Brânză topită care nu-i brânză topită, ci brânză pe care am topit-o

680
Brânză Paysan Breton

Astăzi vă spun o poveste despre brânză topită. Pentru că-s prea mulți oameni triști, care trăiesc după modelul “păi n-aș mânca niciodată așa ceva” fără să știe ce gust are “așa ceva”-ul, mă mai arunc să rup rândurile cu câte o combinație cum n-ar fi făcut bunica. Numai că cine știe? Poate că și ei i-ar fi plăcut, dacă ar fi încercat-o.

Brânză topită

De exemplu, această minunată brie de la Paysan Breton, pe care o crestez cu un cuțit și o îndes cu roșii, ceapă roșie, ceapă verde, usturoi și cimbru, și o așez în aceeași tigaie cu altă bucată de brie de la aceiași gospodari. Cu ajutorul lor, voi pregăti un preparat rapid care va aduce multe zâmbete pe buzele tuturor

Brânză

Cum să faci combinații desăvârșite cu brânză topită?

Eu, de exemplu, pe a doua bucată pun fructe și tarhon. Vreau să fie ceva diferit și să mă bucur de savoare.

Le dau la cuptor la 200 de grade Celsius pentru 10 minute. Apoi mă bucur de combinație.

Brânză cu legume

Și dacă am trufă, dau și cu trufă pe deasupra.

Trufe

Și mănânc cu pâine țărănească, dar cumsecade. Ceea ce vă doresc și vouă.

Dacă vreți să încercați alte rețete cu brânză topită, le găsiți aici!

Brânză cu trufe


Poza finală

[PUB]

Fromageria

Join the Conversation

  1. Foarte tare, respect ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close