Prezentare interni 2023 – Ramona Dănescu

584

Dragii mei, a mai trecut un an an plin de rețete tare faine, iar acum e timpul ca Ioana, Ionela și Cristina să predea ștafeta. Trei interne noi ne vor încânta cu mâncăruri fel de fel, pline de creativitate și bun gust.Încep prezentările cu Ramona, care este convinsă că „dragostea chiar trece prin stomac”, iar asta îi leagă pe toți cei pasionați de gătit. Prin dragostea față de mâncare se leagă prietenii, iar Ramona ne confirmă acest lucru.

Sunt Ramona Dănescu, am 27 de ani și lucrez în telecomunicații.

Însa pot spune ca ‘job ul’ meu de suflet este în bucătărie, acolo unde mă pot exprima cel mai bine, unde pot crea rețete care să mă reprezinte. Pentru mine, mâncarea este pură artă iar din acest motiv îmi dau toata silința să pun în evidență fiecare ingredient pe care îl folosesc, iar la final sa fiu mândră de ce am realizat.

Dragostea chiar trece prin stomac, pentru că datorită acestei pasiuni am legat prietenii și am format o comunitate atât de faina, iar asta mă face mai încrezătoare în forțele proprii.

Sunt o fire plină de viață, lucru pe care-l transmit prin rețetele, dar mai ales prin pozele finale , iar dorința cea mai mare este să inspir și să influențez cât mai multe persoane să gătească. Iar ca totul sa fie posibil, mi-am dedicat ultimii ani, paginii mele de Instagram, unde m-aș bucura să vă lăsați inspirați și de acum înainte.

Sa ne vedem cu bine in online 😊 ,

Ramona

Pe Ramona puteți să o urmăriți și aici: Ramona Dănescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close