Au apărut cartofii noi

157

Nu ştiu dacă vin din Egipt sau de lângă Cluj, cert e că pieţele-s pline de cartofi noi. Normal, mi s-a făcut poftă. La fel de normal, am făcut ceva în sensul ăsta. Iată:

Am luat din piaţă o pâine de casă, cartofi, ceapă verde, salată de grădină, carne.

cartofi_noi_si_gratar_001.jpg

Am spălat cartofii, i-am condimentat cu sare şi piper şi i-am pus pe foc cu două căni de apă, un strop de ulei şi doi căţei de usturoi. Peste ei am pus un capac şi i-am lăsat la înăbuşit pentru un sfert de ceas.
cartofi_noi_si_gratar_004.jpg

Din salată verde, ceapă, sare, piper, ulei şi oţet, am făcut salata.

cartofi_noi_si_gratar_008.jpg

Carnea, în cazul de faţă, ceafă de porc cu os: piper+grătar egal love.
cartofi_noi_si_gratar_009.jpg

După ce s-au făcut cartofii, am tăiat trei fire de ceapă verde şi un ardei iute (în rondele) şi le-am amestecat bine pe toate.

cartofi_noi_si_gratar_011.jpg

Bun, foarte.
cartofi_noi_si_gratar_018.jpg

Suculent, fraged, proaspăt.
cartofi_noi_si_gratar_017.jpg

Join the Conversation

  1. Foarrrrrte bun.
    Am luat ieri cartofi noi, dar la cum mananc eu, nu i-am pus langa carne, dar cu ardei si ceapa si castraveti murati au fost foarte gustosi.
    Oricum, cartofii noi rulz ! :)

  2. adi hadean says:

    adri, da :-), nu-i musai sa-i manaci cu carne.

  3. de cand au aparut cartofii noi eu numai aia gatesc :)) poate suna plictisitor, dar sunt atatea metode incat nu te mai saturi. si aroma the nauceste ;)

  4. adi hadean says:

    ama, dacă ai un strop de fantezie (şi cred că tu ai mai mulţi stropi), n-ai cum să te plictiseşti:-)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close