Niște ouă cu tot felu’

284

Ieri a fost o zi lungă, am vorbit cam 7 ore la telefon din cauza isprăvii pe care o cunoașteți deja. Era cât pe ce să n-am ce să vă arăt în dimineața asta dar niște ouă și alte mizilicuri am găsit prin frigider:

 

Cât de greu poate fi să pui trei ouă, trei felii subțiri de salam uscat și iute cumpărat de la un prieten ungur din Piața Muzeului (la intrare), trei cuburi de brânză și o roșie cherry despre care acum cred că nu avea ce să caute acolo, într-o tigaie încinsă?

După un minut și un pic, încep să le amestec între ele, presar puțină sare, puțin piper.

După mai puțin de un minut pun dezordinea asta într-o ferfurie, stropesc cu ulei de floarea soarelui crud, arunc din mers două frunze de pătrunjel și tai o felie de pâine neagră să nu mănânc ouăle singure.

 

Nimic spectaculos, mai puțin decât banal, totuși, salvator într-o dimineață în care ai dormit până la opt și tu trebuie să fii pe drum spre serviciu pe la șapte.

Să fiți sănătoși.

Join the Conversation

  1. Cristina Soptelea says:

    Felicitari pentru isprava! Asta da treaba!

  2. Asta imi place mie la romani, facem cum facem si tot o scoatem la capat. :)
    Felicitari pentru faza cu torta!

  3. si rosia s-a dovedit ca era obligatorie acolo :-)

  4. Ileana Carmen Aftenie says:

    Chiar asa!!!Nici eu nu stiu de ce nu ai taiat rosiutele direct in bolul din care ai mancat,in timp ce se frigea in tigaie minunata improvizatie???Dar cred ca …din cauza vitezii!!!!!Si a „ispravii”!!!!Congrats!!!!!

  5. mircea grumaz says:

    bravo, mestere… te invidiez un milion de ani de acum inainte; nu pentru oua, stai linistit, pentru torta!

  6. Da, poate ca rosia era mai buna cruda, dar oricum arata super bine si cred ca e si f gustoasa. As vrea sa te intreb ceva, ma gindesc ca daca te-ai implicat atit in schimbarea alimentatiei la copii, stii. Ma tot uit la diverse emisiuni culinare, la diverse posturi si mereu bucatarii spun ca se adauga un pic de ulei de masline. Ce fel de ulei de masline se foloseste si in ce cazuri ? Ca eu stiu ca uleiul de masline extravirgin se foloseste doar la salate, ca daca-l gatesti devine toxic.
    Ce fel de ulei de masline se foloseste la gatit? Cel din turte e sanatos, sau mai bine sa folosesc clasicul ulei de floarea soarelui ?
    Bineinteles ca-ti pun toate aceste intrebari dpdv al sanatatii.
    Cred ca ar fi bine daca ai scrie un articol despre asta, ca presupun ca te-ai documentat.

    Multumesc anticipat.

  7. Dezordinea asta din farfurie e cea mai vinovata placere, mai ales sambata sau duminica dimineata cand am ocazia sa incropesc asa ceva. Nu neaparat cu ingredientele astea, sunt atatea posibilitati cind vine vorba de combinat cu oua.

  8. Pacat ca le-ai amestecat!

  9. FELICITARI !MA BUCUR DIN INIMA PENTRU REALIZAREA TA !DESPRE RETETE,INCLUSIV CEA DE AZI,NOTA 200 .

  10. todea angela says:

    felicitari….le meriti pe toate planurile….felicitari

  11. Felicitari pentru marea isprava !
    Pentru mine, Jocurile Olimpice au ramas un reper de calm, fair-play, imaculare…
    As vrea ca razboaiele sa inceteze peste tot in lume in aceasta perioada.
    Multumesc frumos pentru retete. Sunt minunate !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close