Ultimele vinete de anul ăsta, primul iPhone5 din Cluj

162

PUB

Mă rog, nu știu sigur dacă primul iPhone5 din Cluj s-a vândut acum două nopți în magazinul Vodafone din Piața Unirii din Cluj, știu doar că operatorul cu bulină roșie e primul care a anunțat oficial că aduce iPhone 5 în România, gadgetul fiind disponibil de ieri în toate magazinele Vodafone din țară și ale partenerilor. Cât despre vinete, cu ele-i mult mai simplu. Am văzut câteva zilele trecute în Auchan, am cumpărat 4, le-am pus pe grătar și le-am transformat în prima masă din noua casă (ne-am cam mutat, acum despachetăm, cu greu m-am învoit să scriu postarea asta :) ). Revin la vinete mai pe final, înainte însă vreau să vă spun puțin despre lansare. Puțin pentru că n-am fost acolo, fiind cu treburi în altă parte.

După cina de la Camino, pe care cu drag am compus-o împreună cu prietenii mei de acolo, bloggerii clujeni pe care i-am invitat la masă, s-au îndreptat spre magazin cu gânduri de pace (ca după mâncare), preietenie și, desigur, multe speranțe. Ajunși acolo, au executat o improvizație de parodie (eu așa am perceput-o) la adresa statului la coadă (mi se pare că se specializează-n virale prietenii mei din Cluj), inspirată din amintirea vremurilor de odinioară, când stăteai la coadă pentru orice iar de nu puteai să stai, trebuia să-ți lași plasa să aștepte în locul tău (îmi amintesc cum stăteam în copilărie de pe la 5 dimineața pentru un pachet de unt, îmi amintesc șirurile de sacoșe trase printr-un lanț în fața magazinului alimentar). Vă las să urmăriți aici #iPlasa, cu speranța că voi intra în curând în posesia noului meu iPhone5 (nu pentru că m-aș fi plicitisit de numărul 4 ci pentru că vreau să văd ce-mi poate da în plus, nu atât ca telefon cât ca mijloc de obținere a entertainementului).

Acum, Andreea, înapoi la vinete: poza de mai jos e făcută cu telefonul, iPhone4 S. Noul iPhone are o cameră mai bună, se spune. Asta vreau să văd. Ăsta-i lucrurl care mă interesează aproape la fel de mutl ca durata de viață a bateriei. Pentru că sunt momente, sunt locuri în care nu pot să-mi iau cu mine aparatul de fotografiat. De obicei atunci apare de te miri unde o farfurie interesantă, o mâncare pe care vreau să o țin minte ori s-o fac publică pe Facebook sau pe blog și n-am cu ce. Nu am cum să știu azi dacă așteptările mele vor fi împlinite mâine dar știu sigur că orice pas în față înseamnă progres. Pe asta mă bazez. Și dacă vă întrebați ce am pus în vinete, aflați că doar sare, piper, puțină ceapă, trei linguri de ulei de măsline și multă pasiune. Să fiți sănătoși.

 

Join the Conversation

  1. Mi-a plăcut filmuleţul parodic. Ce faci cu ifonu vechi cand il primesti pe cel nou?

  2. Eu cand fac vinete, folosesc doar maioneza – facuta de mine in casa cu oua de tara. Daca le mananc simple sau doar cu ceapa, de cand ma stiu, ma mananca limba de la ele. Vreun secret de impartasitin aceasta privinta ? Merci !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close