Astăzi vă spun o poveste despre brânză topită. Pentru că-s prea mulți oameni triști, care trăiesc după modelul “păi n-aș mânca niciodată așa ceva” fără să știe ce gust are “așa ceva”-ul, mă mai arunc să rup rândurile cu câte o combinație cum n-ar fi făcut bunica. Numai că cine știe? Poate că și ei i-ar fi plăcut, dacă ar fi încercat-o.
De exemplu, această minunată brie de la Paysan Breton, pe care o crestez cu un cuțit și o îndes cu roșii, ceapă roșie, ceapă verde, usturoi și cimbru, și o așez în aceeași tigaie cu altă bucată de brie de la aceiași gospodari. Cu ajutorul lor, voi pregăti un preparat rapid care va aduce multe zâmbete pe buzele tuturor
Cum să faci combinații desăvârșite cu brânză topită?
Eu, de exemplu, pe a doua bucată pun fructe și tarhon. Vreau să fie ceva diferit și să mă bucur de savoare.
Le dau la cuptor la 200 de grade Celsius pentru 10 minute. Apoi mă bucur de combinație.
Și dacă am trufă, dau și cu trufă pe deasupra.
Și mănânc cu pâine țărănească, dar cumsecade. Ceea ce vă doresc și vouă.
Dacă vreți să încercați alte rețete cu brânză topită, le găsiți aici!
[PUB]
Foarte tare, respect ;)