Gătesc la Agraria, mă antrenez pentru Agriplanta

151

Zilele astea gătesc la Agraria, unul dintre cele mai mari târguri de agricultură din România (cel mai amre e Agriplanta, ediția de anul ăsta va fi în Iunie la București, voi găti și acolo). Am început ieri cu un demo la ora 16, azi, mâine și poimâine voi găti de la ora 14 și de la ora 15. Demonstrațiile au loc în standul Slow Food. Mă joc puțin cu ingredientele pe care le-au pus la dispoziție organizatorii și unii dintre expozanți. Ieri, de exemplu, am făcut mălai dulce și un mușchi de porc în crustă de mirodenii și ierburi aromatice. Azi o să fac piept de rață cu sos din fructe de pădure și o înghețată de banane, mîine va fi o zi de supe iar sâmbătă, fiind ziua oierului, o să fac tocană de miel și alte bunătăți care să se potrivească la ea. În concluzie, vă aștept la Expo Transilvania în Cluj. În Iunie, în București, dacă-ți fi pe acolo. Să fiți sănătoși.

Join the Conversation

 1. Laura says:

  Buna! Te urmaresc de la inceputul inceputurilor si sunt de-a dreptul fascinata de tot ceea ce reusesti sa realizezi, dar mai ales de modul in care le povestesti (Se vede perioada de jurnalism prestata…).
  Zilele astea de minivacanta de 1 Mai am fost in Cluj. Pentru prima data. Mi-a placut. Mi-au placut oamenii locului. Regret doar ca n-am ajuns la Camino… Poate data viitoare, pentru ca mi-am propus sa mai existe o data viitoare.
  Succes deplin si nu uita ca zilnic astept noutatile tale!

  1. Adi Hădean Author says:

   mulțumesc

 2. irina says:

  Buna. Nu ne impartasesti si noua reteta inghetatei cu banane? Nu de alta, dar a inceput sezonul cald si avem nevoide ceva racoritor. Multumesc si iti doresc mult succes in ceea ce faci!

 3. gabriela says:

  Adi mai ai nevoie de ajutor de bucatar pentru maine?Ma ofer eu :p

 4. Luca Cristian says:

  Salve Adi!
  Curat romanesc!
  Toate cele bune!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close