Azi am câștigat bani frumoși din mâncare bună

214

A fost asta o zi bună? Fără îndoială. Am hrănit câinii dimineață, am băut o cafea și am pornit spre Camino, să iau mălaiul dulce pe care-l pregătisem de aseară și două mese de care aveam nevoie ca front de lucru. Am ajuns în Polus spre ora 11, cu arme și bagaje. Acolo, fetele de la Revista Bulevard, cu șorțurile puse, lucrau lucruri, adică despachetau brownies, prăjituri cu brânză, cu rom și cacao, brioșe, turte  și tarte. A apărut Tătaru (Ciprian), ne-am luat de-oi toartă și am purces la cumpărături. Am umplut un cărucior cu bunătăți. Planul era să gătim mai mult, mai repede și mai atrăgător (nu neapărat mai bun, dar ar fi fost un bonus apreciat) decât colegii de la Ziua de Cluj, Realitatea Tv& Provincia News. Ceea ce am și făcut:). De fapt, nu știu dacă am gătit mai mult și cu siguranță s-au descurcat mai mult decât onorabil la capitolul „gust” (am cam mâncat de la ei, știu ce spun), cert e că am reușit să vindem mâncare de 3808 de lei în timp ce ei au vândut de 2908, lucru care a adus în contul Melissei suma de 6788 lei. Nu-i rău, pentru o zi de lucru. La banii aceștia se adaugă și alții, pe care nu i-am contorizat, oferiți de cei ce au venit să ne sprijine (made by anna, Exquizia, 360, revista Hello, Corso, Maria Dunca, Interstudia, Diana Calfa, Apartament 1 și Genoveva Hossu). Vă mulțumesc tuturor, pentru participare, donații, implicare și șansa de a mă distra atât de bine în timp ce fac un lucru folositor. Să fiți sănătoși.

Mai multe poze, aici.

Join the Conversation

 1. Felicitari si multa sanatate zanei!

  1. Adi Hădean Author says:

   mulțumim frumos:)

 2. Omul sfinteste locul,bravo sunteti frumosi si inimosi,asa cum si trebuie sa fiti la varsta asta.Cu siguranta, cu asa mobilizare, Melissa va avea parte de ceea ce isi doreste cel mai mult.Doamne ajuta!!!!!

 3. Jos palaria ,eu ma interesez de un servici si la un program destul de lung am aflat cu stupoare ca salariul ar fii doar de 500 de lei .Deci …jos palaria ptr voi toti si spor la treaba

 4. Multa sanatate Melissei!
  Va asteptam si in Bucuresti cu astfel de evenimente! Lumea ar fi mai frumoasa si mai buna daca ar fi mai multi tineri ca voi, cu asa entuziasm si generozitate.
  Felicitari pentru initiativa!

 5. Ce pacat ca nu-s din Cluj, as fi venit cu siguranta, si sa gust din bunatatile pregatite de voi, si sa particip cu putin la insanatosirea Melissei :)!

 6. florina raica says:

  Felicitari! Multa sanatate Melissei!

 7. V-am văzut şi la televizor. Mult succes în continuare! Sănătate multă pentru frumoasa balerină!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close