Noutăți la DeLatte

302

Cine trece pe aici destul de des, știe că am promovat laptele condensat și îndulcit DeLatte, utilizându-l în câteva rețete de desert. Voi face asta din nou în perioada care urmează. Mai întâi însă, vreau să vă prezint vechiul produs într-un ambalaj nou și noile produse din lapte, ca să știți cu ce ne jucăm:

În echipament albastru, laptele condensat și îndulcit, așa cum îl știați, gata să fie transformat în dulce de leche. Diferența fața de vechul produs e cheița de care tragi pentru a deschide cutia. Practic, nu mai ai nevoie de un deschizător de conserve.

delatteÎn cutia închisă la culoare e lapte caramelizat și amestecat cu cacao.

delatte (3)Ce vedeți aici nu-i adevărat. În sensul că în cutia cu dulce de leche (caramel din lapte) nu veți găsi o gaură.

delatte (5)În schimb veți face foarte repede una.

delatte (4)Acestea fiind spuse, vă poftesc să faceți comenzi aici.

delatte (12)

 

În București găsiți produsele acestea în Băcănia Veche. Să fiți sănătoși.

 

delatte (8)

Join the Conversation

 1. Din pacate in „locatiile partenere” e nesimtit de scump fata de pretul de pe site… De exemplu in cofetaria din Cora e 15 lei.

 2. in sfarsit cheita!

 3. 397 g? Pare ca raportul cantitate-pret s-a imbunatatit…apropo, ala cu sigla DeLatte era produs in Ro? Sau tot de import?

  1. Adi Hădean Author says:

   Era tot importat. Nu știu să existe producători în România.

 4. Foarte bun ! Multumesc ! De la tine am aflat de laptele condensat si indulcit si de site-ul lor de unde am comandat ! Adi, poate ne dai o idee si pt cel cu cacao ! Tot o reteta cocheta de-a ta !

 5. Exista conserva tot de 397g produs de Auchan. In Timisoara nu gasesti altundeva si e la fel de gustos.

 6. in supermaket(uri) in Bucuresti este imposibil de gasit lapte condensat (indulcit). Tot ce am gasit a fost la Mega Image o cutie trista de ‘lapte condensat’ oribil, neindulcit, apos.
  De obicei fac comanda la DeLatte, dar cand e o urgenta si nu mai am in casa… e panica! Pontul cu Bacania Veche e f bun, insa trebuiue sa (ma) intreb: de ce nu se gaseste in supermarket?

  1. Buna intrebare. Eu stiam ca se gaseste in Carrefour, insa, spre mirarea mea, in decembrie am constatat ca nu se mai gasea. Si cum nu mai era vreme de comandat, a trebuit sa ma descurc cu ce am gasit intr-o tara vecina si prietena.

  2. anamaria says:

   Se gaseste la Auchan, marca proprie, la 7 lei / cutia

 7. Si acum si in Bucuresti. IEEEI!

 8. Pentru cei din Bucuresti, la magazinul rusesc de la Tineretului(piata Norilor) gasiti varianta ruseasca/moldoveneasca, pret 7 ron cutia. Eu din acela am mancat acum 8 ani prima oara, adus de colegii moldoveni.

 9. Gabryella says:

  Ce gramaj au cutiile cu cheita?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close