Rețeta de friptură din morcovi a lui Adi Hădean (video)

247

Dragii mei, bine ați venit la un nou episod din serialul Farfurii curate.

Dintr-un motiv care îmi scapă, foarte multă lume mă asociază cu gătitul de carne și dintr-un motiv anume, parcă oamenilor nu le vină să creadă că mai gătesc și legume.

Da’ mie îmi place foarte mult să gătesc și legume, mai ales dacă am din acelea bune, crescute cu bun simț, în niște culturi de către cineva care chiar are grijă de ele cu adevărat.

În episodul de astăzi mă gândesc și la prietenii mei vegetarieni. Așa că, ce poți face cu niște morcovi faini, tineri și cu frunzele la ei? Care mai sunt și lângă niște unt (eu l-am folosit pe cel de la @Albalact cu 82% grăsime), cam 60 de grame, niște tarhon, o lingură din muguri de pin, poate și niște fulgi de migdale cruzi. O lingură de smântână, ar fi și ea bună. Zatarul, de asemenea. Pai, cu toate astea, poți să îți faci o friptură de morcovi, spre exemplu. Mai jos vă arăt și cum:

Să fiți sănătoși.

*serialul „Farfurii Curate” a fost creat în contextul în care oamenii petrec tot mai mult timp în casă și sunt nevoiți să gătească, așa fel încât la finalul perioadei de izolare să iasă măcar la fel de sănătoși pe cât au intrat. Un set de aptitudini de bază în ceea ce privește gătirea unor ingrediente simple poate fi de mare folos într-o perioadă în care suntem constrânși să petrecem timp în propriile locuințe pe timp nedeterminat.

Join the Conversation

  1. Te urmaresc de foarte mult timp si apreciez foarte mult tot ceea ce faci! Tine-o tot asa!

  2. Super usor de facut cu pic de focus pe sosul de smantana. Exceptional de gustos, pruncii au adoptat reteta cea ce e fantastic.
    Multumesc mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
AdiHadean.ro © Copyright 2023. Toate drepturile sunt rezervate.
Close