, autogara din localitate ne-a primit cu umezeală, gălăgie și șoferi de taxi plecați în pauza de masă. Am fost nevoiți să ne luptăm cu muștele și tentația de a mânca alături de ele până am găsit un taxi care ne-a costat destul de mult (mi se pare acum, atunci aș fi dat oricât doar să ajung la un duș) dar care ne-a dus la hotel, în miezul târgului, în spatele turnurilor Petronas. În seara aceea am mâncat într-un foodcourt indiano-pakistanez. Mâncarea delicioasă și aparent curată. În aceeași seară, un indian care mergea pe stradă sub o umbrelă ca de terasă, m-a întrebat zâmbind cum mi se pare vremea din KL, mie, celui ud leoarcă. Și tot în Kuala Lumpur am auzit vorbele care m-au convins că-s prea gras și că pot să nu mai fiu atât de gras: „eat less, exercise more”. Partea cu „eat less” n-a început să funcționeze decât la trei luni după încheierea expediției. În fine, nu vă mai plictisesc, vă las cu filmul. Vizionare plăcută.

 

 

Carte postala din Kuala Lumpur

Vezi mai multe video din calatorii

Join the Conversation

 1. Foarte dragut filmuletul. Totusi, la noi e farmacie in piete, bazaruri, fata de ce e
  pe-acolo. Deci, stam bine, nu? :) O zi frumoasa!

 2. Foarte frumos! Faceti o echipa tare simpatica, mi-a placut sa vad pe unde ati umblat (astept si urmatoarele episoade) :)

 3. Am inteles, nu trebuia insistat atat….au nevoie de Fairy…..:)….PS: Interesante cartile postale, ca montaj…..si evident povestea desantului drop-in-Kuala Lumpur….

  1. adihadean Author says:

   n-au nevoie de fairy, au nevoie doar să-i înțelegem (de fapt, și asta tot pe noi ne-ar ajuta, că ei sunt ok) :)

 4. „Petronas Towers” foooarte frumos!!!! ce amintiri…. good shooping si e de mers pe la china town :-)))

 5. Adi io am alta nedumerire. m-am tat uitat la tine si la Razvan, ase unul langa altul. voi parca ati fi frati, ca prea semanati ))))

 6. Uşor de zis „eat less”, dar când citesc reţetele tale, apoi când le prepar, cum să mănânc mai puţin ?!

  1. adihadean Author says:

   zina, așa cum fac și eu:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close