Săptămâna trecută la Metro cu Unisol

204

Săptămâna trecută am fost la București (Metro Militari) pentru ultima mea întâlnire de anul ăsta cu cititoarele și cititorii revistei Bucătăria pentru toți, întâlnire mijlocită de Unisol. Am trecut prin același tip de aventură prin care trec toți cei care trebuie să zboare de la sau spre Cluj zilele astea (avioanele fie nu vin, fie nu pleacă, din cauza ceții), era cât pe ce să nu ajung, apoi, cu avionul de 10.05 plecând la 14.20, era cât pe ce să nu ajung la Metro la timp pentru demonstrație. Am avut parte de un taximetrist dibaci și am ajuns cu zece minute înainte de a începe eveniementul, la timp pentru a realiza că n-am m ai văzut niciodată în viața mea tipul de cuptor în care trebuia să coc mălaiul dulce și rulada de pui din planul serii (între ultimele două vizite acolo, cuptoarele au fost schimbate cu unele superdeștepte).  În cele din urmă am învins, lucrurile s-au desfășurat conform planului și, una peste alta, întâlnirea a fost o bucurie, ca toate celelalte. Vă las cu câteva poze de acolo și cu un film făcut în urmă cu câteva săptămâni la Urlați, acasă la Mirela Miclescu, una dintre persoanele care a câțtigat o sesiune de bucătăreală alături de mine. Să fiți sănătoși și să vă pregătiți, pe www.bucatarulunisol.ro urmează un alt concurs, unul care vă poate aduce ca premiu un meniu de sărbători personalizat și alcătuit de mine.

 

Join the Conversation

  1. Sunt faine cuptoarele astea super destepte cred ca mi-as dori si eu unul dar m-am obijnuit deja cu al meu dragutul de el care nu arde blatul decat daca il uit acolo eu :)) .Rulada de pui este delicioasa si imi place sa o fac mereu .Mazarea simorocvul dulce merg de minune cu condimentul tau special ( sare si piper)

  2. Buna seara !

    O idee grozava cea cu pastrarea branzei in ulei aromat, am s-o pun si eu in practica. O singura intrebare am: cat poate fi pastrata si la ce temperatura – incamara, frigider

    1. Adi Hădean Author says:

      4-8 grade Celsius, 3-6 săptămâni

  3. Grozava ideea cu pastrarea branzei in ulei aromat… o singura intrebare am: cat timp poate fi pastrata si la ce temperatura- in camara, frigider ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close