Miercuri şi joi am avut ocazia de a vedea la lucru cuptorul CombiStar de la Angelo Po. Nu o să mă apuc acum să-i descriu calităţile, presupun că nu vă interesează chiar pe toţi, având în vedere faptul că nu toţi sunteţi bucătari profesionişti ori proprietari de restaurant (dacă sunteţi, puteţi să-mi scrieţi şi vă dau detaliile bucuros). Experienţa a fost fantastică (sigur, pentru mine), m-am bucurat de ocazia de a asista şi de a învăţa de la un bucătar foarte bun, Gabriele Zanardelli, bucătarul care face demonstraţiile culinare pentru Angelo Po. Vă las cu câteva poze de la eveniment (încerc să nu vă dau prea multe poze cu oameni ci mai multe poze cu bunătăţile pregătite exclusiv în cuptorul minune):
Biban de mare cu legume
Somon la grill şi roşii cherry
Vită, normal, în sânge.
Eh, nişte legume.
M-am prefăcut că lucrez. Pentru poze, desigur.
Ne-am pozat, ne-am strâns mâinile şi poate ne-om mai vedea.
In ultima poza zici ca sunteti binele si raul. :D
fireşte :-)
Ciao Adi,nice pictures,hope to see you soon!
Ciao, nice to hear from you. Hope you are ok:). Happy new year.