Maraton culinar pentru Miele la Cluj

225

Ieri s-a deschis oficial showroom-ul Miele la Cluj (blocul spray, strada București). Pentru cine nu știe ce-i Miele, iată aici un link. Acum, că am lămurit asta, să vă spun pe scurt povestea celei mai lungi demonstrații culinare live pe care am ținut-o de când mă știu:

miele (5)

Ziua a început la ora 9, cu descăratul ustensilelor și ingredientelor din două mașini, adică a mea și a lui Tătaru, omul cu care fac echipă în bucătărie de ceva vreme. Am început să gătim la ora 9.45, primii invitați urmând să soseacă la ora 10. Am terminat seara, la 21.45. Faceți voi socotelile. Am făcut peste 30 de feluri de mâncare (cele mai multe au încăput pe tablă, unele însă, nu), împărțite în mic dejun, prânz și cină, trecând prin antreuri, tapas, supe, salate, fripturi, sosuri, aluaturi, grătare, bucătărie românească și internațională. Ne-am distrat foarte tare, am avut aproximativ 100 de oaspeți care s-au adunat în jurul nostru pe rând, ne-au ascultat, am râs împreună, am dat câteva lecții practice de gătit și am făcut să fie bine. Ceea ce a și fost, până la urmă. Am reușit să facem tot ce ne-am propus pentru ieri, am folosit toate ingredientele cumpărate și n-am spart nicio farfurie.

miele (15)

miele (50)

miele (51)

miele (52)

miele (73)

Ne-au ajutat Iulia și Adrian de la Camino, care au fost mai mult decât ospătari, au fost barmani, șefi de sală (pe rând), oamenii noștri de la vase (slavă Domnului pentru mașinile de spălat) și ajutotare de bucătar când a fost musai. Ca să aflați ce am gătit, e destul să vă uitați la poze și să citiți ce am scris pe tablă.

miele (84)

miele (76)

miele (110)

miele (105)

miele (98)

miele (95)

miele (114)

miele (111)

miele (106)

miele (40)

miele (74)

miele (65)

miele (35)

miele (60)

miele (19)

miele (43)

miele (33)

miele (63)

miele (37)

miele (72)

miele (44)

miele (56)

Ca să vă lămuriți ce fel de magazin e showroom-ul Miele din Cluj, va trebui să treceți pe acolo. S-ar putea să vă lase ori chiar să vă provoace să gătiți ceva (ideea e că bucătăriile de acolo sunt funcționale și pot fi testate, ăsta-i rolul lor, pentru asta a fost făcut magazinul). O să fie distractiv de azi înainte, o să vedeți. Mulțumesc frumos pentru ajutor și pentru ocazia de ieri. Toate pozele de la deschidere sunt aici. Să fiți sănătoși.

Join the Conversation

  1. Pacat ca este atat de departe…de ce toate lucrurile minunate nu au loc si la Constanta???

  2. Cristina Neamt says:

    Felicitari sefilor! Ne_au incantat intr-adevar cu o multime de delicatese!
    Noroc organizatorilor si mult succes in noul business!!!

  3. ma bucur ca Miele nu a renuntat la ideea de bucatarie interactiva…poate te vor invita la „seri tematice demonstrative”…:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close