Plită și cuptor Arctic TET – premiul săptămânii

264

PUB

Dragii mei, am ajuns în cea de-a treia săptămână a programului Consultant în electronomie. Am citit toate comentariile postate de voi în primele două săptămâni, pe de o parte pentru că a trebuit să le aprob, pe de altă parte ca să văd dacă vă intereseaz concursul sau e oar o părere. M-am bucurat să constat că sunteți curioși și că, dincolo de premiile puse la bătaie de Arctic, rămâneți cu niște informații folositoare pe termen lung.

Dacă treceți pe aici destul de des, dacă ați „răsfoit” blogul meu suficient de mult, ați putut constata că mă străduiesc să postez rețete relativ simple, ușor de făcut, care să nu necesite timp mult pierdut în bucătărie ori risipă de materie primă. Iată, tehnologia e un aliat și când vine vorba de economisire.
Intrebarea acestei saptamani este: Ce functii ale plitelor si cuptoarelor ne ajuta sa economisim timp? Cauta raspunsul si vino pe blog apoi si scrie un comentariu cu raspunsul tau. Recomand ca raspunsul tau sa faca referire la una dintre functiile TET. Pentru inspiratie, consulta site-ul si brosura online sau joaca Electronomic. Intra pe site sau deschide brosura online si vei gasi rapid informatii. Vino pe blog apoi si scrie un comentariu cu raspunsul tau. Poti castiga un set plita si cuptor din gama TET.

plita si cuptor arctic tet

Arctic a creat gama TET, ce include combine frigorifice, masini de spalat, plite si cuptoare incorporabile, cu functii care te ajuta sa economisesti bani, timp si energie. TET inseamna Tehnologie de Economisire pe Termen lung.

Saptamana viitoare vom avea o noua intrebare si un nou premiu. Poti participa cu un singur raspuns pe saptamana. Raspunsurile sunt pastrate in moderare pana maine. Regulamentul complet este disponibil aici.

Join the Conversation

 1. Caracteristicile EcoFast, EcoFan, Aprinderea Integrala, timerul si functiile suplimentare incorporate ne ajuta sa economisim timp.

  1. ionescu elena says:

   Functia plitelor ete foarte necesara pentru a economisi timp si bani in orce gospodarie ea este EcoFAST si EcoFAN.

 2. EcoFAST si EcoFAN economisesti energie, timp si bani.

 3. ROXANA DIANA says:

  ECOFAST, ECOFAN, TIMER.

 4. Cami G. says:

  EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer – sunt functii ale plitelor si cuptoarelor care ne ajuta sa economisim nu doar timp, ci si energie si chiar bani.

 5. Lazar Manuela says:

  Plitele si cuptoarele TET ne ajuta sa economisim timp prin introducerea unui inel suplimentar de ardere la plite, prin sistemul EcoFan care asigura circularea fortata a caldurii prin tot compartimentul cuptorulul si prin timerul prin care se poate preseta timpul de gatire al alimentelor.

 6. Pentru plita, functia cea mai clara care ajuta ala economisirea timpului este EcoFast, in care arzatorul special, cu inel supliemntar permite distribuirea uniforma a caldurii mai ales la vasele cu diametru mare.
  Pentru cuptor, EcoFan, sistemul de distribuire uniforma a caldurii, este cel care ajuta la eficientizarea timpului petrecut in bucatarie, tot asa, prin distributia uniforma a caldurii si coacerea uniforma a bunataturilor din cuptor.

 7. Elena Filipescu says:

  Functiile ale plitelor si cuptoarelor care ne ajuta sa economisim timp si nu numai,ci si energie si bani, sunt urmatoarele: TET – EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer.

 8. nea'Mielu says:

  In cazul plitei, functia EcoFast permite o economisire serioasa a timpului, prin utilizarea unui arzator proiectat special, cu doua inele, care asigura distributia uniforma si puternica a caldurii asupra vaselor de gatit. In plus, aprinderea cu un singur buton ne mai salveaza o secunda pretioasa…

  Cuptorul dispune de functia EcoFan, care transforma cuptorul traditional intr-un cuptor cu convectie, adica aerul fierbinte este fortat de un ventilator sa circule in toata cavitatea cuptorului, asigurand un timp accelerat de gatire, o rumenire uniforma, rezultate optime cu minimul de energie. Timerul ne ajuta si el, in loc sa stam cu ochii pe usa cuptorului, setam timpul necesar si ne vedem de ale noastre.

  In afara de functiile enumerate, sa nu uitam sa mentionam ca noua linie TET are si un design modern si deosebit de atragator, adica mai pe romaneste, tare mi-as dori si eu un set din asta… :o)

 9. marginean viorica says:

  functia plitelor de distribuire uniforma a caldurii ne ajuta sa economisim timp in procesul de gatire.Functia EcoFan este un dispozitiv care asigura circulatia fortata a caldurii in tot compartimentul coptorului asigurand astfel un timp de gatire

 10. Ana Maria Utan says:

  Functii ale plitelor si cuptoarelor care ne ajuta sa economisim timp: EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill si Timer.

 11. Diaconescu Manuela says:

  functii ale tehnologiei TET –
  EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer

 12. Nadasan Irina says:

  Tehnologia TET iti aduce posibilitatea de a gati in siguranta, rapid si confortabil. EcoFast, EcoFan, Aprinderea integrala, Grill, Timer sunt caracteristici moderne care te ajuta sa economisesti timp, bani si energie alaturi de un stil de viata sanatos.Cu functia EcoFast gatesti mai rapid cu ajutorul arzatorului special, cu inel suplimentar de ardere.Acesta distribuie uniform caldura si astfel se obtin cele mai bune rezultate. Sunt nerabdatoare sa-l folosesc. O zi minunata!

 13. Lucia V. says:

  Plita incorporabila TET are functia EcoFast,astfel gătim mai rapid cu ajutorul arzătorului special, cu inel suplimentar
  de ardere. Acesta ne permite să economisim timp, pentru că distribuie
  uniform căldura, astfel încât să obținem cele mai bune rezultate, fie că
  gătim în vase mari sau mici.
  Cuptorul incorporabil TET are functia EcoFan
  Preparatele se vor coace uniform, si
  vom economisi timp. EcoFan este un dispozitiv
  care asigură circulația forțată a căldurii în tot
  compartimentul cuptorului, asigurând un timp de
  gătire optim.

 14. Delia Floare says:

  EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer sunt cateva din caracteristicile care ne ajuta sa economisim timp.

 15. Mihaela Gosnea says:

  Buna dimineata. Te urmaresc cu drag de multa vreme. E prima data, dupa hat hat… cand ma incumet sa particip la un concurs. Nu am castigat niciodata. Ce m-a determinat? Nu stiu exact. Cert e ca masina de spalat, aragazul si frigiderul pe care le avem in prezent sunt toate de la Arctic. Le avem de aproape 10 ani de cand ne-am casatorit :). Foarte multumiti de ele! Totusi mi-ar placea tare mult sa ma pot bucura de un aparat de gatit modern cu noua tehnologie TET. Ce functii ale plitelor si cuptoarelor ne ajuta sa economisim timp? Dispozitivul EcoFan asigura circulatia fortata a caldurii in tot compartimentul cuptorului, asigurand un timp de gatire optim. Si functia EcoFast a plitei ne ajuta sa economisim timp, pt ca distribuie uniform caldura, astfel ca noi sa obtinem cele mai bune rezultate, idiferent de marimea vasului in care gatim. Cred ca e minunat, dupa aspect si descriere. Poate il primesc de aniversarea noastra.. ;) Multumesc pt oportunitate. Numai bine va doresc! Cu stima. Mihaela

 16. Functiile EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer ne ajuta sa economisim bani, timp si energie.

 17. Marchis Raluca-Ioana says:

  Pentru a economisi timp, plitele ne ofera functiile EcoFast, Safety Plus si Aprinderea integrata, iar cuptoarele ne ajuta cu functiile EcoFan, Grill, Timer, avand fiecare cuptor 12 sau 7 functii, toate facand parte de Tehnologia de Econimisire pe Termen Lung!

 18. Raluca Tudor says:

  Funcțiile plitelor și cuptoarelor care ne ajută să economisim timp sunt:
  -Încălzire superioară cu ventilare
  -Încălzire inferioară cu ventilare
  -Încălzire cu ventilaţie
  -Funcţie „3D”
  -Funcție „Pizza”
  -Grill + ventilație
  -Grill complet
  -Grill
  -Încălzire ventilație economică
  -Încălzire inferiară
  -Menținere cald
  -Dezghețare
  -Ventilator motor
  -Timer electronic

 19. NEDELCU NOROCEL MIHAIL says:

  Ecofan- distributia uniformas a caldurii in cuptor – Economie de timp; gatire eficienta, durata optima de gatire, uniformizare coacere, rezultate superioare.
  12 functii de gatire
  Grill pentru prepararea mancarii in mod sanatos
  Timer masurarea duratei de pregatire – Confort in utilizarea aparatului.
  Ecofast – arxator cu o constructie speciala care permite o distribuire optima a caldurii, inclusiv pentru vasele mari – Economie de timp, gatire rapida/optima
  Apprindere integrata – permite aprinderea cu usurinta prin simpla accesare a robinetului de gaz – Usurinta in utilizare, ergonomie
  Safety plus sistem de siguranta ce permite inchiderea gazului atunci cand flacara se stinge accidental – Siguranta sporita in utilizare.

 20. Salut,
  Asa cum zice si brosura, functiile de economisire a timpului sunt EcoFast, EcoFan si Aprindere Integrata. Dintre toate astea insa, cea mai avantajoasa pentru mine este functia EcoFan pentru ca astfel nu mai stau sa intorc fripturile in cuptor pentru o culoare uniforma, avand in vedere ca in cazul meu cuptorul coace mai puternic in partea dinspre usa si mai incet in spate

 21. Functii TET care ne ajuta sa economisim timp: EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer

 22. noile functii care sustin tehnologia TET,iti ofera calitate,performanta,confort si siguranta si te ajuta sa faci importante economii de timp si bani

 23. EcoFast, EcoFan, Aprindere integrată, Grill, Timer sunt câteva din caracteristicile moderne
  cu ajutorul cărora se economiseste timp,
  bani și energie.

 24. Functiile care ajuta la economisirea timpului sunt Eco Fast si Eco Fan.

 25. mari gavrilov says:

  Buna ziua Adi! Raspunsul ar fi acesta: Functia pentru plita : EcoFast-ma ajuta sa gătesc mai rapid cu ajutorul arzătorului special, cu inel suplimentar de ardere. Acesta îmi permite să economisesc timp, pentru că distribuie
  uniform căldura, astfel încât eu să obțin cele mai bune rezultate, fie că gătesc în vase mari sau mici. Iar functia pentru cuptor ar fi: EcoFan
  Preparatele se vor coace uniform, si uite asa
  voi economisi timp. EcoFan este un dispozitiv
  care asigură circulația forțată a căldurii în tot
  compartimentul cuptorului, asigurând un timp de
  gătire optim. Ar mai fi functia Timer care imi ofera mai mult confort in utilizare! Timer-ul cuptorului îmi permite să presetez durata de timp pentru gătire, iar acest lucru ma va ajuta sa gatesc mult mai usor. Sper sa fie raspunsurile corecte:) Eu am frigiderul No Frost de la Arctic, si intr-adevar o plita si un cuptor ar fi mai mult decat imi pot dori acum, la inceput de drum cu sotul meu, si cu bebelusul care in noiembrie ne va face viata mai frumoasa. Oricum cine il va primi, indiferent cine va fi, sper sa il foloseasca cu mult spor:) O zi buna!

 26. Desi nu prea am castigat niciodata la concursurile astea, hai sa ma introduc si eu.
  Tehnologiile implementate de Arctic plitelor si cuptoarelor cu functia TET sunt: EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer, SafetyPlus, 12functii/7Functii.

 27. Marian Orzaţă says:

  Dacă vrem să preparăm o mâncare pe plită cu ajutorul funcţiei ecofat gătim mai rapid datorită arzătorului special, cu inel suplimentar
  de ardere. Acesta permite să economisim timp, pentru că distribuie uniform căldura, astfel încât să obținem cele mai bune rezultate, fie că gătim în vase mari sau mici.

  Iar dacă dorim să facem un preparat la cuptor, cu funcţia EcoFan, care asigură circulația forțată a căldurii în tot compartimentul cuptorului, asigurând un timp de gătire optim, preparatele noastre se vor coace uniform şi în acest fel vom economisi timp.
  Se pare că Arctic surprinde din ce în ce mai mult şi cu siguranţă alegearea oricărui produs Arctic va fi o alegere inspirată!

 28. Andreea says:

  Prin tehnologia TET, plitele beneficiaza de functia Eco Fast, reprezentata de un arzator special cu inel suplimentar de ardere care distribuie uniform caldura. Astfel, se economiseste timp in procesul de gatire.
  Aceeasi tehnologie aduce cuptoarelor functia EcoFan care asigura circulatia fortata a caldurii in tot compartimentul cuptorului. In acest mod, preparatele se gatesc uniform, intr-un timp de gatire optim.

 29. Eco fast- arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni. Completez eu cu faptul ca in momentul de fata cand pun tava gril pe arzatorul actual, trebuie sa fac cumva sa misc tot timpul atat grilul cat si produsele din inetrior pentru a le permite o patrundere uniforma, cu acesta functie TET cred ca as scapa de acest pas in ale gatitului, economie de timp, bani si energie.

 30. Se economiseste timp cu functia EcoFast si cea de aprindere integrata pentru plite, iar pentru cuptoare EcoFan.

 31. ANAMARIA PANTI says:

  Functia EcoFast cu arzatorul special distribuie uniform caldura si EcoFan asigura coacerea uniforma prin circulatia fortata a caldurii in interior si astfel timpul de gatire se optimizeaza.Ce poti sa iti mai doresti?Sa le folosesti eficient.

 32. Alina Rusu says:

  Functiile sunt: EcoFrostFree, EcoBuzz, EcoBreeze,
  EcoFresh, EcoDose, EcoWash, AquaSafe si EcoFan.

 33. Laura Miron says:

  Functiille plitelor si cuptoarelor Arctic care ne ajuta sa economisim timp sunt: EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer.
  Cu ECO FAST gatesti de două ori mai repede datorită inelului suplimentar de ardere care distribuie uniform caldura.

 34. Madalin says:

  Tehnologia TET ne ajuta sa economisim timp cand gatim, prin functiile EcoFast (pentru plite) si EcoFan (pentru cuptoare).
  Functia EcoFast inseamna un arzator cu un inel suplimentar de ardere care permite o gatire rapida si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.
  Functia EcoFan permite circulatia fortata a fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului si asigura un timp optim de gatire.

 35. Raluca Cimpea says:

  functi:
  ecofast – distribuie uniform caldura
  aprindere integrata- aprinzi cu un singur buton
  ecofan- asigura circulatia fortata in tot compartimentul
  timer- presetz timpul
  12functii/7 functii – ma ajuta sa setez temperatura pentru diferite mincaruri fara sa verific din cind in cind daca sunt facute

 36. MIRICA Laurentiu-Alin says:

  Eco fast- arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni

 37. functia care ne ajuta sa gatim mai repede
  este arzatorul special cu inel suplimentar de aprindere

 38. STAN ARMEANA says:

  Buna ziua,sunt foarte multumita de gama Artic,masina de spalat,frigiderul si hota sunt marca artic,sunt mai vechi dar nu mi-au creat probleme.
  RASPUNS
  Ne ajuta sa economisim tim la plita si cuptor;
  -distribuirea uniforma a caldurii cu ajutorul arzatorului special cu inel suplimentar de ardere
  -aprinderea integrata si siguranta in utilizare
  -cuptoarele au 12/7 functii pt. orice tip de preparat,prajiturile se vor coace uniform datorita functiei Ecofan
  O saptamana binecuvantata sa aveti
  Armeana Stan

 39. Alina Basu says:

  Cand esti mamica, cauti orice solutie care sa iti economiseasca timp e minunata. Plita si cuptor din gama TET au functiile EcoFast si EcoFan a caror beneficii sunt economia de timp si gatirea eficienta :)

 40. EcoFan & EcoFast , sunt functii ale plitei si cuptorului de la Arctic care ne ajuta sa castigam timp….si sper sa am ocazia sa le testez, daca castig :)

 41. Functia EcoFan ne ajuta sa economisim timp.

 42. Stefuriac Ana -Maria says:

  Functiile care te ajuta sa gatesti rapid sunt Ecofan si Ecofast.

 43. Cristian says:

  Pentru plita functia care ne ajuta sa economisim timp este EcoFast, care are acest rol datorita arzatorului special cu inel suplimentar de ardere care distribuie uniform caldura, iar pentru cuptor economisirea timpului este asigurata de functia EcoFan-dispozitiv care asigura circulatia fortata a caldurii in tot compartimentul cuptorului asigurand un timp de gatire optim.

 44. Andrei Baciu says:

  Functiile EcoFast la plite (un arzator special cu doua inele de ardere) respectiv EcoFan (optimizeaza circulatia aerului cald in interiorul cuptorului) la cuptoare.

 45. Pecheanu Dan-Mihai says:

  Pentru plite sunt: EcoFast, Safety Plus, Aprinderea integrata

  Pentru cuptor sunt: Ecofan, Timer, Grill, 12 functii/7 functii.

 46. Laura Caplea says:

  Noile functii ale tehnologiei TET la plita si cuptor sunt:
  EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer
  si ne ofera optiuni multiple de gatire si economie de energie, timp si bani.

 47. Cristian Paleologu says:

  Buna ziua!
  Vad ca am pierdut doua saptamani de concurs. Ma bucura sa vad ca strategia Arctic s-a axat pe inovatie. Raspunsul la intrebarea dvs. este urmatorul: EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill si Timer. Acestea sunt noile functii TET, cel putin pentru produsele incorporabile cu Tehnologia TET (plite si cuptoare). Toate aceste functii sunt indispensabile in conditiile in care utilizatorul are nevoie sa economiseasca timp, bani si energie. Modul „corporatist” de viata pe care-l ducem de ceva ani incoace ne face sa cautam solutii cat mai rapide pana si pentru timpul petrecut la dus. Tehnologia este un bun aliat in orice faza a vietii noastre, mai ales daca o alegem corect.
  Functia EcoFan mi se pare cea mai buna pentru orice persoana care gateste din placere. Stai si iti imaginezi cat de bine ar arata o rata la cuptor (ca cea a Juliei Child) sau o portie de vita Wellington… Si in majoritatea cazurilor in care ai incercat cele doua feluri de mancare ajungi la concluzia ca nu ai un cuptor destul de bun.
  Orice mancare buna se reduce la detalii, iar acestea sunt de fapt ustensilele (cutite, plite, cuptoare etc.) fara de care nu poti sa prezinti o farfurie decenta in fata cuiva.
  Sa gatim, zic eu!:)

 48. Mina Catalin-Constantin says:

  Functiile EcoFast si EcoFan ale plitelor si cuptoarelor ne ajuta sa economisim timp.

 49. EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer

 50. Tanase Mihaela-Cosmina says:

  Economisim timp :
  -cu ajutorul dispozitivului Ecofun care asigura circulatia fortata a fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului;
  -cu ajutorul arzatorului EcoFast,care dispune de un inel suplimentar de ardere,astfel gatim mult mai repede.

 51. Dobrin Neculai says:

  Funcţiile tehnologiei TET pentru cuptoare şi plite şi cuptoare sunt: EcoFast,EcoFan,Aprindere integrala
  Grill ;i Timer.

 52. Popa Alexandra says:

  Pentru plite, sitemul Eco Fast- arzatorul special face gatirea mult mai usoara pentru ca distribuie uniform caldura, indiferent de dimensiunea vaselor. Pentru cuptoare, sistemul Eco Fan asigura circulatia fortata a caldurii in tot compartimentul cuptorului, asigurand un timp de gatire optim iar preparatele se coc uniform.

 53. Vituly Andrea says:

  Functiile precum: EcoFast, Aprindere Integrata, EcoFan, Timer, ne ajuta sa economisim timp.

 54. Simona Păun says:

  Funcţiile plitelor şi cuptoarelor care ne ajută să economisim timp sunt : EcoFast şi EcoFan.

 55. Functii ale plitelor si cuptoarelor Arctic TET, care ne ajuta sa economisim timp: aprindere integrata, EcoFast – gatire rapida cu ajutorul unui inel suplimentar de ardere, timer – setezi durata pentru gatire.

 56. Raluca Cernat says:

  Cuptoarele si plitele Arctic cu tehnologia TET beneficiaza de functiile: EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer, care ajuta la economisirea de timp, bani si energie.

 57. Noile functii ale tehnologiei TET – EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer.

 58. Noile functii ale tehnologiei TET – EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer.

 59. Constantin Cristina says:

  EcoFast iti permite sa economisesti timp pentru ca distribuie uniform caldura, fie ca gatesti in vase mari sau mici.
  EcoFan-un dispozitiv care asigura circulatia fortata a caldurii in tot compartimentul cuptorului, asigurand un timp de gatire optim,iar preparatele se vor coace uniform.
  Timer-ul cuptorului iti permite sa presetezi durata de timp pentru gatire.

 60. Panea Elena says:

  Ca gospodina, ai nevoie de tot ajutorul pe care il poti primi. Si functiile de la Arctic: Ecofast, Safety Plus, Aprindere Integrata, Ecofan si Grill sunt de mare folos.

 61. Moldovan Cristian says:

  Plitele si cuptoarele din gama Arctic TET te ajuta sa faci economie de energie, bani si, bineinteles, timp. Daca nu vrei sa petreci prea mult timp in bucatarie, te poti baza pe functia EcoFast a plitei Arctic, care distribuie caldura uniform cu ajutorul unui arzator special prevazut cu inel suplimentar de ardere. De asemenea, timer-ul cuptorului Arctic iti permite sa setezi timpul pentru gatire.

 62. Nicoleta Giurca says:

  Functiile plitelor si cuptoarelor care ne ajuta sa economisim timp sunt:
  ECOFAN, pentru cuptor, un dispozitiv care asigura circulatia frontal a fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului;
  ECOFAST, pentru plita, un arzator de constructie speciala care permite o gateire rapida dar si o distributie uniforma a caldurii in situatia vaselor de mari dimensiuni

 63. Cecilia Ilie says:

  EcoFan si EcoFast

 64. Când folosim plita, putem economisi timp folosind funcţia EcoFast – un arzător special cu un inel suplimentar de ardere, care distribue uniform căldura.
  Dacă folosim cuptorul, funcţia EcoFan distribuie uniform căldura în cuptor, asigurând un timp optim de gătire.
  Baftă mie!

 65. Scutaru Mihaela Vanda says:

  Functia EcoFast-Arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere,permite atat o gatire rapida cat si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.
  Functia EcoFan-Dispozitiv care asigura circulatia fortata a fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului.

 66. Pe mine ma ajuta cel mai mult sa economisesc timp functia de ventilator a cuptorului (Eco Fan). In felul acesta gatesc cate doua feluri de mancare simultan. Si timer-ul cuptorului imi este de ajutor pt ca il programez si nu mai am grija ca trebuie sa opresc eu cuptorul. Asta pt felurile de mancare la care stiu sigur in cat timp se fac.
  Alte functii: EcoFast, Grill,aprindere integrata.

 67. Sava Ramona Georgeta says:

  Functiile „EcoFast” (pentru plite) si „Eco Fan” (pentru cuptoare) ne pot ajuta sa economisim timp pretios in momentul in care gatim.

 68. Mihalache Alina-Corina says:

  Functiile Ecofast si Ecofan.

 69. Sava Ciprian Mihai says:

  Functiile “EcoFast” (pentru plite) si “Eco Fan” (pentru cuptoare) ne pot ajuta sa economisim timp pretios in momentul in care gatim.

 70. Dana Fodorean says:

  Raspunsul la intrebarea „Ce functii ale plitelor si cuptoarelor ne ajuta sa economisim timp? ” este urmatorul:
  – Eco Fast (ex.: Arzator wok pt. a gati mai repede si in vase mai mari);
  – Safety Plus;
  – Aprindere Integrata;
  – Eco Fan (distributie fortata a caldurii, coacere uniforma etc.)
  – Timer, Grill, alte functii utile gatitului folosind Cuptoarele Arctic.

 71. Isachi Paul says:

  Cu noua tehnologie de economisire
  pe termen lung dezvoltata de Arctic, gatitul va
  deveni acum o adevarata placere. Descopera cu
  incantare cum noile functii ale tehnologiei TET –
  EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer
  – iti ofera optiuni multiple de gatire si in acelasi timp
  economisesti energie, timp si bani.
  Noile functii care sustin tehnologia TET iti ofera
  calitate, performanta, confort si siguranta si te ajuta
  sa faci importante economii de timp si bani.

 72. Ce functii ale plitelor si cuptoarelor ne ajuta sa economisim timp?
  EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer

 73. Cristina Roman says:

  Plitele si cuptoarele TET ne ajuta sa economisim timp datorita functiilor precum EcoFast, EcoFan, Aprindere Integrata, Grill si Timer.

 74. patrascu cecilia maria says:

  Functiile care asigura economie de timp sunt: EcoFan si Ecofast.

 75. Bianca Bian says:

  EcoFan , EcoFast , Aprindere integrate , Timer , Safety Plus si Grill ne ajuta cu siguranta sa economisim timp pretios in bucatarie.

 76. Nicoleta Ciocoiu says:

  Plitele şi cuptoarele incorporabile Arctic cu tehnologia TET sunt ergonomice şi uşor de utilizat şi oferă, prin funcţiile EcoFast, arzătorul de construcţie specială sau prin EcoFan, dispozitivul care asigură circulaţia forţată a căldurii în cuptor ori SafetyPlus, opţiuni multiple de gătire a preparatelor preferate, dar şi siguranţă în utilizare şi economie de timp.

 77. Cochior Lucian says:

  Prima functie a plitei care ne ajuta sa economisim timp este EcoFast, care, prin inelul suplimentar al arzatorului distribuie uniform caldura. A doua functie extrem de utila ar fi aprinderea integrata (permite aprinderea printr-o singura apasare de buton).
  In ceea ce priveste cuptoarele cu tehnologia TET, functia EcoFan permite circulatia fortata a caldurii pentru o coacere uniforma si rapida.

 78. Nicolae Stroe says:

  raspunsul la intrebarea de saptamana aceasta referitor la plitele si cuploarele arctic tet – ce functii ne ajuta sa aeconomisim timp este: ecofan pentru cuptor si ecofast pentru plita :)

 79. Alexandra Crisan says:

  Functiile care ne ajuta sa economisim timp la plite si cuptoare sunt : EcoFast si EcoFan. EcoFast – plita prezinta un inel suplimentar de ardere care distribuie uniform caldura si astfel economisim timp. EcoFan – asigura circulatia fortata a caldurii in intreg compartimentul cuptorului, asigurand un timp optim de gatit.

 80. Noile functii care sustin tehnologia TET de la cuptoarele si plitele Artic sunt: Ecofast, Ecofan, aprindere integrata, timer, grill

 81. Anca ungureanu says:

  EcoFAST si EcoFAN economisesti energie, timp si bani

 82. Cojan Monica says:

  Functiile Ecofast ( la plite ) si EcoFan ( pt cuptoare ) .
  O noapte minunata va doresc ! :)

 83. Robert Urbanovici says:

  Dintre functiile TET pentru plitele si cuptoarele Arctic, cea mai interesanta imi pare EcoFast, care prin arzatorul special cu inel suplimentar scade timpul de gatire.

 84. Scutaru Victor says:

  Cu functiile EcoFast si EcoFan economisesti energie,timp si bani.

 85. ionela gheorghe says:

  cu functiile TET pentru plite si cuptoare EcoFAST si EcoFAN economisesti energie, timp si bani.

 86. Daiana Vereb says:

  Functii ale plitelor si cuptoarelor care ne ajuta sa economisim timp sunt EcoFast si EcoFan.

 87. Simona Postolache says:

  Noua gama de electrocasnice Arctic are la baza ideea de economisire pe termen lung, venind ca o manusa stilului de viata accelerat al societatii sec. XXI. Astfel, plitele Arctic din aceasta gama dispun de functia EcoFast care ne permite sa gatim mai rapid datorita arzatorului special cu inel suplimentar de ardere, care distribuie uniform caldura.In aceeasi idee, cuptoarele Arctic din aceasta gama sunt dotate cu functia EcoFan care asigura coacerea uniforma a preparatelor, fortand circulatia caldurii in tot spatiul cuptorului, intr-un timp optim.
  Multumim pentru concurs si succes in tot ceea ce intreprinzi!

 88. David Daniela Elena says:

  Plitele si cuptoarele din gama Artic TET te ajuta sa faci economie de timp si bani.Fuctiile TET, EcoFast si EcoFan, aprindere integrata, Grill si Timer asigura un timp optim de gatit, calitatea mancarii este imbunatatita,ai siguranta si confort.

 89. ionita doina luminita says:

  Tehnologia TET a introdus urmatoarele functii care ne ajuta sa economisim timp , deci implicit bani si energie :
  – pentru plite functia EcoFast – arzatorul special cu inel suplimentar de ardere pentru distributia uniforma a caldurii indiferent de marimea vasului;
  – pentru cuptoare functia EcoFan – distributia fortata a caldurii care conduce la o coacere rapida si uniforma;
  – aprinderea integrata si timerul economic completeaza tabloul acestora.

 90. Functia EcoFast a plitelor te ajuta sa gatesti mai rapid datorita arzatorului special cu inel suplimentar de ardere.Acesta distribuie uniform caldura, permitandu-ti sa economisesti timp, indiferent daca gatesti in vase mici sau in vase mari.De asemenea si aprinderea integrata te scuteste de timp deoarece nu mai este nevoie decat sa apesi un singur buton, fara a fi nevoie de alt sistem de aprindere.
  Cu ajutorul functiei EcoFan a cuptoarelor caldura circula fortat in toata incinta cuptorului,asigurand un timp de gatire optim, preparatele se coc uniform iar noi economisim timp.Timer-ul cuptorului iti permite sa presetezi durata de timp pentru gatire, in acest fel nu uiti de preparatele din cuptor, daca intre timp te-ai apucat de facut alte treburi.

 91. COSTACHE MIHAELA says:

  Economisim timp prin utilizarea plitelor cu functiile EcoFast si aprindere integrata si a cuptoarelor cu functia EcoFan care asigura circulatia uniforma a caldurii in tot compartimentul cuptorului.

 92. Patrascu Doina says:

  Functiile “EcoFast” (pentru plite) si “Eco Fan” (pentru cuptoare) ne ajuta sa economisim timp si bani.

 93. Buna,

  ECO FAST si ECO FAN sunt doar doua din functiile ce ajuta la economisirea timpului.Cred ca functia ECO FAST este foarte utila pentru mamici, ajutand sa incalzeasca rapid si usor mancarea micutilor. Cu functia ECO FAN se poate gati foarte bine una din retele mele preferate, de pe blogul tau, brownie cu ciocolata si magiun.

 94. Daca e sa ne referim in mod restrictiv la intrebare atunci raspunsul este:
  ECOFAN – distributia uniforma a caldurii in cuptor produce economie de timp; gatire eficienta, durata optima de gatire, uniformizare coacere, rezultate superioare.
  ECOFAST – arxator cu o constructie speciala care permite o distribuire optima a caldurii, inclusiv pentru vasele mari produce economie de timp, gatire rapida/optima.

 95. Gogoci Ramona Liana says:

  Cuptoare:
  EcoFan
  Dispozitiv care asigura circulatia fortata a fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului.
  Beneficii: Economie de timp; gatire eficienta, durata optima de gatire, uniformizare coacere, rezultate superioare.
  Grill
  Arzator pozitionat in partea superioara a cuptorului, folosit pentru prepararea alimentelor de tip gratar sau rotisor.
  Beneficii: Ideal pentru prepararea alimentelor pentru un mod de viata sanatos.
  Timer
  Dispozitiv care avertizeaza scurgerea unei durate de timp prestabilite anterior, in acest fel putand fi folosit pentru masurarea duratei de gatire.
  Beneficii: Confort in utilizarea aparatului.
  12 functii/7 functii
  Functii special concepute pentru facilitarea prepararii produselor culinare
  Plite
  Aprindere integrata
  Functie care permite aprinderea cu usurinta a flacarii de la arzator la o simpla accesare a butonului robinetului de gaze, fara a mai fi necesara apasarea unui alt buton de aprindere.
  Beneficii: Usurinta in utilizare, ergonomie.
  Safety Plus
  Sistem de siguranta ce intrerupe alimentarea cu gaze in cazul in care flacara se stinge accidental, prevenind astfel scurgerile de gaze.
  Beneficii: Siguranta sporita in utilizare.
  EcoFast
  Arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.
  Beneficii: Economie de timp, gatire rapida/optima.

 96. Cred ca toata ideea evolutiei electrocasnicelor este in ajutorul nostru, ca timp, dar, si pentru un consum mai mic de energie si o gatire mai optima si controlata a mancarii pe care o consumam zi de zi.

 97. Daniela says:

  Plitele Arctic din aceasta gama dispun de functia EcoFast care ne permite sa gatim mai rapid datorita arzatorului special cu inel suplimentar de ardere, care distribuie uniform caldura.In aceeasi idee, cuptoarele Arctic din aceasta gama sunt dotate cu functia EcoFan care asigura coacerea uniforma a preparatelor, fortand circulatia caldurii in tot spatiul cuptorului, intr-un timp optim.

 98. Adriana Elena Stanescu says:

  EcoFan, EcoFast sunt functii ale plitelor si cuptoarelor care ne ajuta sa economisim timp, energie si chiar bani.
  EcoFan – Dispozitiv care asigura circulatia fortata a fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului.
  EcoFast – Arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.

 99. buna ziua.
  pe langa design si eleganta plitele si cuptoarele incorporate aduc si siguranta in modul de a gati, prin functiile EcoFast, care te ajuta sa gatesti mai rapid datorita arzatorului special cu inel suplimentar de ardere.Acesta distribuie uniform caldura, permitandu-ti sa economisesti timp, indiferent daca gatesti in vase mici sau in vase mari.De asemenea si aprinderea integrata te scuteste de timp deoarece nu mai este nevoie decat sa apesi un singur buton, fara a fi nevoie de alt sistem de aprindere.
  Cu functia Ecofan, caldura circula fortat in toata incinta cuptorului,asigurand un timp de gatire optim, preparatele se coc uniform iar noi economisim timp.Timer-ul cuptorului iti permite sa presetezi durata de timp pentru gatire, in acest fel nu uiti de preparatele din cuptor, daca intre timp te-ai apucat de facut alte treburi.
  Aprindere integrata, Grill, Timer iti ofera optiuni multiple de gatire si in acelasi timp
  economisesti energie, timp si bani.
  Noile functii care sustin tehnologia TET iti ofera
  calitate, performanta, confort si siguranta si te ajuta sa faci importante economii de timp si bani.

  O zi buna !!!!!!!!!!!

 100. Mihaela Budau says:

  Economisim timp prin utilizarea plitelor cu functiile EcoFast si aprindere integrata si a cuptoarelor cu functia EcoFan

 101. Functia EcoFan a cuptoarelor incorporabile Arctic TET asigura circulatia fortata a fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului ne ajuta la economia de timp.
  Functia EcoFast a plitelor incorporabile Arctic TET presupune existenta unui arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni, ceea ce asigura economie de timp si gatire rapida/optima.

 102. Rosu Nicoleta says:

  Funcțiile plitelor si cuptoarelor care ne ajuta sa economisim timp sunt:

  – EcoFast, arzătorul special ce distribuie uniform căldura
  – EcoFan, dispozitivul care asigură circulaţia forţată a căldurii în cuptor, asigurând un timp de gătire optim
  – SafetyPlus, sistemul de întrerupere a alimentării cu gaze
  – Aprindere integrată
  – Grill
  – Timer
  – Funcțiile specile (7/12)

 103. Lidia Simion says:

  Folosind cuptorul incorporabil Arctic TET putem economisi timp datorita functiei EcoFan -dispozitiv care asigura circulatia fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului.
  La plita incorporabila , functia EcoFast ne ajuta sa economisim timp datorita unui arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.

 104. Functiile EcoFan si EcoFast.

 105. Salut Adi

  Mersi de articol. Daca o sa castig sau nu ramane de vazut dar e fain tare cand aflii chestii noi si folositoare.

  Si in speranta ca lucrurile astea noi, frumoase si folositoare o sa ajunga la mine, sa iti si rapund la intrebare. EcoFAST si EcoFAN ar fi cele 2 functii pentru economia de timp. Si dupa o zi lunga la birou, cu cat se face mancarea mai repede cu atat mai bine.

 106. Mirabela says:

  Cuptoarele si plitele Arctic TET,ne ajuta sa salvam timp,prin functiile EcoFast(gatire mult mai rapida, cu un inel adaugat de ardere),aprindere electronica si timer.

 107. Oprea Gheorghe says:

  Functiile plitelor si cuptoarelor care ne ajuta sa economisim timp sunt:
  EcoFAN, pentru cuptor, un dispozitiv care asigura circulatia frontal a fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului;
  EcoFAST, pentru plita, un arzator de constructie speciala care permite o gateire rapida dar si o distributie uniforma a caldurii in situatia vaselor de mari dimensiuni.

 108. Nanu Ana says:

  Tehnologia TET a introdus urmatoarele functii care ne ajuta sa economisim timp , deci implicit bani si energie:
  – pentru cuptoare:
  EcoFan – dispozitiv care asigura circulatia fortata a fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului.
  Beneficii: Economie de timp; gatire eficienta, durata optima de gatire, uniformizare coacere, rezultate superioare.
  – pentru Grill:
  Arzator pozitionat in partea superioara a cuptorului, folosit pentru prepararea alimentelor de tip gratar sau rotisor.
  Beneficii: Ideal pentru prepararea alimentelor pentru un mod de viata sanatos.
  – Timer
  Dispozitiv care avertizeaza scurgerea unei durate de timp prestabilite anterior, in acest fel putand fi folosit pentru masurarea duratei de gatire.
  Beneficii: Confort in utilizarea aparatului.

 109. Tenu Cristina says:

  Buna seara!
  In cazul plitelor incorporabile Arctic TET, fuctiile de economisire a timpului sunt: EcoFast care te ajuta castigi timp pentru ca distribuie uniform caldura cu inelul suplimentar de caldura si funtia de Aprindere Integrata prin care nu mai este nevoie sa pierzi timpul aprinzand flacara cu un alt sistem de aprindere.
  In ceea ce priveste cuptoarele incorporabile, functiile de economisire sunt urmatoarele: EcoFan, care prin sistemul de ventilatie coace uniform si mai eficient din punctul de vedere al timpului; Timer-ul te ajuta sa economisesti timp prin presetarea duratei de coacere, astfel incat nu vei tine preparatul in cuptor mai mult decat este necesar.

 110. Mihai Diana says:

  Tehnologia TET ne ajuta sa economisim timp cand gatim, prin functiile EcoFast (pentru plite) si EcoFan (pentru cuptoare).
  Functia EcoFast inseamna un arzator cu un inel suplimentar de ardere care permite o gatire rapida si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.
  Functia EcoFan permite circulatia fortata a fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului si asigura un timp optim de gatire.

 111. Vlad F. says:

  Ca si pentru primele doua saptamani de concurs, gasesc brosurica de prezentare a gamei de electrocasnice mari Arctic cu noua Tehnologie de Economisire pe Termen lung (TET), extrem de „la indemana” atunci cand sunt curios sa descopar inovatiile de ultim moment pe care le ofera gama TET.

  In ceea ce priveste linia de plite si cuptoare Arctic TET, nu poate sa nu-mi atraga atentia dezvoltarea, in sfarsit, a unui sistem care sa permita o repartizare uniforma a dozei de caldura necesara arzatorului, prin adaugarea unui inel arzator suplimentar. Este vorba de functia EcoFast. Dozarea uniforma a caldurii are ca principal scop reducerea timpilor necesari utilizarii arzatorului avand ca o consecinta directa economia.

  In aceiasi directie a economiei de timp, sistemul EcoFan din dotarea cuptoarelor Arctic TET, are grija de distribuirea uniforma a caldurii in intreg compartimentul cuptor.

  Eu inca am nostalgia prajiturelelor coapte demult, acasa, in cuptorul cu arzator bazal pe gaz, in care blaturile de prajitura trebuiau introduse de doua ori, pe rand, pe ambele fete, pentru o coacere cat de cat uniforma. De cele mai multe ori eu aveam sarcina de „a da la rindea” crusta prea arsa de pe ambele fete. Timer-ul sau sistemul electronic de control al functiilor (12/7), nu se infatisau inca, nici macar ca perspective de viitor.

 112. Plite:
  EcoFast-Acesta îți permite să economisești timp, pentru că distribuie uniform căldura, astfel încât tu să obții cele mai bune rezultate, fie că
  gătești în vase mari sau mici.

  Safety Plus
  Ești în siguranță datorită sistemului de întrerupere a alimentării cu gaze.
  De aceea, în cazul în care flacăra se stinge accidental, scurgerile de gaze nu sunt posibile.

  Aprindere integrată
  Folosește cu ușurință noua plită încorporabilă TET, pentru că îți permite să aprinzi flacăra printr-o singură apăsare de buton, fără a mai fi nevoie să folosești un alt sistem de aprindere.

  Cuptoare:

  EcoFan
  Preparatele tale se vor coace uniform, iar tu
  vei economisi timp. EcoFan este un dispozitiv
  care asigură circulația forțată a căldurii în tot
  compartimentul cuptorului, asigurând un timp de
  gătire optim.

  Grill
  Dacă îți dorești un stil de viață sănătos, poți
  folosi funcția Grill a cuptoarelor încorporabile
  TET. Arzătorul poziționat în partea superioară a
  cuptorului îți permite să prepari alimentele de tip grătar.

  Timer
  Mai mult confort în utilizare! Timer-ul cuptorului îți permite să presetezi durata de timp pentru gătire, iar tu vei găti mult mai ușor.

  12 funcții / 7 funcții
  Pentru orice tip de mâncare îți dorești să
  pregătești, cuptoarele încorporabile TET îți aduc
  funcții special concepute pentru a-ți facilita
  procesul de preparare a deliciilor culinare.

 113. EcoFAST si EcoFAN sunt functiile care ne ajuta sa economisim timp.

 114. Functiile care ne ajuta sa economisim timp sunt EcoFAST si EcoFAN

 115. Folosind cuptorul incorporabil Arctic TET putem economisi timp datorita functiei EcoFan -dispozitiv care asigura circulatia fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului.
  La plita incorporabila , functia EcoFast ne ajuta sa economisim timp datorita unui arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.

 116. moldovan leliana says:

  fuctia EcoFast.EcoFan,Aprindere integrala,Grill,Timer,daca voi castiga le voi folosi

 117. Alexandra Savin says:

  TET – EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer.

 118. Pauna Valentin Victor says:

  Functia plitelor este foarte necesara pentru a economisi timp si bani in orce gospodarie ea este EcoFAST si EcoFAN.

 119. L Calugar says:

  EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer

 120. Functiile EcoFast si EcoFan , preferata mea fiind clar EcoFan care transforma cuptorul intr-un mare ajutor, asigurand circularea fortata a fluxului de caldura in tot interiorul cuptorului.

 121. pauna francesco angel says:

  funcita plitelor este foarte necesara pentru a economisii timp si bani in orice gospodarie TET(Eco-fast-Eco Fan)

 122. Catalina says:

  In primul rand, cuptorul ! EcoFan este un sistem minunat, care iti permite sa coci cate prajituri sau tavi de pizza iti intra in cuptor ! Nu mai trebuie sa te gandesti „cuptorul arde, deci pun prajitura doar pe randul de sus, si coc la blaturi pana maine!”, sau „Hmmm, nu fac 3 tavi de pizza deodata deoarece nu se coc uniform!”. Deci, economisim atat timp, cat si gaz ! Timer-ul, nu mai spun de el, deoarece este evident: datorita timer-ului, facem economie la multe: ingrediente, gaz, curentul electric consumat de hota ! Cum ? Simplu ! Nu mai uitam mancarea in cuptor, nu se mai arde ! :)Functia „Grill” ajuta in primul rand la pastrarea unui mod de viata sanatos, prin gatirea mancarii fara ulei, deci economiile sunt pe termen lung – sanatatea (care stim cu totii cat costa sa o refacem), in primul rand :)Deci, de cuptor, numai de bine ! Acum sa luam la rand plita. In primul rand, sistemul de doua arzatoare integrate intr-unul singur, mie mi se pare foarte ingenios. In felul acesta, economia este majora, pe langa evidenta economie de timp pentru gatit si gaz: economie la detergentul de vase, degete si timpul de frecat vasele ! Mai ales daca sunt gospodine „talentate” in obtinerea mancarii afumate :) Aprinderea integrata ajuta si ea la economisirea timpului („Unde am pus aprinzatorul ala ?! Iar nu e la locul lui!”), si sistemul „Safety plus” cred ca nu mai trebuie detaliat – eu consider ca ar trebui sa existe pe orice dispozitiv care functioneaza cu gaz.

 123. EcoFast si ecoFan

 124. Denisa Pop says:

  Caracteristicile EcoFast, EcoFan, Aprinderea Integrala, timerul si functiile suplimentare incorporate ne ajuta sa economisim timp.

 125. Popescu Ioana Cristina says:

  In principiu economisesti timp(datorita definitiei lor din brosura) cu functiile EcoFast si EcoFan, dar la fel de utile sunt si aprinderea integrata(deoarece nu mai cauti chibrit prin casa-deci economisesti timp),iar timerul si celelalte functii sunt utile pentru ca nu mai pierzi timp spaland vasele de gatit si preparand alta mancare datorata uitarii mancarii pe foc.. :D

 126. Functii ale plitelor si cuptoarelor care ne ajuta din punct de vedere al economiei de timp sunt: EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill si Timer.

 127. EcoFan un avantaj imens pentru coacere, pentru a nu mai sta mereu cu ochii prin geamul de la cuptor, asadar aerul cald este permanent ventilat.
  Aprindere integrata – in traducere economie la timpul nostru pretios.
  EcoFast un detaliu foarte important pentru gatire rapida.

 128. Teodora Nitu says:

  Imi plac foarte mult cei de la Arctic, care vad ca sunt din ce in ce mai interesati de a crea niste produse care pun accentul pe consumul redus de energie. Avand in vedere ca pana acum mi-am cumparat frigiderul si masina de spalat de la Arctic, in primul rand pentru ca e companie romaneasca, mai mult ca sigur ca si aragazul tot de la ei il voi achizitiona. asta daca nu le voi castiga pe acestea:) In orice caz, foarte interesante functiile EcoFan si EcoFast de economisire a energiei pe termen lung.

 129. Mihaita Basu says:

  Plita si cuptor din gama TET au functiile EcoFast si EcoFan care economisesc timp.

 130. EcoFan rullz :)!

 131. Functiile plitelor si cuptoarelor Arctic care ne ajuta sa economisim timp sunt: EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer.
  Trebuie sa recunoastem ca ARCTIC arata foarte bine in ultimul timp si tine pasul cu modernizarea domeniului din care face parte.

 132. Adriana says:

  Funcțiile plitelor și cuptoarelor care ne ajută să economisim timp sunt:
  -Încălzire superioară cu ventilare
  -Încălzire inferioară cu ventilare
  -Încălzire cu ventilaţie
  -Funcţie “3D”
  -Funcție “Pizza”
  -Grill + ventilație
  -Grill complet
  -Grill
  -Încălzire ventilație economică
  -Încălzire inferiară
  -Menținere cald
  -Dezghețare
  -Ventilator motor
  -Timer electronic

 133. EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill si Timer – functiile tehnologiei TET

 134. 1.rapiditate datorita inelului suplimentar(Ecofast)
  2.siguranta datorita sistemului de intrerupere a gazului(Safety Plus)
  3.aprindere integrata
  4.functia Grill
  5.economisire pe termen lung
  6.tehnologia TeT
  7.pentru a gati in siguranta, usor,
  rapid si confortabil, economisind totodata timp,
  energie si bani.
  8.economisire bani,timp,energie
  9.Timer
  10.Ecofan

 135. Sebastian says:

  EcoFast ajuta la economisirea timpului datorita inelului suplimentar ce distribuie uniform caldura.
  EcoFan ajuta la economisirea timpului pentru ca asigura circulatia caldurii in tot compartimentul cuptorului, rezultand timpi mai mici de gatire.

 136. ana calina pavel says:

  Buna ziua. Secolul vitezei !
  1. plita EcoFast – arzătorului special, cu inel suplimentar de ardere – gătire rapida + economie timp + rezultate mai bune.
  2. cuptorul EcoFan – coacere uniforma (visul oricarei gospodine)+ economie timp.
  – functia Timer – control total
  Marca ARCTIC = CONFORT !!!

 137. Florea Izabel says:

  Functiile Arctic TET care ne ajuta sa gatim in conditii optime sunt: EcoFast, EcoFan, grill, timer.

 138. Oprea Andrei says:

  Tehnologia TET ne ajuta sa economisim timp cand gatim, prin functiile EcoFast (pentru plite) si EcoFan (pentru cuptoare).
  Functia EcoFast inseamna un arzator cu un inel suplimentar de ardere care permite o gatire rapida si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.
  Functia EcoFan permite circulatia fortata a fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului si asigura un timp optim de gatire.

 139. simion ovidiu says:

  La plita incorporabila , functia EcoFast ne ajuta sa economisim timp datorita unui arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.
  In cazul cuptorul incorporabil Arctic TET putem economisi timp datorita functiei EcoFan -dispozitiv care asigura circulatia fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului.

 140. Functiile care ne ajuta sa economisim timp: EcoFast, EcoFan.

 141. Gabriela says:

  EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer

 142. Pentru PLITE-functia “Eco Fast”, gratie careia se gateste cu ajutorul unui arzator special cu inel suplimentar;

  Pentru CUPTOARE-functia “Eco Fun” care face ca preparatele sa fie gatite uniform.

 143. Nedelca Teodora says:

  EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer
  economisesti energie, timp si bani.

 144. Magelona Micu says:

  Functiile sunt:
  – EcoFast ce ajuta la economisirea timpului datorita inelului suplimentar ce distribuie uniform caldura.
  – EcoFan ce asigura circulatia caldurii in compartimentul cuptorului, rezultand timpi mai mici de gatire si economisire a timpului.

 145. Monica Ionescu says:

  ECOFAST, ECOCLEAN (self-cleaning system), ECOFAN, GRILL, aprindere integrata, grill, timer si self power off – sunt premisele economiei de timp, energie si nu in ultimul rand economie de bani.

 146. Diana Nicoleta says:

  Cu functiile TET – EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer economisim timp, bani si energie. Ceea ce la Zanussi-ul meu, cel mai ieftin model, nu prea se poate.. :)

 147. Laura Belmustata says:

  EcoFast si EcoFan.

 148. Dumitru Cristina says:

  Plita incorporabila TET are functia EcoFast,astfel gătim mai rapid cu ajutorul arzătorului special, cu inel suplimentar
  de ardere. Acesta ne permite să economisim timp, pentru că distribuie
  uniform căldura, astfel încât să obținem cele mai bune rezultate, fie că
  gătim în vase mari sau mici.
  Cuptorul incorporabil TET are functia EcoFan
  Preparatele se vor coace uniform, si
  vom economisi timp. EcoFan este un dispozitiv
  care asigură circulația forțată a căldurii în tot
  compartimentul cuptorului, asigurând un timp de
  gătire optim.

 149. Dumitrache Marilena says:

  Folosind cuptorul incorporabil Arctic TET putem economisi timp datorita functiei EcoFan -dispozitiv care asigura circulatia fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului.
  La plita incorporabila , functia EcoFast ne ajuta sa economisim timp datorita unui arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.

 150. Nanu Ecaterina says:

  Tehnologia TET iti aduce posibilitatea de a gati in siguranta, rapid si confortabil. EcoFast, EcoFan, Aprinderea integrala, Grill, Timer sunt caracteristici moderne care te ajuta sa economisesti timp, bani si energie alaturi de un stil de viata sanatos.Cu functia EcoFast gatesti mai rapid cu ajutorul arzatorului special, cu inel suplimentar de ardere.Acesta distribuie uniform caldura si astfel se obtin cele mai bune rezultate.

 151. Nicoleta N says:

  Plita incorporabila TET are functia EcoFast,prin care se gateste mai rapid cu ajutorul arzătorului special cu inel suplimentar
  de ardere. Economisim timp pentru că distribuie
  uniform căldura, astfel încât să obținem cele mai bune rezultate, fie că
  gătim în vase mari sau mici.
  Cuptorul incorporabil TET are functia EcoFan
  Preparatele se vor coace uniform si
  vom economisi timp. EcoFan este un dispozitiv
  care asigură circulația forțată a căldurii în tot
  compartimentul cuptorului.
  ECOFAST, ECOCLEAN (self-cleaning system), ECOFAN, GRILL, aprindere integrata, timer si self power off = economie de timp, energie si bani.
  Daca le primesc PROMIT sa gatesc toate retetele de aici! :)

 152. Camelia says:

  Plitele dotate cu functia EcoFast permit gatirea in timp mai scurt, iar inelul suplimentar este ideal in cazul vaselor cu diametru mai mare.
  Cuptoarele imbunatatite cu functia EcoFan sunt ideale datorita faptului ca va „misca” caldura pentru o coacere uniforma.

 153. Stanescu Sorin says:

  – EcoFast, arzătorul special ce distribuie uniform căldura
  – EcoFan, dispozitivul care asigură circulaţia forţată a căldurii în cuptor, asigurând un timp de gătire optim

 154. Mihai G. says:

  Tehnologia TET a introdus urmatoarele functii care ne ajuta sa economisim timp , deci implicit bani si energie:
  – pentru cuptoare:
  EcoFan – dispozitiv care asigura circulatia fortata a fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului.
  Beneficii: Economie de timp; gatire eficienta, durata optima de gatire, uniformizare coacere, rezultate superioare.
  – pentru Grill:
  Arzator pozitionat in partea superioara a cuptorului, folosit pentru prepararea alimentelor de tip gratar sau rotisor.
  Beneficii: Ideal pentru prepararea alimentelor pentru un mod de viata sanatos.
  – Timer
  Dispozitiv care avertizeaza scurgerea unei durate de timp prestabilite anterior, in acest fel putand fi folosit pentru masurarea duratei de gatire.
  Beneficii: Confort in utilizarea aparatului.

 155. Dumitru Floare says:

  Functiile EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer ne ajuta sa economisim bani, timp si energie.

 156. Irina Vascenco says:

  La plita incorporabila , functia EcoFast ne ajuta sa economisim timp datorita unui arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.
  In cazul cuptorului incorporabil Arctic TET putem economisi timp datorita functiei EcoFan -dispozitiv care asigura circulatia fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului.

 157. EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer… sunt denumiri sofisticate, care sugereaza functii complicate. In realitate insa, aragazul face totul, tu trebuie doar sa apesi un buton ;) Nu ca-i simplu?

 158. G. Oprea says:

  Economisim timp :
  -cu ajutorul dispozitivului Ecofun care asigura circulatia fortata a fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului;
  -cu ajutorul arzatorului EcoFast,care dispune de un inel suplimentar de ardere,astfel gatim mult mai repede.

 159. A. Nanu says:

  Tehnologia TET ne ajuta sa economisim timp cand gatim, prin functiile EcoFast (pentru plite) si EcoFan (pentru cuptoare).
  Functia EcoFast inseamna un arzator cu un inel suplimentar de ardere care permite o gatire rapida si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.
  Functia EcoFan permite circulatia fortata a fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului si asigura un timp optim de gatire.

 160. Functiile care ne ajuta sa economisim timp la plite: Ecofast, aprindere integrata; la cuptoare: ecofan

 161. MIhaela Scurtu says:

  Functia EcoFast la plite si functia Ecofan la cuptoare sunt functiile care ne ajuta sa economisim timp

 162. Cuptorul dispune de functia EcoFan, care transforma cuptorul traditional intr-un cuptor cu convectie, adica aerul fierbinte este fortat de un ventilator sa circule in toata cavitatea cuptorului, asigurand un timp accelerat de gatire, o rumenire uniforma, rezultate optime cu minimul de energie. Timerul ne ajuta si el, in loc sa stam cu ochii pe usa cuptorului, setam timpul necesar si ne vedem de ale noastre.
  La plita incorporabila , functia EcoFast ne ajuta sa economisim timp datorita unui arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.

 163. Ce funcții ale plitelor și cuptoarelor ne ajută să economisim timp?
  EcoFast e prima functie importanta pentru noile cuptoare si plite Arctic TET, pentru ca distribuie uniform caldura si se hrana se incalzeste mai repede. A
  EcoFan, sistemul care asigura circulatia fortata a caldurii in interiorul cuptorului si va duce la un preparat copt uniform.
  Aprinderea integrata salveaza timp pentru ca nu mai stai ca cauti bricheta/aprinzator/chibrituri.
  Sistemul 12 functii/7 functii este, de asemenea, util in economisirea timpului pentru ca setezi plita sau cuptorul pentru ce ai de gatit si iti faci treaba.

 164. Mihai Lucretiu says:

  Pentru plitele din gama Arctic TET functia EcoFast ne ajuta sa gatim mai rapid cu ajutorul arzatorului special cu inel suplimentar de ardere – economisim timp pentru ca distribuie uniform caldura. Pentru cuptoarele incorporabile din gama Arctic TET functia EcoFan ne ajuta sa economisim timp, preparatele se vor coace uniform. Este un dispozitiv care asigura circulatia fortata a caldurii in tot compartimentul cuptorului asigurand un timp de gatire optim.

 165. Functia EcoFast la plite si functia Ecofan la cuptoare sunt functiile care ne ajuta sa economisim timp si bani.
  EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer

 166. Nicoleta Agache says:

  EcoFast,Ecofan,Aprindere integrata,Grill,Timer, Safety Plus.

 167. valerica s. says:

  Pentru plitele din gama Arctic TET functia EcoFast ne ajuta sa gatim mai rapid cu ajutorul arzatorului special cu inel suplimentar de ardere – economisim timp pentru ca distribuie uniform caldura. Pentru cuptoarele incorporabile din gama Arctic TET functia EcoFan ne ajuta sa economisim timp, preparatele se vor coace uniform. Este un dispozitiv care asigura circulatia fortata a caldurii in tot compartimentul cuptorului asigurand un timp de gatire optim.

 168. La plita incorporabila , functia EcoFast ne ajuta sa economisim timp datorita unui arzator de constructie speciala care dispune de un inel suplimentar de ardere, permitand atat o gatire rapida, cat si o distributie imbunatatita a caldurii in situatia utilizarii vaselor de mari dimensiuni.
  In cazul cuptorului incorporabil Arctic TET putem economisi timp datorita functiei EcoFan -dispozitiv care asigura circulatia fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului.

 169. Aurelia Calinic says:

  Pentru plitele din gama Arctic TET functia EcoFast ne ajuta sa gatim mai rapid cu ajutorul arzatorului special cu inel suplimentar de ardere – economisim timp pentru ca distribuie uniform caldura. Pentru cuptoarele incorporabile din gama Arctic TET functia EcoFan ne ajuta sa economisim timp, preparatele se vor coace uniform. Este un dispozitiv care asigura circulatia fortata a caldurii in tot compartimentul cuptorului asigurand un timp de gatire optim.

 170. TET – EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer.

 171. functiile plitei care ne ajuta sa economisim timp: EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer
  Super blog, minunate retete! La cat mai multe!

 172. Catalina says:

  Functiile EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer ne ajuta sa economisim bani, timp si energie.

 173. Codin Andrei says:

  Tehnologia TET ne ajuta sa economisim timp cand gatim, prin functiile EcoFast (pentru plite) si EcoFan (pentru cuptoare).

  Functia EcoFast inseamna un arzator cu un inel suplimentar de ardere care permite o gatire rapida si o distributie imbunatatita a caldurii, in special in cazul utilizarii vaselor de mari dimensiuni.

  Functia EcoFan permite circulatia fortata a fluxului de caldura in tot compartimentul cuptorului si asigura un timp optim de gatire.

 174. Livia Mirescu says:

  Cu noile functii ale tehnologiei TET –
  EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer
  – economisesti energie, timp si bani.

 175. Radu Giurgiu says:

  EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer

 176. Roxana Moldovan says:

  In primul rand noua plita conceputa de Artic iti ofera placerea de a gati in siguranta, dar pe langa asta au mai adaugat noi functii precum: EcoFast care va aduce o economie a timpului, prin utilizarea unui arzator ce asigura distributia uniforma si puternica a caldurii asupra vaselor de gatit.

  Cuptorul are o noua functie numita EcoFan, care transforma cuptorul traditional intr-un cuptor cu convectie, ce vor ajuta la prepararea felurilor de mancare, coacerea fiind uniforma reducand din timpul normal de preparare.

  Adevarul e ca noua linie Artic arata foarte moderna si pare a fi un produs de calitate.

 177. Sebastian T says:

  Functiile ale plitelor si cuptoarelor care ne ajuta sa economisim timp si nu numai,ci si energie si bani, sunt urmatoarele: TET – EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer.

 178. Buna seara,
  Noile functii TET care ne ajuta sa economisim timp ,energie si bani la produsele incorporabile(plite si cuptoare) sunt:
  -EcoFast,
  -EcoFan,
  -Aprindere integrata,
  -Grill si Timer.
  Din punctul meu de vedere totul este super ingenios si cel mai important in beneficiul nostru1
  Seara buna!

 179. Nicoleta says:

  Functiile ale plitelor si cuptoarelor care ne ajuta sa economisim timp si nu numai,ci si energie si bani, sunt urmatoarele: TET – EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer.

 180. EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer – sunt functii ale plitelor si cuptoarelor care in secolul vitezei sunt indispensabile

 181. brain56 says:

  Pentru plita, functia cea mai clara care ajuta ala economisirea timpului este EcoFast, in care arzatorul special, cu inel supliemntar permite distribuirea uniforma a caldurii mai ales la vasele cu diametru mare.
  Pentru cuptor, EcoFan, sistemul de distribuire uniforma a caldurii, este cel care ajuta la eficientizarea timpului petrecut in bucatarie, tot asa, prin distributia uniforma a caldurii si coacerea uniforma a bunataturilor din cuptor.

 182. EcoFast, EcoFan, Aprindere integrata, Grill, Timer – sunt functii ale plitelor si cuptoarelor care ne ajuta sa economisim nu doar timp, ci si energie si chiar bani.Buna seara,
  Noile functii TET care ne ajuta sa economisim timp ,energie si bani la produsele incorporabile(plite si cuptoare) sunt:
  -EcoFast,
  -EcoFan,
  -Aprindere integrata,
  -Grill si Timer.

 183. EcoFast, EcoFan, Aprinderea Integrala, timerul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close