Valentine’s day la Camino

231

E cam full house azi la Camino. Chiar și eu voi fi în seara asta acolo, îmbrăcat frumos (în șoalele mele de bucătar) și pregătit să gătesc pentru prietenul meu Paul și iubita lui (uneori fac asta pentru prieteni). Ce voi găti pentru ei, nu spun. Pot să vă arăt meniul special de săptămâna asta, un meniu conceput pentru perechi:

Antreu: wraps (rulouri?) cu somon și brânză pe de o parte, cu pui marinat și ardei copt pe de altă parte. Pentru ruloul cu somon am pregătit o emulsie cu pătrunjel iar pentru cel cu pui un sos cu roșii și ardei copt.

wrapsFel principal: confit din aripi de curcan, ruladă din burtă (nu stomac, hei!) de porc, piure de cartofi, varză călită și emulsie de ierburi aromatice.

curcanDesert: cheesecake destructurat cu sos de fructe de pădure și lime, plăcintă cu măr, sos de vanilie și mentă.desertSunt porții gândite pentru cupluri dar pot fi comandate și în varianta „single”. Dacă sperați să mai prindeți o masă pentru doi pentru seara asta, sunați la 0749 200 117. Succes. Să fiți sănătoși.

Join the Conversation

  1. Bravo lui Paul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close