Câștigătorul concursului sponsorizat de mine însumi

156

Dragii mei, zilele trecute lansam un concurs, o provocare pentru voi. Am primit aproape 40 de poze de la voi, lucru care m-a umplut de bucurie și de mândrie. Am apreciat strădaniile și efortul, am apreciat și pozele voastre. Din păcate unele dintre ele nu pot fi publicate, fie pentru că nu sunt destul de clare ori destul de mari iar altele au în ele mai mult flori și copii decât mâncare:). Oricum ar fi, să știți că mi-a fost greu să aleg cui dau premiul, adică volumul Dictatura gastronomică semnat de Constanin Bacalbașa (socotesc că-i bine să ne amintim cum se mânca odinioară la noi). Câștigătorul este Ana Maria Groza, ea mi-a trimis o poză cu un tiramisu ce arată foarte bine. A fost la mare bătălie cu cozonacii împletiți și cu plăcintele pe care le veți vedea mai jos. Celelalte poze sunt în albumul de pe pagina mea de Facebook. Vă mulțumesc tare mult. Să fiți sănătoși.

PS: acolo unde s-au trimis mai multe poze, am ales doar una, în care mâncarea se vede mai bine.

Join the Conversation

  1. Am vazut pe facebook toate pozele, tiramisu este o alegere excelenta, intr-adevar o poza superba.

  2. Tiramisu, cozonaci si placinte. Mancaruri pentru sufletul meu. Am uitat, am si eu o imagine cu o lasagna de casa, prietenii mi-o cer intr-una, dar trimit data urmatoare. Promit.

  3. Adi, ne-am bucurat mult că ţi-au plăcut plăcintele noastre şi le-ai postat aici. Ne încânţi mereu cu poveştile tale despre gătit fapt pentru care şi punem în practică multe din reţetele tale.
    Una, cu hribe la ceaun (inspirată dintr-ale tale) a ieşit excepţional!!! (am şi povestit-o în genul tău – vezi în linkul din avatarul meu; de puneam poza de final de acolo luam locul I „summa cum laude”!).
    Să-ţi dea Dumnezeu sănătate să încânţi lumea, că poftă văd că ai din belşug. Felicitări din tot sufletul pentru ceea ce faci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close