A bailar!

167

Am două vești de dat, niciuna în legătură cu mâncarea și doar una într-o oarecare legătură cu mine. Cu care să încep? Hmm. Să vină cea mai scurtă: am fost nominalizat în cadrul campaniei „Pasiuni care schimbă vieți”, organizată de Samsung România, pentru a fi unul dintre purtătorii Flăcării Olimpice, anul viitor, la Londra. Nominalizarea a fost făcută de una dintre cititoarele mele – mulțumesc frumos, Ana Ciotlos -și e postată aici, pe www.eroilocali.ro. Regulamentul spune că primii 5 clasați (e pe bază de „like”) vor merge la Londra să poarte Flacăra Olimpică în 2012. Mare onoare mi s-a făcut, și pe lângă că-s emoționat și încântat, mă simt cumva obligat să fiu cuminte:). Mulțumesc.

 

Prietena mea Ramona m-a informat că urmează să se petreacă un spectacol de dans organizat de compania Mario Dance Ateliar. Spectacolul se numește Pasiune și va putea fi văzut Luni, 10 Octombrie de la ora 19.30 la Casa de cultură a studenților din Cluj Napoca. E un spectacol de dans și muzică pe care aș vrea să-l văd. Sper să reușesc. Dar cum voi nu depindeți de programul meu, poate aveți o șansă în plus.

Puteți să vă rezervați bilete aici:
www.mariodanceatelier.com,   drramonagrosu@yahoo.com.

Colaboratori: CasaBIO, PRO FM, MUSIC FM, salon Kaila

 

Join the Conversation

 1. Dat like. Sincer chiar il meriti. Mi-ar place sa citesc cateva articole scrise din Londra. Nota trist-meditativa: Tuturor celor carora le-am spus de blogul tau, le-am explicat ca esti un fel de Jamie Oliver de Romania. Dar, de ce nu ar fi el un Adi Hadean de Anglia ma intreb eu? Pentru ca chiar… meriti. Doar putin, putin mai multa publicitate si incredere in realizarile tale-noastre ( ca si neam). Si modestia e buna. Poate prea mult bun simt. in rest… DOAR DE BINE

 2. adihadean Author says:

  ovi, mulțumesc frumos. cât despre comparația cu jamie oliver, mă onorează dar nu-i cinsitit față de el:). e un bucătar pe care-l admir și care mă inspiră (ca mulți alții) dar îmi place să-mi țin picioarele pe pământ și capul pe umeri:)

 3. mona horodinca says:

  Like!!!

 4. like! Ce-ar fi Adi, daca ai propune si tu asa din colegialitate inca un erou local, sa vedem tu pe cine apreciezi cu adevarat?

 5. adihadean Author says:

  sunt foarte mulți oameni pe care-i apreciez cu adevărat:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close