Interviu cu internii: Cristina Mărzăneșteanu

251

Am ajuns și la finalul seriei de interviuri, iar Cristina este cea care are ultimul cuvânt de spus. Deja știm că ii place să gătească, mai știm și că îi plac deserturile, dar nu știm foarte multe despre ea. Haideți să vedem ce ne povestește. :)

interviu Cristina

1. Cine ești și ce faci?

Sunt Cristina și îmi place să fac de toate, dar cel mai mult să gătesc.

2. De ce ai ales internship-ul pe adihadean.ro?

Îl urmăream de mult pe Adi Hădean, și mereu mă gândeam cum ar fi să scriu și eu rețete pentru site-ul lui. Însă nu am simțit că este momentul, până anul acesta, când mi-am făcut și eu un site, și m-am gândit că pot învăța multe lucruri de la această experiență.

interviu cristina

3. Cu ce așteptări ai intrat în echipă?

În viață am învățat că nu trebuie să ai așteptări. Așa că am sperat doar că o să fie totul bine, ceea ce s-a și întâmplat până acum.

4. Cum ți s-a părut experiența până în prezent?

Mi s-a părut o experiență foarte interesantă, în care simt că am învățat foarte multe lucruri: despre gătit, despre fotografie, despre cum funcționează un site, despre oameni și despre mine.

inertia cristina

5. Ești ceea ce mănânci?

Cu siguranță ești ceea ce mănânci. Atât fizic cât și psihic.

cristina

6. Acasă sau la restaurant?

Amândouă în aceeași măsură. Ador experiența de la restaurant, chiar daca se poate întampla să nu fie mereu pe măsura așteptărilor, însă de fiecare dată am învățat și descoperit ceva nou, care m-a ajutat. Și îmi place mereu să încerc lucruri noi, și bucătării noi ale altor culturi. Și unde poți face asta, dacă nu la restaurant? Iar acasă, în intimitatea bucătăriei mele, unde pot găti lucrurile preferate, pentru persoanele iubite.

7. Școlit sau auto-educat?

În acest domeniu, cu siguranță auto-educat, pentru că tot timpul apar lucruri, tehnici noi, pe care le poti învăța și urmări dacă ești interesat și curios.

interviu

8. Trei bucătari care te inspiră?

 Nu aș putea să spun trei bucătari, deoarece atunci când am nevoie de inspirație, caut ceea ce am nevoie. Îmi place însă, în materie de carne Gustavo Tosta (Guga Foods pe Youtube) și îl urmăresc cu plăcere.

cristina

9. Te influențează părerea cititorilor despre rețetele pe care le postezi?

La început m-au influențat părerile cititorilor, fie ele negative sau pozitive. Însă acum, am învățat că fiecare are o părere. Dacă este una răutăcioasă, nu mai iau în seamă, însă dacă este o părere din care aș putea lua și învăța ceva, cu drag o accept.

cristina

10. Ce nu te întreabă nimeni, dar ai vrea să răspunzi?

Pe plan profesional, care este cea mai mare dorință a ta?

interviu

11. Care este răspunsul?

Să am propria afacere, propriul loc dulce.

interviu cristina

12. Ceva de final, orice dorești tu.

Îmi doresc ca oamenii să fie mai deschiși, să încerce și să iasă din zona de confort în bucătărie ca să poată descoperi și să se poată bucura mai mult de această experiență.

interviu cristina

Mulțumesc,

Cristina

Pe Cristina puteți să o urmăriți în continuare și aici.

Alte interviuri cu interni, aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close