O nouă sesiune de internship pe adihadean.ro

333

Din martie 2017, Andreea, Lia și Vladimir predau ștafeta internship-ului pe blogul adihadean.ro și fac loc altor tineri talentați și pasionați de gătit. Mi-e foarte drag de ei și-mi crește inima de bucurie când văd cum evoluează cu fiecare rețetă nouă.  interni-adihadean-roSunt a doua generație de interni pe care nu-mi vine să-i las să plece, dar poate că e bine să lăsăm loc și altor tineri bucătari care merită să vă aducă rețete în fiecare săptămână și care vor să crească și să se dezvolte alături de mine.

Voi da startul aplicațiilor pentru programul de internship 2017, mai devreme anul acesta, pentru a da șansa cât mai multora dintre voi să pregătească în tihnă și să trimită o rețetă la alegere pe adresa office@adihadean.ro. Doar nu uitați să puneți în subiectul mailului mențiunea Internship 2017. Treaba-i simplă: pregătiți o rețetă care vă place, trimiteți-o scrisă cu detalierea etapelor de realizare și atașați două-trei poze, una cu preparatul final și restul din etapele de realizare. Tort-cu-migdale,-pere-și-mascarpone

Foto: Lia Ștefan 

Ca să vă zic drept, nu mă interesează rețete deja postate pe blogul propriu și nici varianta și mai puțin interesantă de a vizita blogul și a-mi alege eu ce rețetă îmi place. Anunțați-vă interesul cu o rețetă pe care o alegeți voi și o trimiteți ca atașament sau în corpul mailului, cum doriți, împreună cu pozele solicitate. Îmi doresc ca internii mei să trateze acest blog așa cum îl tratez și eu: cu respect pentru cei care mă citesc, cu responsabilitate pentru cei care îmi gătesc rețetele, cu drag pentru mâncarea bună și corectă.supa de rosii

Foto: Andreea Dianu 

Detaliile colaborării nu se schimbă dramatic anul acesta. Programul durează tot un an de zile, timp în care internii vor trimite săptămânal câte o rețetă pe o temă dată, păstrând tema generală de reducere a risipei alimentare. Internii vor beneficia de promovare pe blogul și în comunitatea mea de Facebook vreme de un an de zile. Începând cu acest an vor avea și posibilitatea de a fi cooptați în proiectele mele comerciale, care vor aduce cu ele și posibilitatea unei remunerații financiare pe fiecare astfel de colaborare în parte.

Aștept aplicațiile voastre până pe 1 februarie 2017. Listei scurte de maxim 10 oameni, selectați după 1 februarie, le voi solicita o a doua rețetă, pentru departajare. La 1 martie 2017 vor fi anunțați cei 3 noi interni care vor prelua ștafeta de la mijlocul lui martie, când se termină perioada agreată a internilor actuali, cărora le mulțumesc pentru pasiunea și implicarea investită în tot acest an aici. Nu am posibilitatea să răspund tuturor aplicațiilor trimise, astfel încât voi răspunde doar celor de pe lista scurtă. Aplicațiile incomplete nu vor fi luate în considerare, așadar o simplă poză fără text, oricât de extraordinară ar fi, nu se va califica.paste-primavera

Foto: Vladimir Marian

Cam asta e ideea. Dacă vă surâde, aștept propunerile voastre începând chiar de astăzi. Să fiți sănătoși!

*faptul că rețeta a fost trimisă pe adresa de mai sus, reprezintă acordul pentru publicarea ei pe adihadean.ro, dar nu și obligația mea de a o publica.

alist

Join the Conversation

 1. Felicitari, Adi, pentru tot ce faci, pentru seriozitate fata de munca si fata de cititorii tai!
  Urmaresc cu mare interes blog-ul tau, toate postarile, si imi dau seama inca din primele randuri atunci cand este articolul tau!
  Din pacte, nu te pot urmari si pe facebook, nu am, nu agreez aceasta forma de socializare, dar ma bucur de orice postare pe blog, atunci cand apare.
  Toate cele bune si inca o data felicitari!

 2. Buna Adrian, exisenta unui blog culinar personal este o conditie obligatorie pentru programul de internship? Multumesc.

  1. Adi Hădean Author says:

   Nu. Dar trimiterea unei retete cu poze in aplicatie este.

 3. Alexandra says:

  Pot participa cu orice reteta, inclusiv prajituri sau tort sau aperitiv?

  1. Adi Hădean Author says:

   Absolut. Textul retetei sa fie insotit si de poze. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close