Provocarea săptămânii de la Arctic

242

PUB

145 de răspunsuri au venit pe parcursul săptămânii trecute la postarea aceasta. Vestea despre electronomie vine cu premii și săptămâna asta. Citiți mai jos și faceți după cum considerați. Comentariile rămân în moderare până mâine, așa că vă rog să nu vă impacientați dacă nu le vedeți.

Am ajuns in a doua saptamana a programului „Consultant in Electronomie”, in care, alaturi de Arctic, iti voi arata cum sa economisesti bani, timp si energie. Stiai, de exemplu ca poti obtine o economie la consumul de energie de pana la 80% daca folosesti un program cu apa rece la masina de spalat? Sau ca in 14 minute poti avea rufe impecabile folosind programe de spalat speciale? Sau cat de important este sistemul de reglare automata a consumului de apa?

Saptamana aceasta iti lansam o noua provocare, o nouă întrebare care-ți poate aduce un premiu: Cum poti economisi energie, apa si chiar timp cu masinile de spalat Arctic TET?

Raspunde la intrebare facand referire la una dintre functiile TET. Pentru inspiratie, consulta site-ul  si brosura online sau joaca Electronomic. Vino apoi pe blog si scrie un comentariu pe aceasta tema, iar la finalul saptamanii poti fi castigatorul unei masini de spalat Arctic TET.

masina-tet

Arctic a creat gama TET, ce include combine frigorifice, masini de spalat, plite si cuptoare incorporabile, cu functii care te ajuta sa economisesti bani, timp si energie. TET inseamna Tehnologie de Economisire pe Termen lung. Aceasta a doua etapa a concursului va fi premiata cu o masina de spalat Arctic TET. Săptămâna viitoare vom avea o nouă provocare și un nou premiu. Poti participa cu un singur raspuns pe saptamana. Regulamentul complet este disponibil aici.

Join the Conversation

 1. Poti economisi energie,apa ,chiar si timp cu masinile de spalat Arctic datorita functie TET,aceasta noua tehnologie de economisire pe termen lung ne ajuta prin unicul program special sa obtinem pana la 80% reducere a consumului la energie ,iar prn sistemul unic de reducere a consumului de apa si prin programul special unde in doar 14 minute in care putem avea haine curate si parfumate ,pe mine personal mati convins .

 2. Diana Nicoleta says:

  Energie, apa si timp – cu programul Economic 20. Mai exista si programele EcoDose, AquaSafe,EcoWash prin care se face economie de energie, detergent lichid, apa, bani, cat si programul Express 14 minute, cel mai scurt program de spalare de pe piata.

 3. Simona Păun says:

  Maşinile de spălat Arctic TET prezintă cel mai performant concept în ceea ce priveşte simplitatea, confortul în utilizare, economia de bani, timp, apă şi energie a maşinilor de spălat. Datorită funcţiilor moderne EcoDose, AquaSafe şi EcoWash, economisirea devine un lucru „inevitabil”.
  ● Funcţia EcoDose foloseşte eficient detergentul lichid, maşinile de spălat TET venind cu un dispozitiv special care ajută la folosirea unei cantităţi optime de detergent lichid, la fiecare spălare. Astfel, se economiseşte detergentul, deci şi bani.
  ● Funcţia AquaSafe reprezintă un sistem special care reglează automat consumul şi controlează excesul de apă, aşadar, se economiseşte apă la fiecare utilizare a maşinii de spălat.
  ● EcoWash este o acţiune de spălare cu apă rece, disponibilă pentru majoritatea programelor noilor maşini de spălat cu simbolul TET, cu ajutorul căreia se ajunge la o economie de până la 80%.
  În concluzie, prin intermediul acestor maşini de spălat cu simbolul TET se economisesc energie, apă şi timp, dar este protejat şi mediul înconjurător.

 4. Mincu Adriana says:

  „EcoWash” este doar una dintre functiile moderne ale masinei de spalat Arctic TET care ne poate ajuta sa facem economie de pana la 80% la energie.

  Putem economisi apa la fiecare ulitilizare a masinei de spalat datorita functiei „AquaSafe”, un sistem special care regleaza automat consumul si controleaza excesul de apa.

  „Expres 14 minute” este cel mai scurt program de spalare de pe piata, ne ajuta sa economisim timp pretios.

  Mai exista o functie care inglobeaza toate cele de mai sus, avand denumirea „Economic°” si cu ajutorul careia economisim energie, apa si timp si in acelasi timp protejam mediul.

 5. Chiar am o masina de spalat veche, mi-ar prinde bine una Arctic, cu tehnologia TET, care cu ajutorul functiilor EcoDose, AquaSafe, EcoWash..sau Express14..si cate si mai cate functii, ne ajuta sa economisim apa, energie , timp…plus ca si arata frumos masina asta de spalat. :)

 6. Gama TET este bine venita, mai ales pt ultimele sisteme de economisire a energiei implementate. Felicitari ARTIC !!!
  Mi-a placut mult jocul, este instructiv si relaxant ! Succes pe mai departe !

 7. iuliana says:

  Cu masina de spalat Artic TET se poate economisi energie, apa si timp datorita programului Economic 20*, care este destinat spalarii rapide a rufelor de bumbac putin murdare.

 8. Cristina ROman says:

  Poti economisi energie, apa si chiar timp cu masinile de spalat Arctic TET datorita functiei 20 grade.

 9. Adrian Tanase says:

  Timp,energie si apa, putem economisi cu Arctic TET, cu ajutorul functiilor de spalare rapida (Express 14 minute), spalare la rece ( EcoWash,pana la 80% mai putina energie consumata) si AquaSafe: un sistem care regleaza automat consumul de apa, plus alte tehnologii.

 10. Andrei Baciu says:

  Cu masinile de spalat Arctic TET, poti economisi apa timp si energie datorita functiilor ¨smart¨ si tehnologiilor precum EcoDose, AquaSafe si EcoWash, Express 14 minute.

 11. Robert Urbanovici says:

  Dintre avantajele TET pentru masinile de spalat rufe, cea mai interesanta mi se pare functia de EcoWash, pentru spalarea cu apa rece. Abordarea asta pare nenaturala la prima vedere, poate pentru ca am crescut cu perceptia ca apa calda-i pentru spalat rufe.

 12. Fiecare dintre noi stie ca atunci cand ai putin timp la dispozitie si foarte multe lucruri de facut, programul de spalare rapida este solutia ideala. Economisesti timp, energie si bani. In acelasi timp, protejezi si mediul inconjurator. La sfarsit de luna, facturile la apa si la energie electrica vor fi mai mici. Aceasta solutie perfecta pentru aceste timpuri cand toti suntem pe fuga este oferita de programul Economic 20° .

 13. Cu tehnologia AquaSafe cred ca as iesi din dilema, m-ar salva de multe batai de cap si bani aruncati. De cateva luni bune constat, impreuna cu sotul meu, un consum foarte mare de apa la noi in casa. In urma unor calcule a reiest clar ca masina de spalat rufe este cel mai mare consumator de apa din gospodarie. Deci slaut cu caldura Arctic si noua tehnologie de salvat apa in timpul spalarii.

 14. COSTACHE MIHAELA says:

  Putem economisi bani, timp, energie, apa folosind masinile de spalat cu tehnologia TET, tehnologie sustinuta de functiile EcoDose, AquaSafe, EcoWash, Economic 20…
  Cea mai importanta functie mi se pare ca este EcoWash cu ajutorul careia poti face o economie de 80%. Este o optiune de spalare cu apa rece, disponibila pentru majoritatea noilor masini cu tehnologia TET.

 15. ALEXANDRA says:

  Cred ca e foarte util programul pentru improspatare. Hainele care nu necesita o spalare comlpeta, pentru ca nu e cazul, sufera ingrozitor cu masinile de spalat haine obisnuite. Si asta se vede destul de repere pe material, chiar daca sunt scumpe. Mi-ar placea tare mult sa incerc si programul de 14 minute! Ma bucura gandul ca aceste masini dau posibilitatea famililor sa se bucure de mai mult timp petrecut impreuna!

 16. Tudor Manica says:

  Buna ziua. Masinile de spalat arctic TET permit economisirea de energie, apa si timp dotorita programelor speciale implementate de Arctic. Daca folosim un program cu apa rece la masina de spalat putem face o economie de pana la 80% la consumul de energie, iar daca folosim un program special creat pentru spalarea rufelor, aceasta operatiune nu va dura mai mult de 14 minute.

 17. Laura Caplea says:

  Daca data trecuta am aflat ce inseamna noul concept de econometrie, acum e cazul sa aflam si sa ne bucuram de noile masini de spalat rufe Arctic cu tehnologia TET!
  In timp ce vom face economie de bani, timp, apa si energie rufele noastre vor fi super curate , iar noi multumiti ca exista asa ceva. Functiile- EcoDose, AquaSafe si EcoWash sunt create special pentru a sustine economisirea pe termen lung, reducand cheltuielile in gospodarie. E simplu si confortabil sa profitam de noile tehnologii ce ne usureaza munca, iar cu banii economisiti de Arctic sa-ti petreci un week-end pe malul marii, de exemplu.

 18. Constantin Cristina says:

  Poti economisi energie de pana la 80% datorita functiei EcoWash. EcoWash este o optiune de spalare cu apa rece, disponibila pentru majoritatea programelor noilor masini de spalat cu simbolul TET.
  Economisesti apa la fiecare utilizare a masinii de spalat, datorita functiei AquaSafe, un sistem special care regleaza automat consumul si controleaza excesul de apa.
  Economisesti timp utilizand cel mai scurt program de spalare de pe piata, Express 14 minute.

 19. Pot economisi energie, apa si chiar timp cu masina de spalat Arctic TET deoarece dispune de diferite functii moderne TET, dintre care una este Aqua Safe, functie care are un sistem de reglare automata a consumului de apa si de control al excesului de apa, ceea ce determina optimizarea consumului de apa si siguranta in utilizare.

 20. Gabriela Nedela says:

  Economie de apa, energie, timp si in final, bani, prin functia de improspatare a hainelor care nu prezinta pete. Vara cand majoritatea hainelor nu sunt murdare ci doar tanspirate, functia de improspatare a tehnologie TET , este tot ceea ce avem nevoie pentru a reda prospetimea hainelor fara a le expune frictiunii din timpul spalari, pastrand astfel calitatea hainelor, mai mult timp. Economisim astfel timp, energie si apa prin acest program de scurta durata care face spalatul hainelor o placere nu un stress. Multumim Arctic pentru acest sistem inovator, TET

 21. Condurachi Andrei says:

  Defapt nu trebuie sa faci nimic alt ceva pentru a economisi energie si apa decat sa ai o masina de spalat Arctic TET! Aceasta achizitie trage dupa sine economisirea energiei si a apei.

 22. Dobrica Mihai says:

  Datorita functiilor EcoWash, AquaSafe, Express 14 Minute sau Economic 20 C cu care sunt dotate noile masini de spalat Arctic poti economisi energie, apa si timp, toate in acelasi timp.

 23. Cristian says:

  Putem economisi prin utilizarea functiilor EcoDose, AquaSafe si EcoWash

 24. Moldovan Cristian says:

  E foarte usor. Tot ce trebuie sa faci e sa te folosesti de functiile speciale pe care le are masina. De exemplu, poti economisi apa la fiecare utilizare a masinii cu ajutorul functiei AquaSafe. Iar daca vrei sa nu mai cheltui atatia bani cu detergentul, poti folosi functia EcoDose.

 25. Bic Emil says:

  Prin tehnologia AquaSafe care economiseste apa la fiecare spalare si prin tehnologia economic 20 care economiseste toate 3 mentionate mai sus.

 26. Mihalache Alina-Corina says:

  Ecowash

 27. vilcescu ionut marian says:

  Foarte simplu ?energie :spaland cu apa rece , timp :folosind programe de spalat speciale ,si apa :folosiind sistemul de reglare automata a consumului de apa .

 28. Gogoci Ramona Liana says:

  Cu ajutorul functiilor moderne care sustin noua tehnologie de economisire pe termen lung:
  Clasa A+
  O masina de spalat incadrata in clasa A+ are caracteristici optimizate din punct de vedere al eficientei energetice, avand un consum cu pana la 44 % mai mic fata de o masina de spalat veche. Beneficii: consum redus de energie electrica.
  EcoWash
  Optiune de spalare cu apa rece pentru majoritatea programelor masinilor de spalat din gamaTET.
  Beneficii: economie de pana la 80% la energie.
  EcoDose
  Dispozitiv amovibil al sertarului de detergent care permite efectuarea de spalari cu detergent sub forma lichida. Beneficii: Posibilitatea de a opta pentru detergentul sub forma lichida si de a face economie pe termen lung.
  AquaSafe
  Sistem de reglare automata a consumului de apa si de control al excesului de apa.
  Beneficii: Optimizarea consumului de apa, siguranta in utilizare.
  Amanare pornire
  Functia ofera posibilitatea programarii pornirii masinii de spalat intr-un interval de 24 ore, astfel incat sa functioneaze la ora dorita.
  Beneficii: Economie datorita posibilitatii de a spala in intervale de timp avantajoase din punct de vedere al tarifului energiei electrice (tarif noapte, tarif weekend).
  Economic 20
  economisesti energie, apa si protejezi mediul cu acest program destinat spalarii rapide a rufelor de bumbac cu grad redus de murdarie

 29. Economisim apa cu sistemul Aqua Safe, energie cu programul Eco Wash , si timp cu programele de spalat speciale, de 14 minute.

 30. Mina Catalin-Constantin says:

  Functia AquaSafe te ajuta sa economisesti apa la fiecare utilizare a masinii de spalat, un sistem special care regleaza automat consumul si controleaza excesul de apa.

  Functia EcoWash este o optiune de spalare cu apa rece, cu care poati sa faci economie de energie de pana la 80%!

  Functia Express 14 minute reprezinta cel mai scurt program de spalare de pe piata! Asa poti sa economisesti timp pretios.

  Acestea sunt doar cateva dintre numeroasele functii ale noilor electrocasnice Arctic cu tehnologia TET.

 31. Giorgiana says:

  Chiar mi-ar fi buna o masina de spalat arctic TET, intr-o lume in care suntem din ce in ce mai ocupati si in care timpul pare ca nu ne mai ajunge pentru a face tot ce ne propunem, mai ales cu programul de spalat Express 14 minute, cel mai scurt program de spalare de pe piata, recomandat pentru spalarea unei cantitati mici de rufe din bumbac cu grad redus de murdarie! nici celelalte programe nu sunt de neglijat, cum ar fi aqua safe, cand trebuie sa ne gandim la economisirea eficienta a resurselor naturale ale Terrei, sau EcoDose care, pe langa faptul ca te ajuta sa economisesti bani, reduce poluarea prin folosirea unei cantitai optime de detergent lichid si evident, deversarea unei catitati mai mici in mediul inconjurator!

  deci, bun venit noi game de produse TET de la Arctic!

 32. EcoDose, AquaSafe si EcoWash sunt cateva dintre functiile moderne care sustin noua tehnologie de economisire pe termen lung T.E.T. Folosind masina de spalat Arctic cu tehnologie TET economisim bani, timp, apa si energie ! Functia AquaSafe inseamna reglarea automata a consumului de apa, care ne aduce o economie importanta de apa, implicit de bani ! Cine nu si-ar dori o asemenea masina de spalat, sper sa fiu eu norocosul !

 33. ILIE LAUREAN says:

  Electrocasnicele Arctic prin noua tehnologie TET ne ajuta sa facem economii,pastram mediul mai curat si petrecem mai mult timp impreuna in familie.Utilizand masina de spalat Arctic,functia Aqua Safe regleaza automat consumul de apa;Expres 14,cel mai scurt program de pe piata,economisesti timp;EcoWash,spaland cu apa rece,economisesti 80%energie.Multumim Arctic pentru sistemul TET!

 34. Lidia Simion says:

  Daca vrem sa spalam rufe de bumbac cu un grad redus de murdarie , alegem programul Economic 20 grade, astfel putem economisi energie, apa, dar si timp. Mai putem face economie la energie, utilizand functia EcoWash care are ca pricipal beneficiu o economie la energie de pana la 80 %. Datorita functiei AquaSafe se optimizeaza consumul de apa. Totul este sa detinem o masina de spalat Arctic TET, iar economia de energie, apa si timp vine de la sine.

 35. Functia care-mi place cel mai mult la aceasta masina de spalat este functia Express 14 minute care reprezinta cel mai scurt program de spalare intalnit pana acum pentru rufele doar putin murdare. Asa poti sa economisesti timp pretios. Dar nu am inteles un lucru, de ce precizeaza ca e pentru rufele de bumbac, pentru alte tipuri de rufe nu e bun programul?

 36. Atat AquaSafe cat si EcoWash sunt optiuni viabile pentru economisirea resurselor :)

 37. As putea economisi energie de pana la 80% datorita functiei EcoWash, o optiune de spalare cu apa rece, disponibila pentru majoritatea programelor noilor masini de spalat cu simbolul TET. Apa se economiseste la fiecare utilizare a masinii de spalat, datorita functiei AquaSafe. Cat despre timp, acesta se reduce considerabil utilizand cel mai scurt program de spalare de pe piata, Express 14 minute. Iar joculetul a fost foarte fain! :)

 38. mihaila camelia says:

  Noile electrocasnice Arctic cu tehnologia TET au o serie de functii si caracteristici performante: EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze,EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe, EcoFan, sunt doar cateva dintre ele. Te vor incanta prin ingeniozitatea lor si iti vor oferi o multitudine de optiuni de utilizare. Mai mult, de fiecare data cand le vei folosi, vei beneficia de calitatea si performanta lor superioara si de avantajul practic cel mai important – economia de timp si bani.
  Beneficii: consum redus de energie electrica,optimizarea consumului de apa, siguranta in utilizare,posibilitatea de a opta pentru detergentul sub forma lichida si de a face economie pe termen lung,economie de pana la 80% la energie.

 39. Catalin Ignat says:

  In prezent suntem tot mai stresati de lipsa timpului, astfel Arctic vine in ajutorul nostru cu functiile TET aplicate electrocasnicelor.
  In ceea ce priveste masina de spalat din gama Arctic TET, exista multe plusuri: foloseste eficient cantitatea de detergent lichid, regleaza automat consumul de apa, economiseste energie, deoarece are capacitatea de a folosi apa rece, are optiunea de spalare a hainelor in doar 14 minute, posibilitatea de amanare pornire si e super silentioasa.
  Astfel, Arctic ne ajuta sa economisim energie, apa , timp si nu in ultimul timp, bani.
  Cu cat citesc mai multe despre masina aceasta de spalat, mi-o doresc si mai mult.

 40. Arctic are de ceva timp o politica de economisire a energiei. Masinile de spalat Arctic sunt de cativa ani unele din cele mai populare, datorita programelor scurte de spalare si programelor care permit economisirea la consumul de energie si apa. Pentru mine ele reprezinta un plus si pentru ca, pe langa economia de apa si energie, imi permit o economie de timp. Un program de spalare de 15 min sau de 30 min reprezinta o solutie extraordinara pentru orice femeie care, pe langa viata casnica mentine si o cariera si are nevoie mereu de solutii eficiente si rapide.
  Ce mai, chiar daca nu o castig pe asta, achizitia unei masini de spalat Arctic TET este in plan, avand in vedere ca tocmai mi-am cumparat un apartament. :)

 41. Dobos Loredana says:

  Cu ajutorul functiilor de spalare rapida – Express 14 minute, de spalare la rece- EcoWash ( cu pana la 80% mai putina energie consumata), si AquaSafe economisim timp, energie si bani.

 42. moise iuliana says:

  poti economisi energie, apa si chiar timp cu masinile de spalat Arctic TET, prin programele:
  – EcoDose – foloseste detergentul lichid eficient, astfel se face economie la detergent, si in final la bani
  – AquaSafe – regleaza automat consumul si controleaza excesul de apa
  – EcoWash- economie de pana la 80% la spalarea cu apa rece
  – Express 14 minute – cel mai mic program de spalare
  – Economic 20 – economisire energie, apa, timp si in acelasi timp protejeaza mediul
  – Culori inchise – program destinat acestor articole

 43. Se poate economisi energie, apa si chiar timp alegand programul de spalare corespunzator.In mod special se poate econimisi spaland cu apa rece, rezultatele fiind deosebite.

 44. Anamaria says:

  Asta spun copii mei mereu: sa economisim ca sa „supravietuiasca pamantul” :)
  Asadar Arctic TET te ajuta sa faci acest lucru prin functiile speciale: AquaSafe, EcoWash, Expres 14, plus ca o ajuta si pe mami, adica pe mine :)deoarece are capacitate de 6+.
  Bafta tuturor!

 45. Suciu Mihaela says:

  Raspunsul este simplu:folosind masina de spalat cu tehnologia TET :) Arctic ne pune la dispozitie cateva tehnologii inovatoare menite sa ne imbunatateasca viata si sa salveze resursele planetei:
  Functia AquaSafe
  Functia EcoWash
  Functia Express. Programul de spalare de 14 minute chiar mi se pare excelent. Mi-ar placea sa incerc :)
  Zi frumoasa!

 46. Foarte, foarte simplu: iti cumperi una! Restul (EcoDose, AquaSafe, EcoWash, Expres 14 minute etc.) face ea…

 47. Isachi Paul says:

  Maşinile de spălat Arctic TET prezintă cel mai performant concept în ceea ce priveşte simplitatea, confortul în utilizare, economia de bani, timp, apă şi energie a maşinilor de spălat. Datorită funcţiilor moderne EcoDose, AquaSafe şi EcoWash, economisirea devine un lucru „inevitabil”.
  Funcţia EcoDose foloseşte eficient detergentul lichid, maşinile de spălat TET venind cu un dispozitiv special care ajută la folosirea unei cantităţi optime de detergent lichid, la fiecare spălare. Astfel, se economiseşte detergentul, deci şi bani.

 48. Datorita functiilor EcoWash, AquaSafe, Express 14 Minute sau Economic 20 C cu care sunt dotate noile masini de spalat Arctic poti economisi energie, apa si timp, toate in acelasi timp.

 49. David Daniela Elena says:

  Masinile de spalat Artic TET sunt foarte eficiente. Pe langa economia de energie si apa(foarte importante), avem si economie de timp. Imi place masina de spalat Artic TET.

 50. Alice Monica Gheorghe says:

  Functia AquaSafe te ajuta sa economisesti apa la fiecare utilizare a masinii de spalat, un sistem special care regleaza automat consumul si controleaza excesul de apa.

  Functia EcoWash este o optiune de spalare cu apa rece, cu care poati sa faci economie de energie de pana la 80%!

  Functia Express 14 minute reprezinta cel mai scurt program de spalare de pe piata! Asa poti sa economisesti timp pretios.

 51. Curutiu Cristina says:

  Folosind functiile special create in acest scop: EcoWash, AquaSafe, Express 14 Minute sau Economic.

 52. Pot economisi energie, apa si chiar timp cu masinile de spalat Arctic TET deoarece TET=tehnologie de economisire pe termen
  lung (prescurtare de la tehnologie, economisire, termen lung) special dezvoltata de Arctic pentru a raspunde necesitatilor noastre si stilului nostru de viata.
  Noile masini de spalat Arctic cu tehnologia TET au astfel o serie de functii si caracteristici performante:
  -EcoDose (posibilitatea de a opta in dispozitivul amovibil al sertarului de detergent pentru detergent sub forma lichida si de a face astfel economie pe termen lung);
  -EcoWash (optiunea de spalare cu apa rece, ducand la o economie la energie de pana la 80%);
  -AquaSafe (sistem de reglare automata a consumului de apa si de control al excesului de apa, optimizand astfel consumul de apa si oferind siguranta in utilizare).
  Noua tehnologie de economisire pe termen
  lung TET te ajuta sa obtii ceea iti ce doresti: sa te bucuri de o mai buna calitate a vietii si de un confort sporit si in acelasi timp sa
  realizezi o importanta economie de energie, timp si bani.

 53. DAtorita noii tehnologii de la Arctic putem economisi:
  – energie de pana la 80% datorita functiei EcoWash. EcoWash este o optiune de spalare cu apa rece, disponibila pentru majoritatea programelor noilor masini de spalat cu simbolul TET.
  – apa la fiecare utilizare a masinii de spalat, datorita functiei AquaSafe, un sistem special care regleaza automat consumul si controleaza excesul de apa.
  – timp utilizand cel mai scurt program de spalare de pe piata, Express 14 minute.

 54. violeta costin says:

  Am invatat ca este o investitie sa imi achzitionez astfel de aparate electrocasnice caci de fapt econimisec bani si pe termen lung chiar mai multi prin consum scazut de energie, apa, timp.
  Hmmm dar cel mai tare imi place functia de spalare rapida -expres, sa pot in 15 min sa am curata bluza preferata pt iesirea de seara!!
  AquaSafe (sistem de reglare automata a consumului de apa si de control al excesului de apa…uff tare bine mi-ar prinde caci am o asociatie de proprietari care nu este de accord cu intalarea apometrelor.
  Ti-am spus ca mi s-a stricat masina si as fi cea mai fericita daca o castig, nu de alta dar nu vreau sa renunt la bugetul de vacanta :(

 55. Poti economisi energie, apa si chiar timp folosind urmatoarele functii ale masinii de spalat Arctic TET:
  -EcoDose – este un dispozitiv al sertarului de detergent care permite efectuarea de spalari cu detergent sub forma lichida;
  -AquaSafe – este o optiune de reglare automata a consumului de apa si de control al excesului de apa;
  -EcoWash – este o optiune de spalat cu apa rece pentru majoritatea programelor care ne ajuta sa facem economie cu pana la 80% la energie.

 56. HLAGHII ELENA says:

  masina de spalat incadrata in clasa A+ are caracteristici optimizate din punct de vedere al eficientei energetice, avand un consum cu pana la 50 % mai mic. Beneficii: consum redus de energie electrica.
  Cu noile functii:
  EcoWash
  Optiune de spalare cu apa rece pentru majoritatea programelor masinilor de spalat din gamaTET.
  Beneficii: economie de pana la 80% la energie.
  EcoDose
  Dispozitiv special al sertarului de detergent care permite dozarea optima a detegentului lichid, efectuarea de spalari cu detergent sub forma lichida. Beneficii: Posibilitatea de a opta pentru detergentul sub forma lichida si de a face economie la bani.
  AquaSafe
  Sistem de reglare automata a consumului de apa si de control al excesului de apa.
  Beneficii: Optimizarea consumului de apa, siguranta in utilizare. Un sistem special care regleaza automat consumul de apa, precum si controlarea excesului de apa.
  Functia ofera posibilitatea programarii pornirii masinii de spalat intr-un interval de 24 ore, astfel incat sa functioneze la ora dorita.
  Beneficii: Economie datorita posibilitatii de a spala in intervale de timp avantajoase din punct de vedere al tarifului energiei electrice (tarif noapte, tarif weekend).
  Economic 20
  economisesti energie, apa si protejezi mediul cu acest program destinat spalarii rapide a rufelor de bumbac (3,5 kg) cu grad redus de murdarie
  EcoWas optiune pt spalare cu apa rece facand economie de pana la 80%
  Express 14 min
  Spalarea intr-un timp foarte redus a produselor din bumbac cu grad redus de murdarie
  Pentru rufele de culoare inchisa exista program de spalare cu miscari delicate la temperaturi scazute
  mi-as dori din suflet sa castig aceasta masina

 57. Datorita functiilor speciale ale masinii de spalat Arctic TET, poti economisi, energie, apa si timp.
  Functia AquaSafe te ajuta sa economisesti apa printr-un sistem special care previne consumul excesiv de apa.
  Functia EcoWash te ajuta sa faci economie de energie, prin optiunea de spalare cu apa rece.
  Functia Express in 14 minute te ajuta sa faci economie de timp, oferindu-ti cel mai scurt program de spalare, special pentru spalarea unei cantitati reduse de bumbac, cu un grad redus de murdarie.
  Imbinanad toate cele trei avantaje, (economie de energie, apa si timp), masina de spalat Arctic TET vine cu o noua functie, Economic 20°, program destinat pentru spălarea rapidă a rufelor de bumbac
  (maxim 3,5 kg), cu un grad redus de murdărie.
  Fiind o masina de spalat din clasa energetică A+, te ajută să reduci consumul de energie cu 44% și consumul de apă cu 62%.

 58. Cecilia Ilie says:

  Mie cea mai „econometrica” functie TET mi se pare AquaSafe – pentru ca permite optimizarea consumului de apa. Este foarte importanta economia de apa!

 59. Panea Elena says:

  Intr-o lume in care poluarea ne invadeaza, este dragut sa vezi ca mai sunt si oameni care se gandesc la Pamanat, si implicit la oameni. Bravo Arctic pentru noua gama Eco. Functiile TET sunt:

  EcoDose
  AquaSafe şi
  EcoWash

  Avem nevoie sa ne gandim la noi, la timpul nostru, la viata noastra si la calitatea vietii.

 60. Mirabela says:

  Tehnologia AquaSafe – economisim apa, EcoWash – economisim energie, spaland cu apa rece si cu programele scurte, Express 14 minute si Economic 20, economisim timp,energie electrica si apa.

 61. Vlad Toma says:

  EcoDose, AquaSafe și EcoWash sunt doar câteva din funcțiile mașinilor de spălat cu simbolul
  TET care aduc cel mai mare avantaj practic:
  economisirea. EcoDose
  Mașinile de spălat TET vin cu un dispozitiv special care te
  ajută să folosești cantitatea optimă de detergent
  lichid, la fiecare spălare. Astfel, vei economisi
  detergent lichid și, în final, bani.
  AquaSafe
  Economisești apă la fiecare utilizare a mașinii
  de spălat, datorită funcției AquaSafe, un sistem
  special care reglează automat consumul și
  controlează excesul de apă.
  EcoWash
  Poți să faci economie de până la 80%! EcoWash
  este o opțiune de spălare cu apă rece, disponibilă
  pentru majoritatea programelor noilor mașini de
  spălat cu simbolul TET.
  Express 14 minute
  Cel mai scurt program de spălare de pe piață!
  Este recomandat pentru spălarea unei cantități
  mici de articole din bumbac, cu un grad redus de
  murdărie, într-un timp record.
  Economic 20°
  Economisești energie, apă și timp și în același
  timp protejezi mediul. Programul este destinat
  pentru spălarea rapidă a rufelor de bumbac
  (maxim 3,5 kg), cu un grad redus de murdărie.

 62. Alexandra Suciu says:

  Cu masinile despalat Arctic, poti economisi timp, energie, apa cu ajutoirul functiilor AquaSafe, EcoWash, Express 14.
  Ceea ce ma atrage pe mine cel mai multt la aceasta masina de spalat este functia AquaSAfe care ajuta la econimisirea apei prin faptul ca controleaza excesul de apa. si de reglare automata a consumului acesteia.

 63. Olajos Miruna Gabriela says:

  eu m-am inscris ieri si inca n-a aparut mesajul. mai trimit o data? la fel s-a intamplat si saptamana trecuta. nu vreau sa se considere ca m-am inscris de 2 ori daca mai trimit o data

 64. Adela Cotea says:

  Masinile de spalat Arctic cu tehnologia TET permit economia de bani, timp, apa si energie. EcoDose, AquaSafe si EcoWash sunt cateva dintre functiile moderne care sustin noua tehnologie de economisire pe termen lung.
  – EcodDose ofera posibilitatea de a opta pentru detergentul sub forma lichida si de a face economie pe termen lung datorita dispozitivului amovibil al sertarului de detergent.
  – Aquasafe permite optimizarea consumului de apa, siguranta in utilizare.
  – EcoWash permite economie de pana la 80% la energie prin optiunea de spalare cu apa rece.
  – Functia Express 14 minute reprezinta cel mai scurt program de spalare de pe piata.

 65. e minunata pt.ca are programul scurt de 14 minute….ce economie pt.rufele purtate doar cateva ore dar care miros a fum de exemplu.O vreau si pentru ca e de-a noastra si ultima masina de spalat tot romaneasca mi-a facut viata usoara timp de 15 ani!Sa mai spunem ceva de functia TET care te ajuta sa economisesti apa,ce in ultima vreme a devenit un lux datorita costurilor ridicate.E clar ca as alege-o dintre toate celelalte branduri!

 66. Bura Vlad says:

  Poti obtine o economie la consumul de energie de scazut prin faptul ca aceaste masini sunt de clasa A+, A++. Unele dintre pograme care creeaza acest beneficiu,respectiv consumul redus sunt :
  1 EcoWash este o optiune de spalare cu apa rece, cu care poti sa faci economie de energie de pana la 80%!
  2 Express spalarea in 14 minute, fiind una dintre putinele masini de pe piata care permite acest lucru
  3. AquaSafe te ajuta sa economisesti apa la fiecare utilizare a masinii de spalat, un sistem special care regleaza automat consumul si controleaza excesul de apa in functie de cantitatea de rufe

 67. Demeter Imola says:

  Cu tehnologia TET de la Arctic ,cu functiile urmatoare: EcoDose, AquaSafe,EcoWash

 68. Nicoleta Giurca says:

  EcoDose, AquaSafe și EcoWash sunt doar câteva din funcțiile mașinilor de spălat cu simbolul
  TET care aduc cel mai mare avantaj practic:
  economisirea.
  EcoDose te ajută să folosești cantitatea optimă de detergent lichid, la fiecare spălare. Astfel, vei economisi detergent și bani.
  Cu AquaSafe economisești apă la fiecare utilizare a mașinii de spălat, utilizand aceasta functie reduce consumul de apa și se controlează excesul de apă.
  EcoWash este o opțiune de spălare cu apă rece. Spaland cu apa rece se economiseste energie.
  Express 14 minute
  Este recomandat pentru spălarea unei cantități
  mici de articole din bumbac, cu un grad redus de
  murdărie, într-un timp record.
  Economic 20°
  Economisești energie, apă și timp și în același
  timp protejezi mediul inconjurator. Programul este destinat pentru spălarea rapidă a rufelor de bumbac (maxim 3,5 kg), cu un grad redus de murdărie.

 69. Rusei Oana Maria says:

  Functia TET a masinii de spalat Arctic reprezinta cel mai performant concept în ceea ce priveşte simplitatea, confortul în utilizare, economia de bani, timp, apă , energie precum si protejarea mediului inconjurator
  Funcţia EcoDose foloseşte eficient detergentul lichid, maşinile de spălat TET venind cu un dispozitiv special care permite efectuarea de spalari cu detergent sub forma lichida, la fiecare spălare pentru a economisi si detergent si bani.
  Funcţia AquaSafe reprezintă un sistem special care reglează automat consumul şi controlează excesul de apă.
  EcoWash este una dintre functiile moderne ale maşinii de spălat TET cu ajutorul căreia economisim până la 80%: economisim apa cu sistemul Aqua Safe, energie prin intermediul programului Eco Wash , timp prin programele de spalat speciale de 14 minute.

 70. Cu TET ai: EcoDose, AquaSafe, EcoWash, Culori Inchise, Express 14 minute, Economic 20 de grade si multe alte dracii care poate le vei folosi o data in viata.
  Multa bafta tuturor concurentilor!

 71. Vlad F. says:

  De cele mai multe ori spalatul rufelor folosite insa nu foarte murdare, inseamna de fapt o reimprospatare.

  Nu este nevoie de zeci de minute de inmuiere, prespalasre si nici termperaturi ridicare. In slujba economiei de timp, resurse si energie, gama de masini de spalat Arctic TET vine cu o serie de inovatii care fac viata mai usoara: sistemul EcoWash de spalare in apa rece, disponibila pentru majoritatea programelor ; programul ultrarapid de spalare Express 14 minute sau functia AquaSafe de reglaj automat al consumului de apa si controlul excesului de apa.

  Acestea sunt numai o parte din avantajele utilizarii gamei de masini de spalat Arctic TET.

 72. Cu masinile de spalat Arctic TET poti economisi apa ,timp si energie datorita functiilor ¨smart¨ si tehnologiilor precum EcoDose, AquaSafe si EcoWash, Express 14 minute.

 73. EcoDose, AquaSafe si EcoWash sunt doar cateva dintre functiile care ne ajuta sa economisim energie, apa si timp. Desigur, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa renuntam la calitate, rezultate de spalare fiind chiar mai performante.
  Functia mea preferata este AquaSafe, acesta regleaza automat consumul de apa si controleaza excesul de apa.

 74. Timp,energie si apa putem economisi cu Arctic TET, cu ajutorul functiilor de spalare rapida (Express 14 minute), spalare la rece ( EcoWash,pana la 80% mai putina energie consumata) si AquaSafe: un sistem care regleaza automat consumul de apa, plus alte tehnologii.

 75. simion ovidiu says:

  Functia AquaSafe te ajuta sa economisesti apa printr-un sistem special care previne consumul excesiv de apa.
  Functia Express in 14 minute te ajuta sa faci economie de timp, oferindu-ti cel mai scurt program de spalare.
  Functia EcoWash are ca pricipal beneficiu o economie la energie de pana la 80 %.
  Imbinanad toate cele trei avantaje, (economie de energie, apa si timp), masina de spalat Arctic TET vine cu o noua functie, Economic 20°, program destinat pentru spălarea rapidă a rufelor de bumbac(maxim 3,5 kg), cu un grad redus de murdărie.

 76. Tamas Szabo says:

  Putem sa facem economie la consumul de energie de pana la 80% daca folosim functia EcoWash care un program cu apa rece la masina de spalat, iar daca folosim funcţia EcoDose putem economisi detergentul, cu funcţia AquaSafe se economiseste apa,iar cu functia Express in 14 minute putem sa economisim nu numai energia, apa, dar si timpul!
  Daca ne gandim bine toate aceste functii ne ajuta enorm la economisirea energiei, apei, detergentului, a timpului si nu in ultimul rand a banilor!

 77. Covrig Vasile says:

  Inlocuind o masina de spalat veche cu una de generatie noua, vei reduce consumul de energie cu pana la 44% si consumul de apa cu pana la 62%, toate acestea fiind posibile cu ajutorul tehnologiei TET de la Arctic :

  Clasa A+
  O masina de spalat incadrata in clasa A+ are caracteristici optimizate din punct de vedere al eficientei energetice, avand
  un consum cu pana la 44 % mai mic fata de o masina de
  spalat veche.
  Beneficii: consum redus de energie electrica.

  EcoDose
  Dispozitiv amovibil al sertarului de detergent care permite efectuarea de spalari cu detergent sub forma lichida.
  Beneficii: Posibilitatea de a opta pentru detergentul sub forma lichida si de a face economie pe termen lung.

  AquaSafe
  Sistem de reglare automata a consumului de apa si de control al excesului de apa.
  Beneficii: Optimizarea consumului de apa, siguranta in utilizare

  EcoWash
  Optiune de spalare cu apa rece pentru majoritatea programelor masinilor de spalat din gamaTET.
  Beneficii: economie de pana la 80% la energie.

  Amanare pornire
  Functia ofera posibilitatea programarii pornirii masinii de spalat intr-un interval de 24 ore, astfel incat sa functioneaze la ora dorita.
  Beneficii: Economie datorita posibilitatii de a spala in intervale de timp avantajoase din punct de vedere al tarifului energiei electrice (tarif noapte, tarif weekend)

  Afisare timp spalare ramas
  Functia permite vizualizarea timpului de spalare ramas pe parcursul efectuarii diverselor programe de spalat.
  Beneficii: utilizare eficienta a timpului, confort utilizatorului.

 78. Geta bagut says:

  am o masina de spalat mai veche,dar mi-ar prinde bine una Arctic, cu tehnologia TET, care cu ajutorul functiilor EcoDose, AquaSafe, EcoWash + celelate functii, ne ajuta sa economisim apa, energie , timp si bani .

 79. Toma Andreea says:

  Noile masini de spalat Arctic TET au functiile EcoDose, AquaSafe, EcoWash sau Express. Acestea, impreuna cu un detergent bun (si mai toate brand-urile mari au acum detergenti buni) te ajuta sa faci economie la portofel in primul rand, pt ca speli cu apa rece (e mai ieftina ca cea calda) si nu mai folsesti detergent cu sacul (e suficient o masura sau chiar mai putin in functie de cantitatea de rufe) si folosind aceste functii amintite mai sus, economisesti si curent electric. DECI ECONOMIE PE TOATA LINIA si prietenosi cu mediul!!

 80. Olajos Miruna Gabriela says:

  Functiile EcoDose, AquaSafe si Ecowash ne ajuta sa facem economie de detergent, apa, resurse si nu in ultimul rand, bani. Pe mine ma incanta programul rapid de 14 minute, cu acre pot spala haine putin murdare fara sa cheltui mult si fara sa astept.

 81. Daiana Vereb says:

  Putem economisi energie, apa si chiar timp cu masinile de spalat Arctic TET folosind noile funtii EcoDose, AquaSafe si EcoWash. Mi se pare super si functia Express 14 minute! Cu masina veche de multe ori as fi avut nevoie de o astfel de funtie. La fel de utila mi-ar fi functia de spalare pentru culori inchise.

 82. Andra H says:

  Masina de spalat Arctic TET te ajuta sa economisesti energie, apa si timp datorita mai multor functii pe care aceasta le indeplineste. Economisesti timp, dar indirect apa si energie, datorita celui mai scurt program de spalare rapida de doar 14 minute. Energia este redusa prin posibilitatea de a seta spalarea cu apa rece la aproape toate programele prin funcția EcoWash, iar prin functia AquaSafe se economisete apa, reglandu-se automat consumul acesteia si evitandu-se excesul.

 83. ionita doina luminita says:

  Prin noul concept TET, prevazut cu functiile EcoDose (pentru optimizarea consumului de detergent lichid), AquaSafe (reglare automata a consumului de apa) si EcoWash se economisesc: energie( reducere consum datorata programelor de spalare cu apa rece) , timp (programe speciale cu timp redus – Espres 14), apa ( optimizarea consumului de apa), detergent. Implicit toate acestea conduc la economie de bani.Eu as zice ca merita!

 84. Economia de bani, timp, apă și energie pe termen lung se face cu ajutorul funcțiilor moderne precum: EcoDose, AquaSafe și EcoWash.

 85. Masinile de spalat,Arctic TET, ne ajuta sa economisim apa,energie electrica si timp, cu mai multe functii, printre care si spalare rapida „Express 14 minute”.

 86. Cristian says:

  Masinile de spalat Arctic TET au o serie de functii care ne ajuta sa economisim apa, timp si energie. Functia EcoDose determina folosirea eficienta a detergentului lichid, AquaSafe regleaza automat consumul de apa controland excesul iar EcoWash are ca pricipal beneficiu o economie de energie de pana la 80 %.

 87. ristea marinela says:

  EcoDose, AquaSafe si EcoWash sunt doar cateva dintre functiile care ne ajuta sa economisim energie, apa si timp. Desigur, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa renuntam la calitate, rezultate de spalare fiind chiar mai performante.
  Functia mea preferata este AquaSafe, acesta regleaza automat consumul de apa si controleaza excesul de apa la masina de spalat ARTIC TET.

 88. Maria Vitan says:

  ● Funcţia EcoDose foloseşte eficient detergentul lichid, maşinile de spălat TET venind cu un dispozitiv special care ajută la folosirea unei cantităţi optime de detergent lichid, la fiecare spălare. Astfel, se economiseşte detergentul, deci şi bani.
  ● Funcţia AquaSafe reprezintă un sistem special care reglează automat consumul şi controlează excesul de apă, aşadar, se economiseşte apă la fiecare utilizare a maşinii de spălat.
  ● EcoWash este o acţiune de spălare cu apă rece, disponibilă pentru majoritatea programelor noilor maşini de spălat cu simbolul TET, cu ajutorul căreia se ajunge la o economie de până la 80%.
  În concluzie, prin intermediul acestor maşini de spălat cu simbolul TET se economisesc energie, apă şi timp, dar este protejat şi mediul înconjurător.

 89. Alexandrina says:

  AquaSafe ar fi pentru mine una dintre cele mai importante economii, la cat spal dupa prichindelele mele.

 90. Flaviu Tutuianu says:

  Tot astazi, m-am inscris si pe un alt site particpant in campanie. Citind mai atent regulamentul, se intelege ca avem dreptul doar la o singura participare saptamanala la tombola… indiferent de site-ul pe care ne inscriem (daca am inteles bine…)
  Prin urmare, va rog sa stergeti inscrierea de mai sus pentru a nu fi inregistrat cu 2 participari.

  Multumesc,
  Cu respect

 91. Dan Bianca says:

  Pentru a economisi energie, apa chiar si timp cu masinile de spalat Artic TET, trebuie sa ne achizitionam una astfel incat datorita functiilor A+, EcoDose, AquaSafe, EcoWash precum si afisarea timpului de spalare ramas putem economisii pe termen lung, beneficiand de calitate, performanta, confort si siguranta.

 92. Tudora Calinic says:

  -Funcţia AquaSafe reprezintă un sistem special care reglează automat consumul şi controlează excesul de apă, aşadar, se economiseşte apă la fiecare utilizare a maşinii de spălat.
  -EcoWash este o acţiune de spălare cu apă rece, disponibilă pentru majoritatea programelor noilor maşini de spălat Arctic cu simbolul TET, cu ajutorul căreia se ajunge la o economie la energie de până la 80%.
  -Functia Express in 14 minute te ajuta sa faci economie de timp, oferindu-ti cel mai scurt program de spalare.
  Imbinand toate cele trei avantaje (economie de energie, apa si timp), masina de spalat Arctic TET vine cu o noua functie, Economic 20°, program destinat pentru spălarea rapidă a rufelor de bumbac(maxim 3,5 kg), cu un grad redus de murdărie.

 93. Economie de pana la 80% la ENERGIE, daca alegem functia EcoWash pentru ca este optiunea de spalare cu apa rece.

  Cu functia AMANARE PORNIRE se ofera posibilitatea programarii pornirii masinii de spalat intr-un interval de 24 ore, astfel incat sa functioneaze la ora dorita. Din nou ai economie datorita posibilitatii de a spala in intervale de timp avantajoase din punct de vedere al TARIFULUI ENERGIEI ELECTRICE (tarif noapte, tarif weekend).

 94. Cu tehnologia TET se economiseste apa, energie, timp si bani, astfel:

  ENERGIE
  Gratie optiunii de spalare „EcoWash”cu apa rece pentru majoritatea programelor masinilor de spalat din gamaTET, se poate obtine o economie de pana la 80% la energie.
  APA
  Datorita sistemului „AquaSafe”se regleaza automat consumul de apa si de control al excesului de apa, benficiul constand in optimizarea consumului de apa, siguranta in utilizare.
  TIMP
  Functia „Afisare timp spalare ramas” permite vizualizarea timpului de spalare ramas pe parcursul efectuarii diverselor programe de spalat, aducand ca beneficii utilizarea eficienta a timpului si confort utilizatorului.
  BANI
  Datorita dispozitivului amovibil al sertarului de detergent care permite efectuarea de spalari cu detergent sub forma lichida se confera posibilitatea de se a opta pentru detergentul sub forma lichida si, pe cale de Consecinta, de a se face economie pe termen lung.

 95. Dobre Adriana-Elena says:

  Inlocuind o masina de spalat veche cu una de generatie noua, vei reduce consumul de energie cu pana la 44% si consumul de apa cu pana la 62%, toate acestea fiind posibile cu ajutorul tehnologiei TET de la Arctic :

  Clasa A+
  O masina de spalat incadrata in clasa A+ are caracteristici optimizate din punct de vedere al eficientei energetice, avand
  un consum cu pana la 44 % mai mic fata de o masina de
  spalat veche.
  Beneficii: consum redus de energie electrica.

  EcoDose
  Dispozitiv amovibil al sertarului de detergent care permite efectuarea de spalari cu detergent sub forma lichida.
  Beneficii: Posibilitatea de a opta pentru detergentul sub forma lichida si de a face economie pe termen lung.

  AquaSafe
  Sistem de reglare automata a consumului de apa si de control al excesului de apa.
  Beneficii: Optimizarea consumului de apa, siguranta in utilizare

  EcoWash
  Optiune de spalare cu apa rece pentru majoritatea programelor masinilor de spalat din gamaTET.
  Beneficii: economie de pana la 80% la energie.

  Amanare pornire
  Functia ofera posibilitatea programarii pornirii masinii de spalat intr-un interval de 24 ore, astfel incat sa functioneaze la ora dorita.
  Beneficii: Economie datorita posibilitatii de a spala in intervale de timp avantajoase din punct de vedere al tarifului energiei electrice (tarif noapte, tarif weekend)

  Afisare timp spalare ramas
  Functia permite vizualizarea timpului de spalare ramas pe parcursul efectuarii diverselor programe de spalat.
  Beneficii: utilizare eficienta a timpului, confort utilizatorului.

 96. Ivan Janeta says:

  “EcoWash” este doar una dintre functiile moderne ale masinei de spalat Arctic TET care ne poate ajuta sa facem economie de pana la 80% la energie.

  Se poate economisi energie, apa si timp datorita programului Economic 20*, care este destinat spalarii rapide a rufelor de bumbac putin murdare.

  “Expres 14 minute” este cel mai scurt program de spalare de pe piata, ne ajuta sa economisim timp pretios si energie.

 97. Elena Banu says:

  Noile functii care sustin tehnologia TET iti ofera
  calitate, performanta, confort si siguranta si te ajuta
  sa faci importante economii de timp si bani.
  Gratie optiunii de spalare “EcoWash”cu apa rece pentru majoritatea programelor masinilor de spalat din gamaTET, se poate obtine o economie de pana la 80% la energie.
  Datorita sistemului “AquaSafe”se regleaza automat consumul de apa si de control al excesului de apa, benficiul constand in optimizarea consumului de apa, siguranta in utilizare.
  Functia “Afisare timp spalare ramas” permite vizualizarea timpului de spalare ramas pe parcursul efectuarii diverselor programe de spalat, aducand ca beneficii utilizarea eficienta a timpului si confort utilizatorului.
  Datorita dispozitivului amovibil al sertarului de detergent care permite efectuarea de spalari cu detergent sub forma lichida se confera posibilitatea de se a opta pentru detergentul sub forma lichida si, pe cale de Consecinta, de a se face economie pe termen lung.

 98. Daniel Banu says:

  Noile functii care sustin tehnologia TET iti ofera
  calitate, performanta, confort si siguranta si te ajuta
  sa faci importante economii de timp si bani.
  Datorita functiilor EcoWash, AquaSafe, Express 14 Minute sau Economic 20 C cu care sunt dotate noile masini de spalat Arctic poti economisi energie, apa si timp, toate in acelasi timp

 99. ARON ELENA says:

  se poate economisi timp apa energie cu programele EcoDose , AquaSafe , EcoWash toate acestea ne fac noua viata mai buna cu mult timp liber si un buget mai generos

 100. Irina Vascenco says:

  Functia Express in 14 minute te ajuta sa faci economie de timp, oferindu-ti cel mai scurt program de spalare.
  EcoWash este o acţiune de spălare cu apă rece, disponibilă pentru majoritatea programelor noilor maşini de spălat Arctic cu simbolul TET, cu ajutorul căreia se ajunge la o economie la energie de până la 80%.
  Funcţia AquaSafe reprezintă un sistem special care reglează automat consumul şi controlează excesul de apă, aşadar, se economiseşte apă la fiecare utilizare a maşinii de spălat.
  Economic 20 – economisire energie, apa, timp si in acelasi timp protejeaza mediul

 101. Anca ungureanu says:

  datorita functiilor EcoWash, AquaSafe, Express 14 minute sau Economic 20 C masina de spalat Artic TET este alegerea potrivita ptr a economisiapa, timp si energie

 102. Aurelia Calinic says:

  Functia AquaSafe te ajuta sa economisesti apa printr-un sistem special care previne consumul excesiv de apa.
  Functia Express in 14 minute te ajuta sa faci economie de timp, oferindu-ti cel mai scurt program de spalare.
  Functia EcoWash are ca principal beneficiu o economie la energie de pana la 80 %.
  Imbinand toate cele trei avantaje, (economie de energie, apa si timp), masina de spalat Arctic TET vine cu o noua functie, Economic 20°, program destinat pentru spălarea rapidă a rufelor de bumbac (maxim 3,5 kg), cu un grad redus de murdărie.

 103. Cezar Rusu says:

  Poti economisi energie, apa si timp cu masinile de spalat Arctic TET, folosind programele:

  – AquaSafe – regleaza automat consumul si controleaza excesul de apa
  – EcoWash- economie de energie pana la 80% la spalarea cu apa rece
  – Express 14 minute – cel mai mic program de spalare
  – Economic 20 – economisire energie, apa, timp

 104. Dumitru Cristina says:

  La noua gama de masini de spalat Arctic cu tehnologia TET totul este atat de bine gandit asfel incat de fiecare data cand le folosesti
  , beneficiezi de calitatea si performanta lor superioara si de avantajul practic cel mai important – economia de timp si bani. 100% vei zambi dupa fiecare spalare datorita functiilor ei „electronomice” concepute de niste oameni „cu TET”:Functia AquaSafe te ajuta sa economisesti apa printr-un sistem special care previne consumul excesiv de apa.
  Functia Express in 14 minute te ajuta sa faci economie de timp, oferindu-ti cel mai scurt program de spalare.
  Functia EcoWash are ca principal beneficiu o economie la energie de pana la 80 %.Functia “Afisare timp spalare ramas” permite vizualizarea timpului de spalare ramas pe parcursul efectuarii diverselor programe de spalat, aducand ca beneficii utilizarea eficienta a timpului si confort utilizatorului. Funcţia EcoDose foloseşte eficient detergentul lichid, maşinile de spălat TET venind cu un dispozitiv special care ajută la folosirea unei cantităţi optime de detergent lichid, la fiecare spălare. Astfel, se economiseşte detergentul, deci implicit şi bani.

 105. Craciun Rita says:

  economisire de
  bani, timp, apa si energie!
  EcoDose, AquaSafe si
  EcoWash sunt cateva dintre functiile moderne care
  sustin noua tehnologie de economisire pe termen
  lung.
  Functia AquaSafe te ajuta sa economisesti apa printr-un sistem special care previne consumul excesiv de apa.
  Functia Express in 14 minute te ajuta sa faci economie de timp, oferindu-ti cel mai scurt program de spalare.
  Noile functii care sustin tehnologia TET iti ofera
  calitate, performanta, confort si siguranta si te ajuta
  sa faci importante economii de timp si bani.
  Gratie optiunii de spalare “EcoWash”cu apa rece pentru majoritatea programelor masinilor de spalat din gamaTET, se poate obtine o economie de pana la 80% la energie.
  Datorita sistemului “AquaSafe”se regleaza automat consumul de apa si de control al excesului de apa, benficiul constand in optimizarea consumului de apa, siguranta in utilizare.
  Functia “Afisare timp spalare ramas” permite vizualizarea timpului de spalare ramas pe parcursul efectuarii diverselor programe de spalat, aducand ca beneficii utilizarea eficienta a timpului si confort utilizatorului.
  Datorita dispozitivului amovibil al sertarului de detergent care permite efectuarea de spalari cu detergent sub forma lichida se confera posibilitatea de se a opta pentru detergentul sub forma lichida si, pe cale de Consecinta, de a se face economie pe termen lung.
  Functia EcoWash are ca pricipal beneficiu o economie la energie de pana la 80 %.
  Imbinanad toate cele trei avantaje, (economie de energie, apa si timp), masina de spalat Arctic TET vine cu o noua functie, Economic 20°, program destinat pentru spălarea rapidă a rufelor de bumbac (maxim 3,5 kg), cu un grad redus de murdărie.

 106. Monika Erzsebet says:

  Poti economisi apa, energie si chiar timp cu masinile de spalat Arctic TET datorita functiilor AquaSafe, EcoDose, EcoWash, Express 14 sau Express 20, functii specifice masinilor de spalat Arctic bazate pe tehnologia TET.

 107. Nicoleta Agache says:

  Functia AquaSafe te ajuta sa economisesti apa printr-un sistem special care previne consumul excesiv de apa.
  Functia Express in 14 minute te ajuta sa faci economie de timp, oferindu-ti cel mai scurt program de spalare.
  Functia EcoWash are ca principal beneficiu o economie la energie de pana la 80 %.
  Imbinand toate cele trei avantaje, (economie de energie, apa si timp), masina de spalat Arctic TET vine cu o noua functie, Economic 20°, program destinat pentru spălarea rapidă a rufelor de bumbac (maxim 3,5 kg), cu un grad redus de murdărie.

 108. Sorin Ghinescu says:

  Masinile de spalat din gama TET au un sistem special prin care optimizeaza consumul de apa, energie, detergent, etc. Programele cu optiuni speciale si functii eco inovatoare (Aquasafe, EcoWash, Economic 20, etc.) te ajuta sa protejezi chiar si hainele regland temperatura la un nivel optim. Astfel economisesti curent electric, apa, reduci costurile utilizarii, prelungesti durata de utilizare a hainelor, castigi timp, bani si protejezi mediul inconjurator.

 109. Mihai Lucretiu says:

  Functia AquaSafe te ajuta sa economisesti apa printr-un sistem special care previne consumul excesiv de apa.
  Functia EcoWash te ajuta sa faci economie de energie, prin optiunea de spalare cu apa rece.
  Functia Express in 14 minute te ajuta sa faci economie de timp, oferindu-ti cel mai scurt program de spalare, special pentru spalarea unei cantitati reduse de bumbac, cu un grad redus de murdarie.
  Imbinanad toate cele trei avantaje, (economie de energie, apa si timp), masina de spalat Arctic TET vine cu o noua functie, Economic 20°, program destinat pentru spălarea rapidă a rufelor de bumbac(maxim 3,5 kg), cu un grad redus de murdărie.

 110. Energie, apa si timp – cu programul Economic 20.

 111. Putem economisi bani, timp, energie, apa folosind masinile de spalat cu tehnologia TET, tehnologie sustinuta de functiile EcoDose, AquaSafe, EcoWash, Economic 20…

 112. Economisim energie, apa si chiar timp cu masinile de spalat Arctic TET prin functia EcoWash (spalare cu apa rece), Aquasafe( reglarea automata a consumului dee apa), Ecodose (spalare rapida)

 113. Poti economisi energie de pana la 80% datorita functiei EcoWash. EcoWash este o optiune de spalare cu apa rece, disponibila pentru majoritatea programelor noilor masini de spalat cu simbolul TET.
  Economisesti apa la fiecare utilizare a masinii de spalat, datorita functiei AquaSafe, un sistem special care regleaza automat consumul si controleaza excesul de apa.Iar functia exspres este grozava,doar 14 minute ,chiar incredibila .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close