Meniu de sărbători – prin gaura cheii

160

Azi pornesc spre Oradea. Mâine gătesc acolo împreună cu Ciprian Tătaru și prietenii de la Graf. Aseară, după încheierea unei lungi zile de filmare, am pus la punct ultimele detalii de pe hârtie referitoare la meniul de la Graf. Sigur că realitatea din teren nu-i mereu de acord cu realitatea de pe hârtie, de asta-i nevoie să ajungem acolo cu o zi mai devreme, să ne asigurăm că oaspeții, 40 la număr, vor avea parte de o experiență deosebită. Dar nu despre asta-i vorba aici ci despre ziua mea de ieri. În jurul prânzului a început o zi de filmare foarte interesantă. Am gătit și filmat pentru www.bucatarulunisol.ro, din nou. Un film cumva de final de an, o alternativă sănătoasă pentru masa de sărbători. Mai jos pun niște poze și vă las să ghiciți ce am pus pe farfurii. În curând o să vă dau rețetele, în curând veți primi filmul. Eu unul abia aștept. Să fiți sănătoși.

Join the Conversation

  1. buna adi iti urmaresc blogu ai retete minunate si deosebite iti urez mult succes pe farfurie ai o felie de piine cu o rulada de pui cu fructe confiate pe a2 farfurieai legume mazare sfeclamorcov beibi si rasol de porc

  2. quiche, osso buco, rulada de pui :-) ????

  3. Meserie ! Unde putem vedea clipul ?

  4. Si azi iti sta bine in fata camerei..Ca atunci cand prezentai la Baia Mare :)

  5. Gabriela I. says:

    …cred ca este vorba pe acolo si de un soi de cheesecake/foietaj cu frunze de menta si ceva fructe / stafide prin compozitie, bruschete cu rulouri din piept de pui si legume, muschi de vita impanat, cu garnitura de legume – sfecla rosie, baby carrots, mazare si un pic de menta…
    Asteptam retetele!

  6. Se intrevede cumva un desert cu ceva stafide inauntru si frunze de menta? Ma intriga :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close