Dragii mei, povestea-i scurtă: alaltăieri am făcut niște coaste, scăricică, să fiu precis.
Pentru a o face fragedă (măcar partea cu carnea, că de la oase mi-am luat nădejdea), am pus scăricica (cicile) la fiert împreună cu ce plante aromatice am găsit în bucătărie, cu sare, piper, dafin și o linguriță de za’atar.
După ce a fiert carnea, am stropit-o cu ulei și am mai presărat o lingură de za’atar peste ea. Am copt-o apoi la 180 de grade timp de 25 de minute.
Piure de cartofi și sos roșu cum făcea bunica, asta am pus lângă coaste.
Nu prea ma dau in vant dupa carnea de porc, dar costitele astea sunt irezistibile. Arata nemaipomenit de atragator !
arata minunat,sosul rosu imi aminteste si mie de bunica,era specialitatea ei!
Sosul rosu cum l-ai facut(la gust ma refer),dulce-acrisor ori picant?