PUB
Dragii mei, mai țineți minte postarea cu prăjituri cu dovleac, nu? Am încercat să aleg o prăjitură din trei, pentru un eveniment deosebit. După comentarii, deliberări și multe teste, am ales varianta a treia, pandișpanul cu dovleac (aveți rețeta în postarea spre care am pus link) :
Nu i-am pus un nume, deși am primit multe variante cel puțin drăguțe, cel puțin inspirate. Nu am făcut prăjiturile pentru Halloween sau alte petreceri ci pentru deschiderea magazinului Chic Ville din Cluj Napoca (Piața Unirii), un magazin cu lucruri frumoase și inspirate, de pus prin casă (nu mă pricep să fac review-uri de magazine de amenajări interioare, va trebui să vă faceți propria părere după ce-i treceți pragul, pot să vă spun însă că magazinul e o prezență remarcabilă în centrul orașului). Cum am ajuns să să fac prăjitura pentru ei? Reprezentanții magazinului s-au gândit (frumos din partea lor) să le ofere trecătorilor și celor care au intrat în magazin în ziua deschiderii, adică ieri, o prăjitură cu dovleac, o atenție chic și de toamnă. Eu, ajutat de voi, am livrat rețeta potrivită, ei au încredințat-o unui laborator care a reprodus-o în sute de exemplare (poate 1000 sau mai mult). Am trecut ieri pe la magazin, să văd cum a ieșit prăjitura. Am făcut și câteva poze pentru voi iar acum, că știți pentru ce am muncit, poate mai încercați o dată cu numele pentru prăjitură. Să fiți sănătoși.
PS: azi și mâine-l mai puteți întâlni pe Gavroche în fața magazinului Chic Ville. El vă va servi cu o părjitură făcută după rețeta compusă de mine pentru magazin.
Da, am gustat prajitura, a fost buna..
Magazinul e splendid, numa’ bun de stiut pentru cadouri de Craciun!
mno, zi-i „be chic” atunci! :P
prăjitură „Soare de toamnă”
Am facut-o si eu duminica, dar pt ca i-am pus scortisoara, nu a iesit deloc galbena.:)
S-a mancat, a fost buna, multumim pt reteta.
Foarte draguta initiativa lor, pacat ca e asa departe Clujul de unii din noi :); tare as vrea sa mananc ceva imaginat de tine la Camino sau in alta parte :)
Am facut prajitura la sfarsitul saptamanii, mirosul nu-mi dadea pace ( am mancat o bucatica cum am luat-o din cuptor), fff buna ,multumim pentru reteta.
Am numit-o „raza de soare „!
:)
Ispita tomnatica!!.
Ispita toamnei.
Decadenta cu dovleac.
Prajitura toamnei.
Prajitura prajiturilor.
Prajitura divina cu dovleac.
Prajitura perfecta cu dovleac.