Ajutor pentru Rareș

182

Am primit un mesaj de la o prietenă din Timișoara. Mesajul e despre un boț de humă în care Dumnezeu a pus suflet și care a dat de greu încă din fașă. Cum să lași un boț de humă cu suflet și nume să lupte singur cu greul? Cum să nu-l ajuți? Acesta e mesajul prietenei mele:

Rares a venit greu pe lume in primavara acestui an la o metermitate din Timisoara, dupa ce mama lui a avut o sarcina complicata. S-a nascut cu un chist de aproximativ trei cm in diametru pe creier si cu o malformatie la ochiul stang. Pe fondul acestor afectiuni, micutul sufera si de o tulburare de coordonare motorie si lipsa vederii la ochiul stang. La doar 7 luni Rares impreuna cu parinti sai se lupta pentru viata. Daca nu va fi operat cat mai repedere el risca sa rama orb si paralizat tot restul vietii. Parinti lui Rares Diana si Adrian au incercat tot ce se poate din punct de vedere medical in tara dar baietelul are nevoie de o operatie pe creir foarte complicata. Pentru asta Rares are nevoie de 15 mii de euro, bani de care parintii lui nu dispun.
Aici găsiți toată istoria lui Rareș și a luptei lui cu balaurii cei mari și răi:POVESTEA LUI RAREȘ

Acestea sunt conturile în care puteți depune bani dacă vreți și puteți să-l ajutați pe Rareș:

Euro: RO11RNCB0565113181230002
Lei: RO38RNCB0565113181230001
SWIFT RNCBROBU
deschise la Banca Comerciala Romana Timisoara
Titular Cozma Diana Dragoslava

Join the Conversation

 1. Diana Cozma says:

  Dragi prietene, dragi prieteni,

  Las acest mesaj pe toate blogurile si site-urile despre care stiu ca au postat povestea noastra, pentru a anunta ca, urmare a doua donatii semnificative, in cursul zilei de ieri am depasit cu mult suma necesara interventiei la care va fi supus Rares. Va multumim din suflet tuturor, si va rugam anuntati si alte persoane de care stiti ca intentioneaza sa ne ofere ajutorul ca nu mai avem nevoie de alti bani si ca-i rugam sa doneze sumele altor copii sau tineri aflati in nevoie.
  Va dorim un an nou plin de impliniri si tot binele din lume.
  Va iubim si va multumim tuturor, cunoscuti si necunoscuti ce ne-ati fost si ne sunteti aproape.
  Cu drag,
  Rares, Diana si Adrian Cozma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close