Ne vedem la o shaorma după?

246

PUB

Nu-l cunosc pe proprietarul boltului cu shaorma din Piața Unirii din Cluj. Poate să-l fi văzut la față o dată sau de două ori, dar nu bag mâna în foc nici pentru asta. Totuși, simt nevoia să-i fac un pic de reclamă gratis. Știți de ce? Pentru că dintre toate fast food-urile cu shaorma (shaorma e fast food, fără îndoială, dar eu te pot învăța cum să o mănânci cu simț de răspundere și, mai ales, de unde să cumperi una de calitate) pe care le-am testat de-a lungul timpului, aici poți mânca pita și lipiile făcute-n casă iar carnea e friptă fără smacoline (scuzați vă rog termenul) inutile. Probabil mai sunt și altele, dar încă n-am ajuns eu acolo. Deci, dacă ne vedem Joi, 10 Noiembrie, în fața magazinului Vodafone din Piața Unirii, vă duc la o shaorma (plătim nemțește, să fim înțeleși) și vă învăț ce să cereți pentru a fi siguri că nu mâncați prostii care să vă facă rău.

Acum, să nu vă închipuiți că mergem până acolo doar pentru shaorma, mergem pentru că Vodafone lansează oficial în România noul iPhone 4S (de la Zoso aflăm că Vodafone sunt primii care lansează oferta și planurile tarifare despre care poți afla mai multe accesând linkul). Ne vedem acolo la ora 22 (voi vă vedeți, eu și Groparu venim de la aeroport pe la 23.00 după ce vom fi făcut istorie la Zilele Biz în ziua de CSR). Cei care cumpără un iPhone4S în seara lansării, care-i plănuită a fi cea mai răsunătoare din țară, se vor bucura de o reducere și un cadou surpriză. Ca posesor de iPhone, eu îmi doresc să trec la următorul nivel, rămâne să văd dacă mă bazez pe moș Gerilă (sau cum îi spune) ori  mă descurc singur. Să fiți sănătoși și să ne vedem cu bine.

Join the Conversation

 1. Eu mai mananc shaorma buna la Istanbul kebap undeva vis a vis de conservator. Delicioasa.

 2. drum bun joi ,sa aveti pofta buna seara si sa faci si tu ce face toata lumea: scrie-i o scrisoare Mosului:))

 3. @Claudiu: Eu mancam shaorma buna de la turcul de la Oz Istambul, acum vreo doi ani si ceva, cand avea chioscul mic langa(abia deschis), si facea pana si cartofii prajiti ca la carte. Acum, din pacate s-a stricat muuuult.

 4. Adu una si la Oradea! Pentru pofticiosi:))

 5. Alexandru says:

  .. ei, pei nu`i frumos asa. Cei care nu sunt in Cluj nu vor afla niciodata secretele tale cu privire la o shorma ? As veni, ca`s mare fan .. dar din Bucuresti in Cluj e drum lung :)

  Sa aveti toti pofta,

  1. adihadean Author says:

   alexandru, nu te năcăji, revin cu dezvăluirile vineri:)

 6. adihadean Author says:

  telefon sau shaorma? :)

 7. adihadean Author says:

  sanda, am reținut:))

 8. Adi, Mos Gerila si Sarbatorile de iarna suni inventia comunismului, mai bine evitati sa le folositi. Poate Mos Craciun o sa-ti auca ce-ti doresti. Noi stim ca ai fost cuminte.

  1. adihadean Author says:

   dan, era o glumă un pic ironică:)

 9. Constantin says:

  Adi, sa ma anunti cand faci o vizita pe la Bistrita!Nu de alta dar sa aduci cateva shaorma sa gust si eu !!! ca tot nu stiu cum arata !! Normal ca nu gratis !!!!!!

 10. adihadean Author says:

  constantin, te-am notat în carnețelul cu șaorme:)
  claudiu, dominic, cercetez.)

 11. Alexandru says:

  Uf…m-am mai linistit asa.
  Tinem pumnii la nea Mosu’. Poate are mai multe bucati si redirectionezi spre mine una. Tare nu m-as supara.

  Sa aveti pofta!

 12. Bine-ar fi un telefon! Dar ma multumesc si cu saorma:))

 13. Dacă tot veni vorba de şaorma bună eu mai cumpăr kebab (nu mi clară diferenţa) de pe Observatorului de la o rulotă de lângă Mol. E excelent şi nu are ketup sau maioneză.
  Într-o lipie se pune carne de pui (piept + pulpă, nu ştiu proporţiile), varză albă + roşie, salată verde, castraveti muraţi, roşii, morcovi, ceapă, sos de iaurt, şi pişcăciune. Bineînţeles că e customizabil şi eu mi-l tunez scoţând ceapa şi cu extra castraveţi muraţi şi super picant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close