Internship pe adihadean.ro: Înscrieri pentru 2024

286

Doamnelor, domnilor, domnișoarelor și sper că n-am uitat pe nimeni, a venit acel moment din an. Probabil  vă gândiți toți acum că mă refer la sărbătorile de iarna care cam bat la poartă, dar nu e așa. Mă refer la internship-ul pe blogul adihadean.ro.

Să vezi și să nu crezi ca a trecut aproape un an de când internele mele de anul acesta, Monica, Ramona și Cristina au pus mâna pe pix și-au început să scrie, vorba vine, rețete pentru blog.

Treabă faină s-a întâmplat și anul acesta, rețete multe, povești din diferite zone ale țării, trei fete conștiincioase și cititori satisfăcuți. Dar a venit vremea să-i caut pe cei trei viteji de anul viitor și nu-i treabă simplă.

Așadar, dacă te bate un gând să aplici pentru următorul grup de stagiari, zic să-l bați și tu pe el și să aplici, nu pierzi nimic, posibil să ai numai de câștigat. Cu o experiență faină rămâi și asta-ți spun sigur.

Acum că ai parcurs textul, trebuie să-ți și demonstrezi calitățile de bucătar iscusit. Etapele pentru înscriere nu sunt complicate, dar necesită puțină îndemânare.

  • Înainte să aplici asigură-te că ai disponibilitatea de a pregăti o rețetă elaborată în fiecare săptămână din anul următor. Dacă vei fi ales, rețetele tale se vor publica pe adihadean.ro și se vor promova pe pagina de Facebook.
  • Scrii cu drag rețeta pas cu pas, cu ingrediente, etape de realizare, modalități și fotografiezi fiecare pas în parte pentru ca cititorii să o poată încerca și ei acasă.
  • Ne trimiți un e-mail cu subiectul „Internship 2024” care să conțină o rețetă de tip „signature dish”, dar nu-i musai, important e să-ți fie drag să o prepari. Însă, trebuie să o scrii bine și să faci fotografii cu etapele realizării și preparatul final.
  • Pregătește-te emoțional pentru a te face remarcat/ă și a dezvălui celorlalți priceperea ta în domeniul culinar, dar și skill-urile în arta fotografică.
  • Așteaptă să primești răspunsul pe mail, în cazul în care vei fi ales.

Înscrierile încep de astăzi, 20 noiembrie și se vor încheia pe 31 decembrie.
Să nu vă fie cu supărare dacă nu vi se răspunde tuturor la mail-uri, ci doar celor care atrag atenția în mod pozitiv. De regula sunteți mulți, iar timpul meu este din ce în ce mai plin de proiecte, știți voi. :)

Mult succes tuturor și să fiți sănătoși!

Pentru aplicații, scrie-ne de grabă pe larisa@adihadean.ro!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close