Nu ştiu dacă vin din Egipt sau de lângă Cluj, cert e că pieţele-s pline de cartofi noi. Normal, mi s-a făcut poftă. La fel de normal, am făcut ceva în sensul ăsta. Iată:
Am luat din piaţă o pâine de casă, cartofi, ceapă verde, salată de grădină, carne.
Am spălat cartofii, i-am condimentat cu sare şi piper şi i-am pus pe foc cu două căni de apă, un strop de ulei şi doi căţei de usturoi. Peste ei am pus un capac şi i-am lăsat la înăbuşit pentru un sfert de ceas.
Din salată verde, ceapă, sare, piper, ulei şi oţet, am făcut salata.
Carnea, în cazul de faţă, ceafă de porc cu os: piper+grătar egal love.
După ce s-au făcut cartofii, am tăiat trei fire de ceapă verde şi un ardei iute (în rondele) şi le-am amestecat bine pe toate.
Bun, foarte.
Suculent, fraged, proaspăt.
Foarrrrrte bun.
Am luat ieri cartofi noi, dar la cum mananc eu, nu i-am pus langa carne, dar cu ardei si ceapa si castraveti murati au fost foarte gustosi.
Oricum, cartofii noi rulz ! :)
adri, da :-), nu-i musai sa-i manaci cu carne.
de cand au aparut cartofii noi eu numai aia gatesc :)) poate suna plictisitor, dar sunt atatea metode incat nu te mai saturi. si aroma the nauceste ;)
ama, dacă ai un strop de fantezie (şi cred că tu ai mai mulţi stropi), n-ai cum să te plictiseşti:-)