O zi cu multe cele

182

Parcă-mi place mai mult să-mi văd fotografiile prin alte părți decât pe propriu-mi blog sau pe pagina mea de Facebook. Simt asta și azi, când văd o selecție de fotografii făcute de mine, pe blogdefotografie.ro. Mulțumesc frumos.

brânzăTot azi a apărut o scurtă poveste despre mine pe Savoir Vivre, un compliment pe care pot să-l primesc cu un zâmbet și cu un alt Mulțumesc.

adi hadean

Ca să fie ziua plină, fetele de la Redacția de știri mi-au dat voie să scriu în propriu-mi ziar, la secțiunea Reportăjel. Ele se bucură că n-am vrut să scriu editorial, eu mă bucur că am putut fi de folos. Unii înțeleg ce am scris eu acolo, unii nu cred că oamenii mai și aleargă, unii cred că exagerez de dragul retoricii. Noi primim orice părere, câtă vreme e exprimată cel puțin decent. Le mulțumesc și fetelor și celor care comentează.

trenO să închei anunțăndu-vă cu bucurie că Sandra Gătejeanu Gheorghe, Directorul de Protocol al Casei MS Regele Mihai I, i-a acordat Soniei Nechifor un interviu în exclusivitate pentru revista Bulevard. Vă invit să-l citiți aici. Încă un motiv să mulțumesc, așadar. Vă mulțumesc și vouă pentru că citiți ce scriu eu aici. Să fiți sănătoși.

 

 

 

Join the Conversation

  1. Eh … gurile rele au intotdeauna ceva de comentat. Invidia e mare. Oricum, felicitari pentru ceea ce faci.

  2. Buna ziua
    Am descoperit intimplator retetele Dvs. si m-au bucurat mult. Imi plac dulciurile la nebunie. Aici in Germania dulciurile de la cofetarie au gust de…cartofi fierti si indulciti.
    Indraznesc sa dezvalui si eu un secret valabil pentru pasca cu branza, ca mai e putin si vine Pastele: in albusurile batute spuma tare(3 albusuri) se pune 1 lingura rasa cu amidon, pentru a nu se lasa aluatul atunci cand se scoate racit din cuptor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close