(PUB) Auzi, să faci o papară pare că nu-i mare șmecherie, și nici nu e. Ar trebui, de fapt, să se găsească în setul de deprinderi de bază al omnivorului umanoid.
Iei ouăle, le bați, le frigi.
Acum, dacă vrei una care să te ajute să înscrii puncte acasă (sau în deplasare, dacă te prinde somnul de după salsa cine știe pe unde), poți să execuți lucrurile cu un pic de preocupare pentru detalii. Adică, mai întâi topești unt într-o lingură de ulei și, înainte ca amestecul gras să se încingă, torni peste el ouăle bătute bine.
Amesteci cu o spatulă și ai grijă să se închege amestecul ușor, nu dintr-o dată. Adaugi o lingură zdravănă de brânză Soignon (de capră și tartinabilă), amesteci tot cu lejeritate, să pară că te pricepi, apoi condimentezi cu sare și piper.
Așezi papara peste o felie de pită, garnisești cu oregano proaspăt și, eventual, cu zmeură proaspătă (ceea ce nu-i musai, da’ ar putea să fie mișto). Mâncați înainte să expire. Aia e!
Să fiți sănătoși.
Wow! O sa incerc!