Câștigătorul premiului de la concursul de azi

143

Am executat tragerea la sorți (mulțumesc, Anda). Mai jos vedeți un screenshot care dovedește că JoIlie a câștigat cartea 30 Minute Meals de Jamie Oliver, de la Okian. Felicitări. Am nevoie de datele tale (nume, prenume, serie și număr de buletin + adresa) pe care le voi trimite la Okian. Ei îți vor trimite cartea acasă. Sper să fie pentru tine un cadou fain de Moș Nicolae. Adresa mea de mail e adihadean@gmail.com.

Dragilor, vă mulțumesc tuturor. Poveștile despre dezastrele voastre-s atât de faine că le-aș pune într-o carte. Mulțumesc pentru participare. Vă aștept aici și la concursurile vitoare.


Click pe poză pentru mărire.

Join the Conversation

 1. Wow! Mulţumesc foarte mult! A folosit la ceva dezastrul ăla! :))

 2. adihadean Author says:

  cu plăcere. am nevoie de datele personale:)

 3. Abia acum am aflat despre concurs, asa ca nicio sansa sa particip. Dar ca sa-mi mai indulcesc parerea de rau ca n-am fost la locul potrivit la timpul potrivit, astept intr-un post, cel mai mare dezastru al tau din bucatarie. Bine el va fii de cand erai tu mic de tot… Totusi ne ajuta sa vedem ca celor mai buni dintre noi ni se intampla
  Toate bune
  Adinuca

  1. adihadean Author says:

   Adinuca, dezastrele mele (nu puține) vor apărea într-o carte:).

 4. Felicitari castigatoarei.

  P.S. Adi, nu mai e nevoie sa pui poze cu generarea numarului aleator, ca deh, te „cunoaste” lumea de om serios, nu mai e nevoie de asa ceva.
  Un rauvoitor oricum ar genera de 100 ori pana iese numarul pe care il doreste el, si dupa aia abia ar da print screen, deci…:)

  1. adihadean Author says:

   Tano, nu mă cunoaște chiar toată lumea cât despre varianta cu generatul de 100 de ori, chiar ar trebui să ai răbdare multă:).

 5. Despre dezastre-n bucatarie pot scrie un tom cam tot atat de voluminos ca ,,Razboi si pace”… :) Adi, tii minte ca ti-am povestit despre ele dupa lansare-n restaurant?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close