Chinezu și bicicleta

171

Știți că-s fan al bicicletei. Dacă nu știți, aflați acum. Din aprilie până-n septembrie am parcurs cam 4800 de kilometri prin Cluj și împrejurimile sale. Folosesc rar mașina în oraș și am învățat toate scurtăturile posibile din orașul acesta. Îmi place de nu mai pot și mă dau cât pot de des și în afara traseelor mele zilnice prin oraș. Că-i periculos, știe oricine. Că am dezvoltat extensii ale simțurilor mele în ultimele luni, știu eu prea bine, căci fără extensiile astea, aș fi fost …Doamne ferește! Am mai scris despre bucuria de a fi biciclist în Cluj și pe pagina mea de Facebook. Dar nu ăsta-i subiectul acestei postări. Subiectul e că voi fi ghidul lui Cristian China (aka Chinezu) cu sau fără voia lui, în periplul pe care urmează să-l facă prin Cluj, pe bicicletă. Și poate-i și gătesc ceva, dacă tot bate drumul până aici. Chinezu nu vine de nebun (chinezii nu fac nimic de nebuni) până aici, vine în cadrul unei campanii susținute de Raiffeisen, Orașul pe bicicletă. Întrucât consider că oricine susține mersul cu bicicleta în oraș merită să fie susținut de mine, mă prind și eu în hora asta și vă poftesc și pe voi să veniți cu sau fără bicicletă, pe 27 Septembrie la ora 14, în fața sediului Raiffeisen din Piața Unirii, să pornim de acolo la o pedală-două prin oraș. Dacă plouă, veniți cu pelerină:). Abia aștept să ne vedem.

Join the Conversation

 1. sefule, daca nu ziceai tu de faza cu ghidul, incepeam negocierile si ti-as fi dat cat ai fi vrut numai sa zici DA :))
  multam mult, abia astept sa ne vedem :)

 2. adihadean Author says:

  mă pui în blogroll?:))

 3. Pacat ca nu ai fost astazi la marsul biciclistilor. Ne-am adunat cam 300. Data viitoare am sa te chem din timp, nu se poate asa..:)

 4. adihadean Author says:

  am mai prins marșul doar din spate, am făcut câteva poze:)

 5. Eu știu că se-ntunecă mai devreme, dar oamenii ”normali” lucrează la 14, în zi de săptămână. Iară trece o ocazie de-asta pe lângă mine fără să am nicio șansă, Oricum, baftă, să vă strângeți cât mai mulți.

 6. Deci data viitoare. Ne-am inteles?:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close