Arena Bucătarilor – marea finală

164

UPDATE: Câștigătorii ediției 2013

Locul I

Restaurant Belvedere Brașov, bucătar Ioan Florescu

Locul II
Restaurant Gourmet Brașov, bucătar Alexandru Vreme

Locul III
Restaurant Ramada Oradea, bucătar Ciprian Sotoc

Premiul Chef Cezar
Restaurant Clermont Covasna, bucătar Ioan Timar

Premiul ANBCT
Restaurant Concerto București, bucătar George Baciu

Premiul de popularitate
Restaurant Ramada Oradea, bucătar Ciprian Sotoc

Dragii mei, azi se petrece marea finală a concursului Arena Bucătarilor, concurs organizat de Selgros pentru bucătarii profesioniști. Am bucuria de a face parte din juriu alături de maestrul Ștefan Bercea și chef Cezar Munteanu. Puteți să urmăriți live desfășurarea competiției finale, intrând pe pagina de Facebook Selgros începând cu ora 11.

Adi HadeanVă spun drept, sunt încântat de faptul că am putut face parte din această poveste. E o provocare să judeci clar și fără preconcepții munca unor oameni, unii foarte buni, să încerci să cerni prin sita experienței tale pasiunea, concentrarea, priceperea și talentul cuiva. Nu-i ușor să fii parte a unui juriu, bucuria fiind însoțită de o dublă respnsabilitate, în primul rând față de concurenți apoi față de competiție în sine, care își bazează prestigiul și imaginea mai ales pe prestația juriului. Spun toate aceste lucruri pentru că vreau să se înțeleagă că nicio decizie din etapele eliminatorii desfășurate online n-a fost ușoară și nicio decizie pe care va trebui să o luăm în Marea Finală de azi, nu va fi luată în pripă. Ies așadar din camera de hotel cu inima ușoară și cu nerăbdare. Știu că voi mai învăța ceva din ziua de azi și nădăjduiesc că voi merge la culcare cu un zâmbet pe față, ca în fiecare zi. Ne vedem online. Cu participanții, pe lângă bancurile de lucru. Să fiți sănătoși.

Juriul Arena Bucatarilor 2013

Join the Conversation

  1. Ne bucuram ca esti acolo, Adi! Sa castige cel mai bun!

  2. Sper sa ne povestesti mai pe larg despre finala, impresiile pe care ti le-au lasat bucatarii, nivelul si preparatele lor.
    Si poate ajungi vreodata si prin bucataria de la Belvedere… Este restaurantul meu preferat si mi-ar placea sa vad ce se intampla si dincolo de cortina :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close