Hummus, poveste fără sfârșit

322

Am o rețetă de hummus aici. Și una aici. E un film, art rebui să vă ajute să înțelegeți ce-i cu mâncarea asta și cum se face ea. Nu o să reiau povestea și explicațiile aici, vreau doar să vă arăt hummusul pe care l-am făcut duminică și pe care l-am completat cu harissa (pastă de ardei iute), duqqa și za’atar. Am adăugat o aromă pe care n-am mai întâlnit-o la hummus și care s-a potrivit perfect cu astringența pastei de susan: frunzele de coriandru. Au fost o surpriză plăcută.

Să fiu sincer, îmi plac prea mult pozele ca să le las uitate într-un colț de calculator. Să fiți sănătoși și inspirați.

â

Join the Conversation

 1. mie imi iese mult mai solid, are o consistenta mai tare decat se vede in pozele tale

  1. Adi Hădean Author says:

   No, nu-i bai, gustos să fie:).

 2. azi fac si eu asa ceva, multumesc de retete:)
  *frumoase foto!

  1. Adi Hădean Author says:

   Cu drag

 3. Iubim humusul la noi acasa. L-am descoprit cand iubitul meu a devenit vegetarian si trebuia la micul dejun sa manance si altceva decat branza cu paine. De atunci, sa tot fie 4 ani, il fac aproape saptamanal. Mie imi place cu chimion (sau chimen??? niciodata nu stiu) si cu ceva iute. Lui cu mai putin iute:-) Deh, metehne de jumate unguroaica.

 4. Arată foarte bine maestre!!!!!!Si noua ne place humusul la nebunie si il fac frecvent!!!Eu pun deasupra puțină carne tocată de miel mult pătrunjel si muguri de pin…..bineînțeles si ulei de măsline

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close