Un strop de iubire

272

Prietenii de la Aqua Carpatica organizează un concurs pe Instagram (de când am descoperit Snapseed, aplicația cu care-mi prelucrez pozele din telefon intru tot mai rar în contul de Instagram, iată o ocazie bună să intru mai des, cel puțin cât ține concursul). Îmi place ideea, așa că v-o spun și vouă, poate vă inspiră:

ice cream

„În cele 10 zile de iubire dintre Valentine’s Day si Dragobete, AQUA le propune utilizatorilor de Instagram sa isi arate dragostea. Si pentru ca dragostea inseamna sa le porti de grija celor dragi, vrem ca cei care participa sa ne-o demonstreze printr-o imagine #cufiltru. Mecanismul concursului este foarte simplu: toti cei care vor sa se inscrie in concurs vor uploada o fotografie pe Instagram folosind hashtag-ul #stropdeiubire care sa surprinda ceva/pe cineva drag de care au grija si o sticla de AQUA Carpatica. Vom alege 3 castigatori care vor primi cate un premiu. Pentru acest concurs avem trei premii: Premiul I – un Samsung Galaxy S3 pentru cea mai frumoasa fotografie, premiul doi – apa (cu dragoste inclusa ) pentru 6 luni si premiul 3 – apa (cu extra dragoste) pentru 2 luni.Concursul se va incheia de Dragobete, sarbatoarea romaneasca a iubirii.”

Detalii despre concurs, aici. 

 

Să fiți sănătoși.

 

Join the Conversation

  1. Minunat!
    Nu particip, nu ma pricep nici la poze nici la hashtag – desi ar fi cazul, dar am sa preiau vestea concursului sa o mediatizes si eu printre prieteni.

    1. Adi Hădean Author says:

      mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close