Sara Crăciunului nost’

156

Eu știu unde voi fi pe 8 Decembrie: la Casa de Cultură a Studenților din Cluj. La concertul de colinde moroșenești autentice, aduse de Petreuși și de Ion de la Cruce, de colindătorii fantastici de la Vadu Izei, de colindătorii de la Poienile Izei și de cei din Hoteni (nu-s ei singurii dar ei îmi vin acum în minte). Eu știu cum colindă oamenii ăștia. Numai când mă gândesc mi se zbârlește părul pe mâini. Concertul e caritabil și de bună samă important. sper să ne vedem acolo cât mai mulți.

Join the Conversation

 1. Bine no.. dar pret bilet nimic ? Sau e in functie de obrazu fiecaruia ?

 2. adihadean Author says:

  așa pare, din cîte văd.

 3. Accesul la eveniment se face pe baza de invitații, iar informații puteți obține la sediul Centrului de zi, str. Milton Lehrer 18( P-ta Cipariu).

  Pretul unei invitatii este de 50 lei. Toti banii merg exclusiv catre artisti si Centrul de zi Sf. Ana.

 4. faine-s colindele ;)…
  numa’ maine nu-i poimaine si dau si eu drumu’ la toata colectia . anual imi stresez vecinii cu „florile dalbe & company” :)) de la 1 Decembrie si pana la Craciun :D.

 5. Tare rau imi pare ca nu sunt din Cluj sa merg la concert, chiar simt nevoia sa-mi las inima si creierii capului sa se imbete de cantece frumoase!
  Blogul tau e la favorite, pt ca imi place si stilul si gatitul!!!

  1. adihadean Author says:

   Oana, mulțumesc:)

 6. da faine is colindele noastre si eu deja ascult de cum am intrat in postul craciunuluisi la mine la Baia de aries se colinda superb

 7. Eu nu stiu prea multi „colindatori” dar Stefan Hrusca este preferatul meu !Mi se pare ceva divin sa-l ascult inainte de Craciun .

 8. carcotasa says:

  Ioi ,ce bine ca in 8 decembrie pa sara ajung si io in Cluj in drum spre Viena si ajung si eu la concert…cum sa fac sa pot cumpara si eu o invitatie daca nu sunt din Cluj?o sa le putem oare achizitiona si in seara concertului de la intrare?poate ma ajuta si pe mine cineva…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close