Piața de seară din Hua hin – Thailanda

160

Am fost plăcut impresionat de curățenia din piețe (și din cea de seară și din cea de dimineață) și m-am bucurat de mirosul de pește proaspăt ori de amestecul de miros de pad thai, green curry și creveți pe grill (am filmat aseară crevetele-tigru pe care l-am mâncat, deci o să vă putem oferi o poveste legată de asta). În piața de seară, o stradă lungă de 300 de metri pe care se află zeci de restaurante ce-ți oferă “fresh sea food, cheep sea food, no fresh, no buy” (mâncare din pește și fructe de mare proaspătă și ieftină) am poposit pentru cină. Green curry, red curry (grozav de bun, făcut cu pastă de curry roșie, porc, ierburi aromate, lapte de cocos și lapte condensat, dulce și gros) și fructe de mare cu legume și curry verde cu mult ardei iute. Și crevetele măricel de pe grill plus un bol de orez fiert. Și berea Singha, nelipsită ca umezeala din aer. Răzvan, facem un plan, dăm o fugă până acolo?

Piata de noapte din Hua hin

Vezi mai multe video din calatorii

Putețu urmări toate episoadele apărute până acum și puteți citi impresiile notate în timpul expediției, în categoria „Muson” a bloguluui meu.

Join the Conversation

  1. Fratilor, ma faceti sa incerc carnea caramelizata ! Cu atata pofta a muscat Adi din ea ca-mi venea sa io iau din mana !
    Probabil ca localnicii respecta o regula, pa langa faptu ca muncesc mult si consuma caloriile, merg pe principiul des si putin. Sanatos nu stiu daca maninca, dar „broscozauri” (gandaci prajiti) nu as manca, peste in schimb si mai ales fructe de mare sunt mare adepta !!!
    Felul in care prezinta Adi mancarea iti face pofta sa o incerci !!!

    1. adihadean Author says:

      rodica, mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close