Cald-rece

171

Mai țineți minte jocul acela în care cineva ascundea ceva (l-am jucat la grădiniță, la școala generală și mai apoi la școala de actori) și te ghidează spre ceva-ul acela folosind cuvintele „cald” și „rece”? Ei bine, propun să facem cam la fel în ceea ce privește proiectul online pe care urmează să vi-l arăt curând. Ieri scriam un mesaj care a reușit să stârnească o oarecare curiozitate. Am pus pe pagina mea de Facebook mai multe indicii, tot de dragul curiozității ațâțate. Am văzut că ați răspuns bine la stimulii oferiți. Dar nu ați prea ghicit. Cei mai mulți dintre voi au rămas la „rece” – un restaurnat, un bistro, nunta mea sau o tavă de prăjitură nu-s tocmai proiecte online:). Unii dintre voi au ajuns la „călduț” și au presupus că va fi un magazin online care va vinde bunătăți făcute de mine sau ingrediente fițoase pentru rețete sofisticate. Ei bine, nu. Vă mai dau un indiciu și un scurt răgaz: povești savuroase. Liber la presupus, dragilor:).

Join the Conversation

 1. Mno amu ii clara treaba. Va fi un site de crowd-sourcing recipes, ceva gen allrecipes.com unde lumea sa isi puna reteta, trucurile sau orice altceva food related.

  PS: as vrea parca sa stiu daca ii calda treaba sau nu.

 2. Sa fie vorba despre un site in care ne spui povestea unor preparate, cine le-a facut prima data, cum au aparut, etc. ?

 3. Un portal care sa contina un blog si un forum culinar cu povesti savuroase :)

 4. …. dac-o fi cu mancaruri savuroase condimentate cu povesti savuroase….tare mi-e teama ca va trebui sa anunti cate o pauza ca sa mai si muncim ! :)

 5. Magazin online cu cadouri gastronomice pentru indragostiti?

  PS: eu credeam ca esti insurat. Acum pe facebook, mi-am dat seama ca nu!

 6. magazin de delicatese insotite de o poveste:)

 7. Stefan Daniela says:

  Carte de bucate, cu povestiri legate de retete?

 8. O aplicatie online care iti genereaza retete in functie de ingredientele pe care le ai in casa (dar asta s-a mai facut, asa ca nu cred ca sunt prea „caldut”).
  Altceva, ar putea fi un retetar interactiv pentru smartphone-uri. Si asta s-a mai facut dar nu in Romania.
  Sunt curios.
  Bafta.
  Razvan

 9. Adi, iar am probleme.
  Alex va trebui sa ma ajute sa imi explice „site de crowd-sourcing recipes” .
  Acum vreo 4 ani, tu mi-ai explicat asa sa inteleg si eu, ce-i ala „blog” . Pina azi am reusit sa pricep si eu, asa mai incet, si azi vine Alex cu ” site de crowd-sourcing recipes ” .
  Prea mult pt mine, imi ajunge pe urmarorii 5 ani .
  Spor !

 10. fotografie….

 11. Pai, daca ai pus o cafea, sa fie un soi de „cafenea literara”?

 12. Cred că este vorba despre un pub, marca Adi. Chiar dacă nu este, îţi doresc să- ţi deschizi !

 13. Un site de critica al restaurantelor sau un site care va cuprinde povesti despre mancare spuse de diferite persoane, celebre sau nu.

 14. Batrane,orice ai in gand sa faci precis va iesi trasnet pentru ca se pare numai asa stii sa faci tu lucrurile.Sa fii sanatos si bafta!

 15. Carte de bucate?

 16. un site de recenzii ? sau ceva de genul retea social media pentru gurmanzi :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close