MEATic BBq Gift Box by Adi Hădean

567

Dragii mei, iată că se apropie..Probabil vă gândiți la sărbători, dar ajungem și acolo. Dar ce se apropie oare? Păi Black Friday, care a devenit un prilej destul de bun să începem cumpărăturile, de care or fi ele.

Eu o să vă vorbesc despre ceva la care am muncit mult, iar rezultatul a fost unul pe măsură. Sper să considerați și voi la fel. Împreună cu echipa mea am pregătit pentru voi un pachet plin de bunătăți, ușor de pregătit, dar și mai ușor de savurat. Un pachet de care să se bucure o familie întreagă, cu diverse tipuri de cărnuri, și încă ceva bunătăți. 

Pachetul Meatic BBq Gift Box by Adi Hădean conține:

  1. BBQ PORK SHANK, SKIN ON – ciolanul crud este condimentat și copt la temperatură joasă, apoi afumat cu rumeguș.
  2. BBQ PORK RIBS – coaste de porc condimentate omenește, coapte 8 ore la temperatură joasă, afumate cu rumeguș.
  3. BBQ SAUSAGES – cârnați copți la temperatură joasă și afumați cu rumeguș
  4. BBQ PORK COLLAR ROAST – ceafă de porc coaptă la temperatură joasă și afumată cu rumeguș.
  5. BBQ PORK BELLY, SKIN ON – ruladă din fleică și piept de porc, condimentată natural, coaptă încet și afumată cu rumeguș.
  6. VIN- Entrecepas Seleccion – un vin roșu spaniel cu un gust proaspăt, moale, echilibrat, cu fructul bine integrat cu notele de stejar, vanilie și pâine prăjită.
  7. DULCEAȚĂ ARDEI IUTE – un borcănel cu dulceață, făcută după o rețetă bine păstrată.

Iar pentru că îmi place să fac o treabă bună până la capăt, vă mai zic așa – pachetul poate fi achiziționat atât pentru consum propriu, cât și pentru a fi dăruit persoanelor dragi. Acesta vine într-un ambalaj gata pregătit pentru a fi dat cadou. Nimic mai simplu!

De Black Friday, pachetul Meatic BBq Gift Box by Adi Hădean se găsește pe emag.ro, dar și pe meatic.ro, de unde poate fi comandat în perioada 11-15 noiembrie la un preț numai bun de savurat și luat acasă..la pachet mă refer. 

Gata, vă las cu un video scurt să vedeți despre ce vorbesc și să vă fac nițel poftă.

 Să fiți sănătoși!

Adrian Hădean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close