In good company

165

Ocazional mă roagă câte un prieten să scriu articole care să popularizeze diverse acțiuni, evenimente, fapte care nu au legătură cu bucătăria ori cu mâncarea. Uneori o fac (nu mereu, pentru că nu toți prietenii mei îmi cer lucruri pe care le pot duce la capăt) și o fac cu atât mai multă bucurie cu cât ele se ating de lucruri pe care le înțeleg ori încerc să le înțeleg, lucruri care-mi fac plăcere. Așa și cu concursul de fotografie inițiat de ISDC (intrați pe pagina lor de Facebook pentru a vedea regulamentul), concurs intitulat In good company și dotat cu premii (poți câștiga 500 de euro cu o fotografie). Eu nu voi participa la concurs, sunt alții mult, mult mai buni decât mine, însă îmi place ideea și o susțin.Citez din mesajul prietenului care m-a rugat să scriu despre concurs:

„Compania va premia imaginea care ilustrează în cel mai creativ şi original mod conceptul de “in good company”. Interpretarea acestei idei este lăsată în totalitate la latitudinea participanţilor şi a talentului artistic al acestora, fie că vor să trimită imagini de la locul de muncă, instantanee suprinse alături de prieteni, fotografii din natură sau, pur şi simplu, să îi suprindă pe membrii juriului cu o abordare complet nouă. Pentru a participa la concurs, fotografii trebuie să trimită imaginea, alături de datele lor, pe adresa ingoodcompany@isdc.eu. Datele care trebuie incluse sunt nume, prenume şi număr de telefon; dar, dacă concurentul vrea, poate trimite adresa blogului sau portofoliului, precum şi conturi Facebook şi Twitter, dacă doreşte să fie promovate în cadrul concursului.”

Prietenul meu și-a închipuit că voi pune niște poze cu mâncare în postarea asta și poate în concurs. Da, mâncarea unește oameni și poate susține bine și frumos ideea „in good company” însă azi am găsit ceva în preumblările mele, ceva cel puțin la fel de bun, dacă nu mai bun. Iată:

Să fiți sănătoși.

Aparat: Nikon D3000. Obiectiv Nikkor 50 mm f1.8. Via Nikoniști.

Join the Conversation

  1. Poza ta se potriveste foarte bine subiectului – ai putea foarte bine sa participi cu ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close