Din nou la (pe) Camino

154

Ziua de azi a început cu o găleată de vești proaste (cred că devin tot mai puțin tolerant cu cei ce nu-și văd de viața lor și cu cei care nu-și fac treaba dar vor banii) așa că am decis să mă răzbun cu o veste bună:

Acum că a trecut vara și suntem tot mai adânc în toamnă (winter is coming, vorba filmului), reiau colaborarea cu Camino. Am lucrat pentru ei în precedentul sezon rece, din Octombrie în Martei, cu rezultate bune pentru meniu, pentru clienți și, desigur, pentru mine.Camino are din toamna asta o aripă nouă, deci mai multe locuri în interior, un pian și la fel de multă căldură. Ar trebui să cercetați.

Misiunea mea din acest sezon e mai puțin complicată decât cea de anul trecut. Trebuie să furnizez săptămânal o foaie din meniu, una care să conțină o supă/ciorbă/zamă/cremă, o farfurie mai consistentă și un desert. Apoi, cu foaia-n mână și cu rețetele, trebuie să merg la bucătărie și să le explic băieților cum să gătească închipuirile mele. Nimic din ce n-am mai făcut, nimic din ce n-au mai făcut. Așadar, de joi încolo, căutați în meniul Camino (Cluj, Piața Muzeului nr 4) foaia semnată de mine. Voi schimba conținutul ei în fiecare joi. Să fiți sănătoși.

Join the Conversation

 1. M-am linistit, am crezut ca din vina ta am mancat la Camino asta-primavara (prin mai) niste paste cu un pui atat de uscat de il rontaiam ca pe popcorn.

  1. Adi Hădean Author says:

   ai cerut să ți-l schimbe? eu așa aș fi făcut:).

  2. Trebuia sa te plangi la momentul potrivit. Aveai ceva de castigat. Acu’ degeaba…

 2. Cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune :). Orice sut in fund e un pas inainte :). Si alte proverbe si zicale menite sa te faca sa nu te lasi doborat de vestile proaste.
  Cat despre pastele cu pui uscat din postarea de mai sus, am convingerea inradacinata ca si cei mai buni bucatari au zilele lor mai putin bune, in care se poate un fel de mancare poate sa nu le iasa. Cred ca si celor mai vestiti bucatari li se intampla acest lucru, si chiar si mamei mele, care este referinta mea suprema in materie de gatit – bineinteles, cand i se intampla, foarte rar, de altfel, rateurile ei nu sunt atat de pronuntate ca ale celorlalti. Absolut nimeni nu e perfect.

 3. Votez supa crema de dovleac!!Se califica,nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close