Food bloggers conference

180

Simt nevoie unei astfel de întâlniri încă de acum patru ani. E posibil totuși să nu fi fost pregătiți pentru ea până acum. Nișa aceasta, a blogurilor care scriu despre mâncare, e una încă tânără și care mai are multe de spus, multe de învățat și de dat mai departe. Consider că abia acum începe să-și conștientizeze rolul, care e unul mai important decât acela de distribuitor de rețete culinare. Despre rol, despre aspirații și despre experiențele diferite ale bloggerilor culinari în drumul lor de la prima postare la primii 1000 de unici și chiar mai încolo, se va vorbi la Food bloggers conference, conferință la care am fost invitat să vorbesc alături de alți bloggeri, de reprezentați ai unor companii și agenții, pentru pasionații de gătit sau de mâncare care vor fi în sală. Te poți afla și tu în sală solicitând o invitație gratuită, aici. Să fii sănătos.

adi-hadean

Join the Conversation

  1. Evenimentele se potrivesc ca nuca în perete, am acceptat deja invitaţia la o gală a literaturii dialectale. Tare mult mi-aş fi dorit să fiu printre bloggerii de food, să aud, să văd, să învăţ. Oricum sunt acolo cu sufletul.

  2. Vreau sa invat sa gatesc

  3. of ar fi trebuit sa vin si eu dar din pacate sunt super racita! te urmaresc de mulr timp si speram sa apuc sa te cunosc. poate la anul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close