Înapoi la ’90 – povestea merge mai departe

124

Dacă intrați aici destul de des, știți care-i povestea mea cu slăbitul. Dacă nu intrați, reiau pe scurt: în Noiembrie anul trecut aveam 128 de kilograme. Am ajus așa pentru că eram pofticios și leneș. Acum sunt doar pofticios, dar mă tratez. Am luat măsuri, în sensul că am început să fac sport și am micșorat porțiile. Până să plec în Franța, acum trei săptămâni, aveam 104-104,5 kilograme (1,89m). În cele trei săptămâni de tentații culinare am mai slăbit 2,5 kg – asta înseamnă că din 1 Decembrie 2010 și până azi, am pierdut cam 26 kilograme. Fără să mă înfometez, fără să mă obosesc prea tare, cu o oră de sport pe zi și cu un minim control al porțiilor (nu am urmat o dietă, am mâncat tot ce am vrut, dar mai puțin decît anul trecut).

Am făcut sport și în Franța, în fiecare zi, jumătate de oră dimineața, jumătate de oră seara (mulțumesc Silviu pentru poze).

Ieri mi-am reluat antrenamentele la Gimmy. Irina s-a bucurat să vadă că rezist în continuare la o oră de fat burn. Nu vă spun cât m-am bucurat eu:). Vă spun în schimb de ce am deschis subiectul tocmai acum: pe 2 Aprilie, adică Sâmbătă de la ora 18, Polus Center vă oferă șansa unei ore de mișcare alături de instructorii de la Gimmy. O oră de zumba, tae bo, street dance și alte feluri de mișcare. Cred că o să fie fain tare, mai ales dacă o să fim mulți. Spun „o să fim” pentru că o să-mi pun hainele de sport și o să particip și eu. Ne vedem acolo, da? Să fim sănătoși.

Join the Conversation

 1. haha, inca mai merge yop chagi, bravo!

 2. Adi Hadeanu, ninjalaul :) Ce stil practici in ultimele 3 poze [alea cu mae geri si yoko geri]

  1. adihadean Author says:

   tphase, eu am învățat mișlcările în coreeană, pe vremea când practicam tae kwon do:)

 3. Spor!

 4. Frumos executate, bravo, sa te tii de sport [si de gatit ;))]

 5. Felicitari, ne vedem acolo! eu va fac galerie si poze:-))

 6. noul Mircea Badea…sau un alt Mircea Badea II….:-)
  Despre site: excelent!
  Bafta!

 7. Adi, felicitari pentru perseverenta si pentru ideea de a da un exemplu bun !

 8. Flexibilitatea ti-o ramas de atunci (ca ma surprinde sincer), sau ti-o revenit in timpul antrenamentelor pentru inapoi la 90?

 9. adihadean Author says:

  nu avea cum, cu atâta pauză și atâtea kilograme extra. am recâștigat-o :)

 10. Din experienta proprie știu ca greutatea nu e in functie de ce mananci, e functie de cat de multe ore face sport. De exemplu, eu cand merg de 2 ori/saptamana + 3 ori/saptamana la sala brusc scad in greutate indiferent ce mananc, iar cand nu merg nicaieri cresc in greutate cu toate ca mananc mai putin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close