Friptură de porc suculentă

456

(P) Istoria mea de amor cu untul Lurpak cunoscută în vremuri imemoriale dar dezvaluită publicului abia recent, continuă!

În acest episod vreau să vă arăt cum putem face împreună sau separat, o friptură de porc suculentă și absolut gustoasă. Și apoi, pentru garnitură niște sfecle mici și drăgălașe pe care le-am copt în vin, în cuptor la 150 de grade pentru 3 ore.

Întreaga rețetă o regăsiți în video-ul de mai jos:

Asta e, dragii mei! Mă bucur că ne-am văzut și de această dată.

Să fiți sănătoși! Sărbători fericite!

#CraciunulMeritaLurpak

 

 

 

Join the Conversation

  1. Seara buna!..cam cat vin e necesar pt copt sfecla timp de 3 ore?

  2. Smighelinschi Elena says:

    Multumesc pentru tot ce am invatat de la d-voatra. Crăciun fericit !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close